Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד אתה ילד בן 17? (כניראה שכן).

מה הגאווה הזאת? בדיוק בגלל זה תרבות הנהיגה בארץ ניראת ככה.

מה אתה מסתכל על אנשים אחרים?

עקף אותך? שיבושם לו, מה זה מפריע לך?!?!?

חבל שלא עצרת אותו, ולא הלכת אליו עם אלת בייסבול....

אממממ כן.

גאווה?

מסתכל על אנשים אחרים כי זו הייתי עקיפה לא מוצדקת ואחרי זה הוא הפריע לי בנתיב שלי אז נאלצתי לעקוף אותו בחזרה. זה סתם היה מיותר לעקוף אותי כשגם ככה אני נסעתי 150 וע"מ לעקוף אותי הוא היה צריך להגיע ל170. לא מוגזם?

מה הקשר???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין את האנשים שמתעצבנים מזה שעוקפים אותם או מצפצפים להם כי הם עומדים הרבה זמן בצומת. כאילו מי שם על זה בכלל!? פשוט לא מבין את האנשים שיצאים מגדרם בגלל שמנסים לעקוף אותם, מה אכפת לך?! שיעקוף שיעוף שיעשה מה שבא לו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
זה סתם היה מיותר לעקוף אותי כשגם ככה אני נסעתי 150 וע"מ לעקוף אותי הוא היה צריך להגיע ל170. לא מוגזם?

מה הקשר???

עקיפות נועדו לעקוף מכשולים. מכשול= דבר המפריע לתנועה סדירה. רכב איטי מאוד מפריע לתנועה.

אנשים עוקפים סתם, וכן זה מעצבן לפעמים, אבל כשעקיפה מוצדקת אין מה להתעצבן.

אם העקיפה היא סתם לעשות רושם או כי הבנאדם ממהר ורוצה להשיג את הרמזור זה כבר משהו אחר וזה באמת מעצבן.

אור.

פורסם

קח את ההודעה שאיתה פתחת את השרשור , שמור אותה בקובץ וורד , צרוב אותה על דיסק , תכניס אותה לתיבה מעץ , חפור בור וקבור אותה באדמה.

כוון שעון מעורר לעוד 5 או 6 שנים +-, בתום התקופה הוצא את הדיסק מהתיבה תכניס למחשב , תפעיל את הקובץ ותנסה להבין את עצמך.

GOT סחוג?

פורסם

לא יודעת מהיכן הגיע לך הרעיון שאנשים יוצאים לעקיפה בגלל היותך נהג חדש.

כאשר אני נוהגת ברכב העבודה של אבי (רנו אקספרס) אני איני טורחת להוריד את השלט "נהג חדש" שאחותי השתמשה בו קודם לכן למה?! כי זה ממש לא מעניין אותי אם אנשים יעקפו אותי או שלא, מה שאני יודעת זה שהרכב איטי יותר מרכבים אחרים לכן אני מאפשרת לכל אחד לבצע עקיפה בטוחה, גם אם זה מצריך ממני להוריד את הרגל מדוושת הגז לכמה שניות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב ידיעתי, לנסוע עם שלט נהג חדש כאשר את לא נהגת חדשה זו עבירה על החוק!

(ואני לומד תאוריה עכשיו אז אני דיי בטוח במה שאני אומר...)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למיטב ידיעתי, לנסוע עם שלט נהג חדש כאשר את לא נהגת חדשה זו עבירה על החוק!

(ואני לומד תאוריה עכשיו אז אני דיי בטוח במה שאני אומר...)

אתה צודק בהחלט,

קבל נק' על זה :wink:

בהצלחה בתאורייה..

פורסם

תבדוק ותאמר בודאות, כי אני באמת אינני טורחת להוריד את השלט בזמן הנהיגה כי הוא אינו מפריע לי, או לנהגים בכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אצלי זה ההיפך.

אני נגד התחכמויות בכביש, אבל במצבים כאלה, שבמראה האמצעית אני רואה רכב "יושב" לי על הבג'אז,

אני דווקא נהנה להפתיע אותו בפתאוממיות עם נגיעה קלה בברקס כדי לקבל את תשומת ליבו.

או יותר מכך, "שינשק" לי את הטמבון, יקבל תביעה שבמהלכה אני אקבל טמבון חדש, ואולי בדרכים האלה נהגים קרציות ילמדו לשמור מרחק!!!!!!

אז בעצם אתה מנסה לגרום לתאונה בכוונה... מעניין... אתה יודע מה מעצבן בכביש ??? אנשים כמוך ... בגללכם צריך לעקוף מימין... כלומר לבצע עבירה - אבל מה לעשות , אני יעדיף לקבל קנס מאשר שאתה תהבהב לי עם הפנסים האדומים שלך כמו איזו זקנה לחוצה... ותעצבן אותי.

נ.ב.

מעניין אם תשחק ככה כשמשאית תשב לך על התחת ? כן, גם אני חושב שלא... :)

Veni Vidi Vici

פורסם
תבדוק ותאמר בודאות, כי אני באמת אינני טורחת להוריד את השלט בזמן הנהיגה כי הוא אינו מפריע לי, או לנהגים בכביש.

