Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שיגביר אותם הוא זטק P-2 משמע 1100 RMS אמיתי (!)

אני מחפש סאבים שיפילו עולמות (שיפוצצו לי את האוטו) אבל שיתנו גם איכות.

אני מעדיף ללכת על שתי סאבים אבל לא איכפת לי ללכת גם על סאב אחד.

אם זה שתי סאבים התקציב יהיה כ 3 אלף לכל סאב ואילו אם זה לסאב אחד התקציב יהיה 4-5 אלף (תלוי בתפוקה שהוא יתן.

חשבתי על קיקר מהסדרות הטובות שלו (לא הכי גבוהה) אולי על שתי קיקרים מרובעים ששמעתי שהם טובים מאוד וגם לא כאלו יקרים.

זה שהסאב מרובע לא עושה לי את זה ואני יעדיף את העגול היותר יפה לדעתי.

בכל מקרה, צריך המלצות.

פורסם

לפי דעתי

סאב 1 יתן יותר איכות

לעומת 2 סאבים שיותר יתאימו ל SPL

כמובן שהרוב תלוי באיזה סאב !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לאייל יש את ה ID Max, הרגע חזרתי מהמפגש ברמת גן, נראה ונשמע ללא מילים, כמו כן יש לך גם את w7 של jl audio גם הוא נראה במפגש ונשמע אימתני למדי

פורסם

אני מאחל לך שאלה יהיו הבעיות שלך בחיים איזה סאבים לשים.

לא תמצא פה שתי אזניים זהות, משמע כל אחד שומע אחרת ויש לו סנטימנטים

אלו ואחרים לחברות מסויימות,אני אומר תנסה לשמוע כמה מהאופציות שלך

ותלך על מה שאתה הכי אוהב יקח אולי יותר זמן אבל ככה תקבל את האופציה הכי טובה לך!

פורסם

אל תיקח את מה שמציעים לך בלי לשמוע אותם. אתה רוצה תשמע סאב בודד של P3 או של קיקר

אם אתה רוצה אני יוכל לשבמיע לך את הקיקר שלי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...