Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתה מופתע. ככה זה ששליטים מקבלים לכיסם הפרטי רווחים של מדינות. זה נפוץ בהרבה מאד מדינות בעולם ולא רק מנפט (דלק). רק לדוגמא - צי המכוניות של הסולטאן מברוניי מדהים לכך הדעות
הדוגמא לא כל כך טובה שכן להזכירך, אחיו של הסולטן השתמש לרעה בכספי המדינה ולא שלו עצמו על מנת לרכוש חלק מהמכוניות ולכן הוגלה (אומנם נעשה אח"כ איזה הסדר אך זה לא לעניין) כך שלא היה מדובר בדבר לגיטימי במקרה הספציפי (מה גם שבשל המבוכה המוסכים נסגרו בפני הציבור והעיתונות ונמנעה הגישה אליהם בעקבות הפרשה הנ"ל :-().

נ.ב.

ליאון, למה חשבת שבמצרים מצאו הרבה מומיות של חתולים? הפרעונים צפו את העתיד ושימרו את החתולים על מנת שיהיה להם מקור הכנסה עתידי לאחר שיעלם הנפט מפני האדמה :-P

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע, אני לא חושב שזה מדלק, יותר בכיון של מנפט..

-לאון חבקין-

זה לא חלב!! זה LGG-1!!!

אני לא חושב שזה מדלק אלא מנפט?? נפט עשוי ממאובנים לשעבר בדרך כלל שחיו בים, ודלק עשוי מנפט, לא שואבים בנזין 95 מהים אתה יודע, אולי רק את הK44 שואבים ככה... :shock:

פורסם

זה מה שקונים כאשר יש לך באר נפט בחצר האחורית.

לא משנה אם המחירים ירדו או יעלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה שאני התכונתי אליו, הוא שכל הדברים בתמונה שהם של נסיכי נפט, ולא דלק..!

ואיך נראים נסיכי דלק? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואיך נראים נסיכי דלק? :wink:
זה תלוי, לפני או אחרי... עליית מחירי הלחם אשר ל א מזיז לאך אחד אצלינו....:-ohttp://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

אתם יכולים לבדוק, אולי תמצאו תת כותרת ?.ללחם כמובן

או זה:

שלוש רכבים:

אני אתחיל מהגדול לקטן:

איסוזו איפון 94 (11 שנה על הכביש) יד ראשונה!

שברולט קוואליר 96 (9 שנים)

ורנו קנגו 2001 (4 שנים)

עד כאן להיום!

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

טוב אני רק אסכם את דברי, כי אתם הצלחתם לגרום לי להרגיש אידיוט גמור!!

אני יודע שדלק עושים מנפט (את זה יודע כל ילד בגן חובה!).

מה שאני התכונתי אליו הוא: מי שכל הרכוש הוא שלו בתמונה, הוא מוכר נפט ולא דלק ישירות!

אני יודע שהוא מרוויח מדלק, אני יודע שדלק עושים מנפט, אך לא זאת הייתה הכוונה!

O.K. ?

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
נסיכי הדלק הם בעלי ומנהלי חברות הדלק הגדולות - אקסון, של, BP ועוד - שעושים כסף בכמויות מדהימות.
אלה חברות אירופאיות שמזקקות נפט ולא קשורות לכל הנסיכים המדוברים.

הנסיכויות שואבות נפט, אורזות בחביות ומוכרות. את כל היתר עושים אירופאים או אמריקאים או השד יודע מי.

דרך אגב, הנסיכויות אפילו לא קודחות/שואבות ואורזות. הן בעצם לא עושות כלום חוץ מאשר למכור זכיונות לשאיבה ולהנות מהרווחים של כל חבית!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודע כי זה נראה קצת פרובוקטיבי, אבל לפעמים, אפילו בתמימות, בא קצת לעשות סדר במחשבה..

טויוטה קורולה בת שנה וחצי.

סניק בת שנתיים וחצי.

וולוו 244 בת 27

וולוו 164 בת 31.5

cover-image-Famine%20Cover%20A+.jpg

TN_2-fish.jpg

TN_3-oz_famine_lamb.jpg

TN_7-dead_livestock.jpg

TN_8-famine-01.jpg

TN_9-drought.jpg

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
אלה חברות אירופאיות שמזקקות נפט ולא קשורות לכל הנסיכים המדוברים.

הנסיכויות שואבות נפט, אורזות בחביות ומוכרות. את כל היתר עושים אירופאים או אמריקאים או השד יודע מי.

יניב

מה עם בתי הזיקוק......? שם לא מייצרים סמים להמונים....

• תוכן חדש...