Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משתתף לקראתך.

אחד הדברים הכי לא חכמים שנעשו בפורום!

גם אני חושב ככה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי הפניה שמאלה מכיוון המצבה בבת ים לכיוון מאפיית הגבול (בגבול בת ים יפו) ניצבת מדי פעם מרצדס קופה עם 6 ספרות בלוחית די ישנה.

הרכב נוסע ואינו רשום כאספנות, ככל הזכור לי, מצבו די טוב.

כמו כן ברח' הרב לוי בבת ים באחת החניות עומד רכב (שכרגע הוא מכוסה ומשמש כמחסן) עוד מאז שהייתי ילד קט.

אני חושב שזאת פיאט מאוד ישנה או משהו בסגנון, חיצונית הרכב שמור. מי שמעוניין בפרטים נוספים שיצור קשר בפרטי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

האם מישהו יודע היכן נמצא הרכב הזה כיום?

בעבר היה בירושלים

הרכב הוא רפליקה על הבסיס של vw בשם נובה

בנוסף אשמח לשמוע על איזה פורש 914 912 911 או כל דגם אחר במצב מוזנח.

פורסם
הנה הרכב

איזה רכב זה??...הוא רפליקה או מיובא?

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם
ראיתי וויליס שלם מתחבא באיזור חייפה

ישראל, אם כבר היית וראית, למה לא ראית מה עוד יש בסביבה של הויליס? (או אולי זה לא שם?) לך חפש וצלם, אולי הם בחדרה, ותעלה לפורום שלי, בבקשה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נצפתה בנסיעה בת"א מה זה? ניסיתי לעקוף,לא הצלחתי, האוטו פשוט טס במהירות.

IMG_4634.JPG

IMG_4632.JPG

IMG_4630.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אופל GT 1900 סמ"ק שנת 1970, היד הראשונה היתה העתונאי אדוארד אטלר.

היו גם גרסאות עם מנוע 1100 סמ"ק (מה שקוראים גירסת "פוזה")

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואני שואל: מי החמור, שקונה כזה אוטו עם מנוע 1100? לא ביזיון? איזה אוטו!!!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את אותו הדבר אפשר להגיד על המנטה 1200.

להרגיש עם ולנסוע בלי.

בניגוד למדינה ה"נאורה" שלנו, שכל רכב שהוא לא "1600 סמ"ק אוטומט סדאן" נחשב לכישלון. יש מדינות בחו"ל שבהם רכבים שנוסעים בד"כ בעיר מעדיפים מנוע קטן יותר שצורך פחות דלק. המנטה וה-GT הם דוגמאות ישנות. כיום יש גם טויוטה יאריס 1 ליטר, אופל קורסה 1 ליטר וכו'. אני רוצה לראות אותך פותח את הפה על היאריס והקורסה כי גם עליהם עוד 30 שנה יבוא איזה ילדון ויפתח את הפה ...

gluk, תביא את היפאנומטית שלך, אני יראה לך איך רכב בן 30 שנה, עם מנוע 1200 סמ"ק ועם העברת הילוכים ב-4000 סל"ד (לא מושך את המנוע שלי יותר מזה) נותן לך להריח את האגזוז (ואני אגלה לך גם מה הסוד, משקל יבש של כולה 860 ק"ג).

ד"א, לרכב הנ"ל בתמונה יש פנסי LED שהחליפו את הפנסים בדיוק כמו במנטה שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...