Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

האם אפשר להשתיל באופל קורסה משנות ה80 מנוע של קורסה גי אס אי GSI

כמו כן ,האם אני יקבל אישור להגדלה ממשרד הרישוי?

תודה לעונים

פורסם

16 שסטומים ו104 כ"ס.

בקשר לשאלה , לפחות פיזית המנוע יושב , יכול להיות שתאלץ "לעשות" לו יותר מקום , אבל התושבות וכו זהות ( הן זהות כי הבלוק הOHC יושב על אותן תושבות וקיים גם אותו בלוק באותן שנים כמו הGSI )

השאלה זה למה ?

זה יהיה המון כסף + לבנות מחדש את כל החשמל באוטו ולעשות הרבה התאמות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין סיכוי שתקבל אישור:

א) הנפחים שונים.

ב) מנוע עם כמעט פי 2 כ"ס, תצטרך להשקיע המון כסף בשביל שהרכב יוכל לזוז.

ג) אנשים פנו אליי לעזרה עם אישור החלפה לקדט 1300 סמ"ק (להחליף ל-1600 סמ"ק) וקבלו תשובה שלילית מהמחלקה הטכנית של UMI. למרות שהרכב נמכר עם מנוע 1300 סמ"ק ו-1600 סמ"ק וההבדלים בניהם ממש קטנים.

אנשים פה חושבים שאפשר פשוט לזרוק את המנוע לתוך האוטו ולהתחיל לסוע. מה עם שיפור של הבלמים? שינוי בהתנהגות (תוספת משקל רצינית מקדימה)? צמיגים וחיזוקי שלדה?

מדובר פה בסכום של מינימום 20K ש"ח ואני מאמין שתגיע גם ל-30K ש"ח אם תחליט לעשות הכל בצורה מקצועית ולא לדלג על שום שלב. יהיה הרבה יותר זו לקנות GSI ואני בטוח שאתה לא מוכן להשקיע באוטו שלך כזה סכום שברור לך שלא תקבל עליו אישור וגם אם תחליט פעם למכור לא תקבל סכום שמתקרב למה שהשקעת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עם תושבות מיוחדות תוכל אפילו לדחוס מנוע 2.0 של אסטרה GSI. באינטרנט יש מידע על זה ובאיביי מוכרים ערכות מוכנות של תושבות מיוחדות. הבעיה זה אישור.

• תוכן חדש...