Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בנושא ייבוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי אי אפשר לייבא רכב לארץ כאשר הוא נמצא יותר משנתיים על הכביש.

שמעתי על בחור שעשה יבוא לרכב מודל 92 לפני שנתיים האם זה הגיוני?

ועוד שאלה נגיד והרכב היה יד ראשונה בחו"ל אז בארץ הוא יהיה יד שניה?

תודה מראש!!

פורסם

לפני שנתיים עדיין היה בתוקף החוק של תושב חוזר. תושב חוזר יכל להביא איתו כל רכב מכל שנה, לשלם עליו מיסים ואסור לו להעביר בעלות 5 שנים. לאחרונה החוק בוטל ולכן כיום לא ניתן להביא רכבים ישנים. האסטרה GT שמופיעה בתמונות ממפגש הגרמניות הגיעה לארץ ע"י תושב חוזר (והיא גם היחידה בארץ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האסטרה GT שמופיעה בתמונות ממפגש הגרמניות הגיעה לארץ ע"י תושב חוזר (והיא גם היחידה בארץ).

אפשר לינק בבקשה?

תודה

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם
לפני שנתיים עדיין היה בתוקף החוק של תושב חוזר. תושב חוזר יכל להביא איתו כל רכב מכל שנה, לשלם עליו מיסים ואסור לו להעביר בעלות 5 שנים. לאחרונה החוק בוטל ולכן כיום לא ניתן להביא רכבים ישנים. האסטרה GT שמופיעה בתמונות ממפגש הגרמניות הגיעה לארץ ע"י תושב חוזר (והיא גם היחידה בארץ).

תודה על העזרה!

אז קיום אפשר לעשות העברת בעלות בלי שום בעיה?

פורסם

אם הרכב היה בבעלות מישהו בחו"ל והוא היה רשום כיד ראשונה

אז בארץ הרכב רשום בנירות 01? (על הבחור שעשה לו יבוא כמובן).

פורסם
מותר ליבא רכב בן שנתיים ומטה (כלומר שנת יצור 2004,5,6) וברשיון יופיע "יבוא אישי - משומש. בעלים קודמים :0 "

אני לא רוצה לייבא רכב...

אני פשוט רוצה לדעת עם מספר הידים של הרכב בחו"ל נחשב אותו דבר כמו בארץ.

נגיד קניתי רכב בחו"ל שהוא היה יד 2 אז בארץ יהיה רשום לי בניירות שאני יד שלישית או איך זה עובד?

פורסם

חשבתי שהייתי די מובן. מסתבר שלא.

ברכב משומש שיובא מחו"ל יופיע הכיתוב "יבוא אישי - משומש" ומספר הבעלים הקודמים יהיה 0, בלי קשר למספר הבעלים שהיו לו בפועל בחו"ל.

פורסם
חשבתי שהייתי די מובן. מסתבר שלא.

ברכב משומש שיובא מחו"ל יופיע הכיתוב "יבוא אישי - משומש" ומספר הבעלים הקודמים יהיה 0, בלי קשר למספר הבעלים שהיו לו בפועל בחו"ל.

הבנתי תודה רבה לך!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...