Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**אתה מתבקש להימנע מהדגשה של כל ההודעה, ההדגשה נועדה לציין משהו מיוחד ולא כדי להוציא לקוראים את העיניים. ברוך הבא לפורום**

שלום לכולם :)

ברשותי פגו 205 שנת 94 קניתי אותה במצב טוב אך יש צורך בכמה שיפורים...

מאז שקניתי את האוטו השקעתי בו המון חיצונית וגם פנימית ומבחינה מכנית

הוחלף האגזוז , הכויל , חוטי הצתה , פלאגים , מסנן דלק , מסנן שמן , ניקוי ראדיאטור...

בקיצור האוטו נוסע ממש טוב כמו מטוס (מנוע 1400)....

הבעיה שהיתה מההתחלה זו הבולמים הקדמיים בגלל שהם הרוסים החווית נהיגה היא כמו בעגלה ...

כל שניה בום בום כמו איזה עגלה בקצור הבולמים דפוקים ובגלל שהם דפוקים לאורך זמן זה דופק עוד

דברים כמו ציריות , מיתלים ומשולשים.

רציתי את עזרתכם ב 2 דברים :

1. כמה יעלו לי 2 בולמים קדמיים חדשים סטנדרטיים (לא הכי טובים שיש) שיהיו נורמלים ויעשו תעבודה **תעבודה = את העבודה** יפה.

2. כמה יעלו לי ציריות

3. האם כדאי לי להרכיב את זה לבד או שאתם ממליצים על מקום מסוים שהוא אמין ולא יקר לביצוע התיקון.

תודה רבה לכולם מראש מקווה לפתור תבעיה **תבעיה = את הבעיה** בהקדם כי זה באמת סיוט לסוע ככה ...:)

פזו205.JPG

פזו 205 שנת 94 ...חסכוני אמין פשוט סוס

פורסם

זוג בולמ"ז טובים, עם תושבות חדשות ועבודה עלו לי בזמנו סביב האלפייה.

לא ממליץ לך להתעסק בזה לבד - פירוק הבולם דורש טיפול בקפיצים, וזה קטע מסוכן ללא כלים מתאימים וידע.

אחרי ההחלפה - קפוץ למכון כיוון פרונט לוודא שהוא נשאר מכוון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אי אפשר לעשות לבד בגלל הקטע של הקפיצים..שהחלפתי בולמ"ז בפיאט טיפו היו צריכים חולץ כדי להוציא את הקפיצים מהבולם.המלצה שלי תעשה סקר בכל חנויות חלקי הרכב שבאזורך תקנה את הבולמ"ז שייראו לך (לאחר בדיקה בגוגל או בפורום) ותתקין אותם.1000 שקל נראה לי מוגזם.לי בפיאט הם עלו כולל עבודה כ560 שקל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

קודם כל תוריד את המדבקה המכוערת מהחלון הקדמי.

אח"כ תקרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82242&highlight=%F4%F8%E5%F0%E8

המסקנות שלי:

כדאי לברר מחיר לבולמים עם ליאור ברוך.

מומלץ לבקר אצל בני.ל. (לא מומלץ להתקין את הבולמים לבד, וכדאי מאוד להשתמש במכווץ בטיחותי).

ממליץ גם על מכון פרונט התחיה.

מחדד שוב את ההמלצה על הסרת המדבקה המכוערת מהחלון הקדמי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. כמה יעלו לי 2 בולמים קדמיים חדשים סטנדרטיים (לא הכי טובים שיש) שיהיו נורמלים ויעשו תעבודה **תעבודה = את העבודה** יפה.

2. כמה יעלו לי ציריות

3. האם כדאי לי להרכיב את זה לבד או שאתם ממליצים על מקום מסוים שהוא אמין ולא יקר לביצוע התיקון.

1. תלוי במותג. המקוריים יקרים אך קיימים תחליפיים באיזור ה 250-270 שח ליחידה.

2. באיזור ה 250-300 שח לציריה משופצת אחת. (ללא עבודה)

3. אתה לא יכול להרכיב את זה לבד.

מניסיון עם פג'ו 205 - ייתכן והרעשים המטרידים שאתה שומע בכניסה לבורות (ובכלל) מקורם בגומיות שאוחזות את המוט המייצב הקידמי לגוף הרכב.

הגומיות זולות מאוד וקיימים מספר דגמים כשלכל דגם יש את הצבע שלו.

המוסכניק שלך ירים את הרכב על ליפט, יסתכל על צבע הגומיות, יזמין זוג, יחליף -ולאחר מכן תחליט אם הרעש קיים או לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכולם על התגובות באמת יש לציין שיש פה חברה מאוד מקצועים וזה נראה לי הפורום הכי טוב בנושא הזה.

רציתי רק לחדד משהו בקשר לשאלה שלי....

איך אני יודע בעצם שהבולמים דפוקים אצלי ולא הקפיצים?

הרי קפיצים הרבה יותר זולים מהבולמים עצמם אולי בכלל זו הבעיה...

אז איך אני יכול לאתר מה הבעיה בולם או קפיץ?

תודה מראש לכולכם :)

פזו 205 שנת 94 ...חסכוני אמין פשוט סוס

• תוכן חדש...