ל'

שימי לב!

אסור לנהג שאינו "נהג חדש" לנהוג כשהתווית מוצמדת לחלון ונראית לעין.

מתוך ספר התאוריה...

ראי הוזהרת :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אצלי זה ההיפך.

אני נגד התחכמויות בכביש, אבל במצבים כאלה, שבמראה האמצעית אני רואה רכב "יושב" לי על הבג'אז,

אני דווקא נהנה להפתיע אותו בפתאוממיות עם נגיעה קלה בברקס כדי לקבל את תשומת ליבו.

או יותר מכך, "שינשק" לי את הטמבון, יקבל תביעה שבמהלכה אני אקבל טמבון חדש, ואולי בדרכים האלה נהגים קרציות ילמדו לשמור מרחק!!!!!!

יופי.

האיטלגנציה עולה על גדותיה. :?

ליזום תאונה זה הדבר הכי גאוני שיש.

תנסה לעשות את זה פעם כשמאחוריך משאית,ככה תקבל עוד כמה דברים חוץ מטמבון חדש.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
יופי.

האיטלגנציה עולה על גדותיה. :?

ליזום תאונה זה הדבר הכי גאוני שיש.

תנסה לעשות את זה פעם כשמאחוריך משאית,ככה תקבל עוד כמה דברים חוץ מטמבון חדש.

אז בעצם אתה מנסה לגרום לתאונה בכוונה... מעניין... אתה יודע מה מעצבן בכביש ??? אנשים כמוך ... בגללכם צריך לעקוף מימין... כלומר לבצע עבירה - אבל מה לעשות , אני יעדיף לקבל קנס מאשר שאתה תהבהב לי עם הפנסים האדומים שלך כמו איזו זקנה לחוצה... ותעצבן אותי.

הנה קמו להם החכמים.

בגללי אתה תצטרך לעקוף מימין?(ונהגים כמוני מעצבנים ולא בסדר, אה?) אני מפריע לך בדרך? רוצה לעקוף? מעולה, תשמור מרחק כמו בנאדם וכפי שתרבות הנהיגה דורשת (מרחק 2 שניות) וצא לעקיפה.

רכב שיוצא לעקיפה כשהאף שלו צמוד לרכב לפניו מבטל לחלוטין את כל שדה הראיה לנתיב הנגדי.

וכשזה יקרה, ואתה או החכמולוג השני שצטטתי מעליך תצאו לעקיפה ופתאום תגלו רכב בנתיב שלכם אז האחריות עוברת אליי נכון? צריך להימין, להאט את נסיעתי, ולאפשר לכם להיכנס בבטחה חזרה!!!

לא מנסה לגרום לתאונה, לא בז*ן שלי לרוץ אחרי מוסכים ותביעות ביטוח.... אבל אולי זה יגרום לאנשים להתנהג כמו בני אדם על הכביש ולא כמו בהמות!!!

לי זה ממש לא מזיז, אבל יש הרבה אנשים שדבר כזה מלחיץ אותם ובגלל אותו קרציה מאחורה מתחילים להאיץ /נלחצים שלא מרצונם!

בחזרה לחורים.

אמיר.

פורסם
שימי לב!

אסור לנהג שאינו "נהג חדש" לנהוג כשהתווית מוצמדת לחלון ונראית לעין.

מתוך ספר התאוריה...

ראי הוזהרת :)

תמיד אפשר לתת תרוץ שהמדבקה נפלה, ולכן השלט מופיע, כמו הנהגים החדשים שלא כל כך אוהבים לנהוג עם השלט הנ"ל:wink:

כמובן אני אקח זאת לתשומת ליבי ואוריד את השלט כאשר אני אנהג על הרכב.

ל'

פורסם

יא אללה, איזה חבורה של דפקטים.

מישהו מנסה לעקוף אותך, אתה מרגיש רגשי נחיתות כי אתה נהג חדש, אז אתה לא נותן לו לעקוף?

פשוט דפקט. הייתי שובר לך ת'עצמות. מה זה השטויות האלה, הבן אדם כבר יצא לעקיפה, אתה לא מתבייש להשאיר אותו בנתיב הנגדי?! עזוב את העובדה שהכביש הפעם היה ריק. מה יקרה פעם הבאה?

אל תרגיש רגשי נחיתות כי אתה נהג חדש. זה שטויות ולא מתייחסים לזה, תאמין לי. אף אחד לא ישים לב באיילון על 120 קמ"ש אם אתה נהג חדש או לא.

לעומת זאת, אם תעכב את התנועה מסיבה כזאת או אחרת אז אני מנחש שכן יגידו משהו בסגנון "אחח...הנהגים החדשים האלה". אבל אם אתה אומר שאתה נוהג כמו שצריך (נניח...) אז אין לך מה לדאוג. צא מהסרטים ומרגשיי הנחיתות.

ולדפקט הראשי, שציין שהוא דופק ברקס כדיי שהנהג מאחוריו יכנס בו ויבהל -

אתה לא מבין שהוא כניראה...הממ......רוצה לעקוף?

למה אתה מעכב את התנועה? צא מהנתיב ותחזור אליו אחרי שהוא יעקוף.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...