Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, איציק נ. כתב:

לשים בצד שמאל לפעמים בעייתי בגלל המראה המרכזית (היא נוטה מעט שמאלה בד"כ ולא תמיד יש מקום).

זה המצב אצלי כרגע עם ה Z50 Pro

כמעט מושלם אבל נראה מה נעשה, אולי נזיז לימין

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@איציק נ.בוצע. המדבקה הורדה מהשמשה, ניקוי עם ספריי שמכיל בעיקר אלכוהול קצת מים וטיפה סבון כלים ממש טיפה, ייבוש והעברה לצד ימין

השאלה שלי היא כזו - האם היית ממקם את הפסקל של כביש 6 בצד ימין ליד המצלמה, או בצד שמאל כדי שיהיה איזון מבחינת ה"ציוד" שיש ליד המראה?

תודה

פורסם
בתאריך 13.7.2026 בשעה 18:14, פאר האורה כתב:

זה זול ב 33% מכרטיס Endurance כדוגמת DDPAI

הם בונים על זה, לצערי, שעד שתעבור חצי שנה+ לא תהיה לך אחריות אם הכרטיס מת (אין אחריות פייפל אחרי חצי שנה)

ולא תוכל גם לכתוב ביקורת

הייתי רוכש במקומך את הכרטיס של DDPAI או משהו אחר שמוגדר Endurance.

אין מתנות חינם, לא בטוח בכלל שזה שמדובר בכרטיס High Endurance.

יש מצב שיחזיק לך שנה וימות, או פחות.

פורסם

הם לא ממתגים אותו כ Endurance כי הם לא חושפים את ערך ה TBW אני חושב, וגם לא DWPD, אני מדבר על הכרטיס היחיד שהם מוכרים שאנחנו מכירים - בנפח 64 128 או 256. מה שיש בעליאקספרס בחנות שלהם. מה שקיבלנו..

בשביל להגדיר Endurance צריך ערך TBW,  גם DWPD (כתיבה פר יום) גם U3 וגם V30, וגם לעמוד בטמפ' גבוהה. (בעצם U3 ו V30 זה אותו דבר)

אבל יש להם אינטרס שהכרטיס יעבוד תקין בלי בעיות כדי שלא יבואו להם בפרטי אם הכרטיס יתקלקל אחרי כמה זמן ולא יקליט.

ואפשר להגיד להם שהם נותנים שנה אחריות באתר שלהם, ולכן שיתנו אותה גם בעליאקספרס (אני אופטימי כאמור אבל לדעתי יכבדו את זה, כי מניחים שאתה או מישהו מטעמך יקנו מצלמה שלהם מתישהו שוב)

ל DDPAI יש יותר אינטרס שהמצלמה תקליט מאשר ל KODAK אני חושב. מצד שני יכולים לבוא ולהגיד שהמחיר של KODAK הגיוני ב 33% פחות מ DDPAI כי הם מכוונים למכור כמויות עצומות יותר.

פורסם

אני נשברתי הוזמנתי 2 כרטיסים של ddpai

64 לרכב של אשתי שנוסעת פחות שעות ו128 עבורי.

אם עוד שנה וחצי שנתיים ימותו נקנה חדשים בתקווה שעד אז המחירים ירדו עניין מחירי הזכרונות נהיה הזוי לחלוטין).

פורסם
לפני 3 שעות, urich כתב:

אם עוד שנה וחצי שנתיים ימותו נקנה חדשים בתקווה שעד אז המחירים ירדו עניין מחירי הזכרונות נהיה הזוי לחלוטין).

תחזיק בבית מתאם USB שאפשר להכניס אליו כרטיס microSD ואז אם תהיה לך בעיה תפרמט ל FAT32 בעזרת אחד הכלים כמו https://fat32formatter.io/ לפני שאתה פונה ל DDPAI בעליאקספרס כדי לבקש כרטיס אחר או משהו. 

אתה תמיד יכול לנסות את מזלך, להגיד להם בפרטי שהמתחרים שלהם נותנים 5 שנות אחריות (כמו GIGASTONE באמזון) והם אולי יבואו לקראתך.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.7.2026 בשעה 19:38, גולדן191 כתב:

ככה גם DDPAI מנחים

איפה יש הנחיה כזו? אתה מתכוון לאיור בהוראות התקנה? בוידאו רואים שהם מתקינים מצידה של המצלמה, לא בטוח שהאיור הוא הנחיה מחייבת, וגם לא הוידאו. 

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Coresh כתב:

אתה מתכוון לאיור בהוראות התקנה?

כן,

בעצם אצלי זה היה מותקן בשלושת המקומות. גם מתחת למראה באמצע (כמה שעות), גם מצד שמאל (שנתיים) ומצד ימין (כמה ימים)

הכי מבסוט מזה שזה בצד ימין מאחורי השמשה, הכי גבוה שאפשר (אבל כמובן שהמדבקה לא עולה על הפס השחור)

יכול להיות שמישהו אחר כן יעדיף מתחת למראה באמצע ואני פשוט לא נתתי צ'אנס.

עם DDPAI Z50 היה סבבה כשזה היה בצד שמאל, ה Z50 PRO גדולה יותר בסה"כ, זה זז ימינה והכל טוב. 

האיור זה לא מחייב אבל אידיאלי. נראה לי.

IMG_20260716_175625.jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני יודע, אבל אפשר גם להניח לפי האיור הזה שהם מתכוונים להתקנה מאחורי המראה, מה שלדעתי לא מחייב. אני אתקין איפה שנראה לי, כל עוד זה מכסה את כל האיזור הקידמי, לא מפריע לי ולא יוצר שטח מת באיזור קריטי, וכמו שאיציק כתב בטיפ יפה - בנקודה שהמגבים מנקים שם. למה? כי אני רוצה גישה למסך ולמקשים אם צריך, כי אני לא רוצה להתחבר לאפליקציה בשביל כל דבר קטן, זה מניסיון עם מצלמה עם מסך שיש לי עכשיו. 

עריכה אחרונה על ידי Coresh

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...