Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בקבוק בנפח ליטר

>

זה משקה מבוסס על פרי טהיטי שניקרא NONI.

נותן אנרגיה , משפר חילוף חומרים , מקדם בניית תאים ומעקב היזדקנות.(זה לא משקה אלכוהול)

עולה בארה'ב 65$ , מנה מומלצת : שלוק של 30 מיליליטר ביום (ליטר מספיק לחודש)

אם מישהוא מכיר שמע או ראה שידליף לי את המקום שמוכר את זה , תודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יופי זה כבר צעד אחד קדימה,

ראיתי באחד הלינקים שיש שם מישהו שהוא סוכן ושם שם אימייל כדי לתקשר איתו..

נראה מה יצא מזה..

ובקשר לשאר שיש בחנווית..אני רוצה רק את Tahitian Noni לא אחרים

פורסם

ממקורות יודעי דבר, המשקה הזה נפסל לשיווק על ידי משרד הבריאות...

מלבד זאת - הוא מומלץ על ידי מאסטר רייקי, אז קשה לי לחשוב על סיבה שזה שווה יותר ממים קדושים של הבאבא-בובה. רוב הסיכויים שמים קדושים יהיו יותר זולים ממנו.

כמו כל תוסף מזון - אם אתה בריא והתזונה שלך מאוזנת ונורמלית, אתה מבזבז כסף ואולי אפילו מסכן את עצמך בשימוש בו.

אם אתה לא בריא והתזונה שלך לא מאוזנת, לך לרופא משפחה ובקש בדיקות ותתחיל לאכול כמו בן אדם.

למכור תוספי תזונה לאדם נורמלי ובריא זה חרטא, גניבה ושרלטנות.

פורסם

טוב.. מאחר ואתה לא היזכרת את המילה רדבול אז אני יתיחס לדבריך :

מהם מקודות יודעי דבר ? אפשר ליראות את הפסילה של משרד הבריאות ? (כאילו רצוי ליפני שאני מכניס את השיקוי לפה..)

דווקא המאסטר שלי אומר שאני יהיה פיטר-פן

פורסם

מקורות יודעי דבר זה מקור בשירות המזון של משרד הבריאות, שהמשקה הזה עבר על שולחנו.

אני יכול לבדוק לך את הסיבות המדוייקות לפסילה - יכול להיות שזה סיבות טכניות בלבד (אין ערך קלורי על התוית או משהו כזה). ואני אבדוק את זה יותר לעומק מחר.

מה שידוע לי הוא שהיבואן דרש לקבל את הבקבוק בחזרה לאחר שנלקחה ממנו הדגימה (דבר שלא נהוג לעשות, וכנראה נעשה בגלל המחיר המטורף של המוצר) ועשה רעש ובלגנים כשפסלו לו.

פורסם

סבבה , מקוה שZה ביגלל שהמקור בשירות הבריאות רק לא אהב את הטעם...או שהוא לא אוהב בקבוקים שעליהם תמונה של גבר

• תוכן חדש...