Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... בשבוע שעבר רכשתי מיצובישי כריזמה GLX שנת 98

ורציתי לדעת האם שווה לקדוח את הפלסטיק בדלתות הקדמיות כדי להכניס את הקומפוננט שלי שהוא 6 וחצי אינטש... האם לאחר ההתקנה החלונות יירדו בצורה רגילה ולא ייתקעו ברמקולים....

כמו כן רציתי להרחיב את המדף מאחורה ל 9*6 (המדף עכשיו הוא 6.5)...

אם מישהו יודע בערך מה המחיר של שתי הקדיחות אני מודה לו...

ניב

לא חותם

פורסם

איזה רמקול אתה עומד להכניס לדלתות?

אם אתה שואל כמה זה יעלה...תעשה סבב מתקינים בחיפה תיסע לאוטו'ס תיסע לטופ סאונד לארט אוף סאונד או לרדיו חיפה ותישאל כול אחד כמה הם רוצים ואז תעשה השווה....

אני אישית בתור התקנות לא ממליץ על אוטו'ס או רדיו חיפה ששמעתי מאנשים שתקינו שם רק דברים לא טובים ועבודה חאפרית.....

אני ממליץ על טופ סאונד ברחוב בעצמאות בחיפה כיוון שיש להם מתקין מצויין שלא עושה עבודה חאפרית....

פורסם

ציטוט:

ורציתי לדעת האם שווה לקדוח את הפלסטיק בדלתות הקדמיות כדי להכניס את הקומפוננט שלי שהוא 6 וחצי אינטש... האם לאחר ההתקנה החלונות יירדו בצורה רגילה ולא ייתקעו ברמקולים....

קומפוננט 6.5 של JBL

לא חותם

פורסם

אולי שווה לך לבנות "קופסית"(קפסא קטנה)על הדלת במקום לקדוח?יש פה חבר'ה הרבה יותר מומחים ממני בנושא,ובכל זאת מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על המדף האחורי יש לך חורים 6'', אם תראה שאחרי שתכניס את הקומפוננט אין לך שם מספיק עומק אז תבנה הגבהות, לפי השאלות שלך אני מבין שאתה הולך לעשות את העבודה הזאת אצל מתקין אז שהוא כבר יעשה לך את זה

• תוכן חדש...