Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל עשיתי חיפוש וחיפשתי את מקור הבעיה.

יש לי יללת אלטרנטור חזקה,חשבתי בהתחלה שזהו זוג אחד פגום של RCA,מכיוון שכשאני מוציא אותו הרעש נעלים.

אך לקחתי את הזוג RCA השני והכנסתי אותם לאותו זוג של כניסות RCA במגבר ויש ילילה בכל זאת...

ובשני הכניסות האחרות אין יללה....מישהו יכול למקד אותי לפתרון הבעיה?

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקי , קלעת נכון ...

אני באמת לא אוהב כשאנשים כותבים ש-ט-ו-י-ו-ת, על גבי הפורום.

אתה טוען שברידג אחד במגבר, גורם ליללה, וברידג שני.. לא גורם ליללה.

האם העברת את הרמקולים מהברידג הראשון, שגרם ליללה.. לברידג השני ?

האם שניהם על אותו הגיין ?

האם הקרוס על שניהם מופעל בצורה זהה?

(איזה כיף לעזור למישהו שעשה חיפוש ויודע למקד את הבעיה שלו ! :) - לא בציניות.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שטויות שטויות אבל זה עובדות.

זה שאצלך זה לא קרה זה לא אומר לאצל כולם זה ככה.

לי גם היו רעשי אלטרנטור והם הפסיקו מתי שהפרדתי בין הכבל מטח לRCA אז די לדבר שטויות באמת.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, אז למה אתה לא בא לפה לקבל 500 שקל ?

תעבור לתרד של ההתערבות .. בוא נתאם מקום להיפגש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תיקון!

ישנה ילילה גם מהיציאה השניה..

פשוט היא היתה מחוברת לסאב והיא לא נשמעת בקלות..

הפלוס עובר בצד נגדי ל RCA..

רעש נשמע גם שרק סוויץ" מסובב...

באמת שערכתי חיפוש ,אולי מרוב הנושאים פספסתי משהו!

פורסם

לא באתי בתלונות לחיפוש, להיפך שיבחתי את העובדה שחיפשת מהיכן נובע הרעש, ולא רצת להפריד את הכבל סיגנל מהווישרים - כי ידוע שכשהמנוע של הווישרים עובד חזק אז הוא יוצר השראות על הרכב ממול.

בוא נהייה קצת יותר רציניים,

אתה שומע את הרעש בלי מנוע עובד ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רעש אלטרנטור רק קיבל את השם שלו בגלל שהוא נובע לרוב - בגלל אופן עבודתו של האלטרנטור.

זה לא מחייב שהאלטרנטור עובד.

רעש אלטרנטור מתאפיין ביללה אשר מתחזקת עם הגז, הוא יכול לקבל יללה קבועה שאינה מתחזקת עם הגז.

(כשהאוטו אינו מותנע)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אכן ישנה יללה גם כשהמנוע אינו פועל.

ישנם פיצוצים בהדלקה וכיבוי,ואם סתם לשים לב אפילו שעושים PAUSE ישנם פיפוצים חלשלשים מהסאב (רק הוא חובר כדי למצוא את מקור הרעש) כמו כן אם להקשיב טוב אפשר לשמוע דרך הסאב הדלקת וינקרים או כול מקור חשמל אחר!

ניסיתי לחבר מגבר שהיה מגביר לי סאב לפני זה(לפני שרכשתי מגבר 4 ערוצים)

ודרכו גם יש רעש,הבעיה שאני לא זוכר אם לפני זה היה רעש כזה כי רק הסאב היה מחובר עליו וקשה לשמוע דרך הסאב.

אבל לפי דעתי לא היה רעש.

HELP

פורסם

תנתק את כל היציאות של המגבר שלך, ותחבר רק כבל אחד חדש, שהוא תקין ואתה רואה אותו מתחבר לאלמנט או לסאב לדוגמא.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הכוונה לנתק את כל הפלוסים והמינוסים מכל האלמנטים? לא ה RCA?

ניסיתי להשאיר רק אלמנט אחד(סאב) לא שחיברתי לו כבל חדש אבל הוא בהחלט טוב קצר וישיר, ובכל זאת ישנו רעש...עם לזה התכוונתה..

יש מצב שהבעיה נובעת מהרדיו דיסק ומהחיבורים שלו?

פשוט אני לא יכול לדעת בוודעות אם הראש היה קיים לפני.

פורסם

אני מתכוון לפלוסים ולמינוסים של האלמנטים,(יציאות) לא של הRCA. (כניסות).

ותשתמש בכבל אחר... (רצוי)

לאחר מכן, אם הרעש עדיין נשאר.

תקח מינידיסק, או כל מקור סיגנל אחר, ותחבר אותו ישירות למגבר שלך במקום הRCA שבאים מהפאנל שלך.

בדרך הזו תוכל לדעת אם הבעיה נובעת מהמגבר והלאה, או מלפני המגבר. (RCA והלאה).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לחבר שלי יש את אותה הבעיה.

אבל היא התחילה אחרי שהוא החליף רדיו דיסק.

היה לו רדיו של פיוניר, והוא החליף לקנווד.

מדובר על דגמים נמוכים. (פיוניר 3100) (קנווד 2023)

ובפיוניר אין רעש אלטרנטור,. ואחרי החלפת הפנל (החלפה בלבד, אין שום שינוי בכבלים) לקנווד התחיל הרעש .

כך שאני מאמין שב 99% המקור לרעש ולבעיה היא הרדיו דיסק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...