Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אשמח למלונות מומלצים בקרבת הגארדהלנד באיטליה ,תודה מראש לעונים

עריכה אחרונה על ידי gilcom
פורסם

כדאי לדעת עוד כמה פרטים:

מתי אתם נוסעים?

מה הרכב הנוסעים?

כמה זמן תשהו?

לאיזה שדה תטוסו?

החשוב ביותר - מה תוכנית הטיול? אני מניח שגני השעשועים ימלאו לא יותר מיומיים מתוך לפחות שבוע, ובמקרה זה צריך לחשוב גם על שאר הטיול.

והערה כללית - בבחירת מלונות אני מסתמך על בוקינג: הן מהחינת השירותים במלון (יש קומקום חשמלי?) והן מבחינת חוות דעת אורחים, שכן בוקינג מקבלים חוות דעת רק מאורחים שהזמינו דרכם, מה שמפחית סכנת ביקורות כוזבות כמו ב-TA. אבל מלונות שעברו את הסינון אני בודק גם ב-זTA כדי לוודא אחוז ביקורות גרועות ולדעת מה התלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי נטוס בקיץ כנראה יולי  עם 2 ילדות בנות 9 ו12 

הכוונה לקחת רכב משדה התעופה במלאנו וגם שם להחזירו.

הכוונה לשבוע באזור גארדה 

פורסם

אנחנו מתכננים טיול באיזור בפסח. בגלל שהטיסה חזרה ממילאנו בצהרים, חילקנו את השהות (של 7 ימים) לשני מקומות לינה, הראשון קרוב לגארדה והשני ליד אגם מאג'ורה. ככה שלא נצטרך לקום מאוד מוקדם בבוקר ולנסוע מרחק גדול רק בשביל להגיע בזמן לטיסה. כמובן שאם תטוסו בשעה מאוחרת יותר השיקול פחות רלוונטי.

בנוסף, החלוקה לשני מקומות לינה מאפשרת טיול לאיזורים שונים, בלי יותר מידי שעות ברכב, אבל זה כבר שיקול אישי. 

לגבי בחירת המקומות עצמם, ישבתי על בוקינג כמה שעות עד שמצאתי משהו שנראה לי מתאים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

האזור קרוב מאוד לשדה של ורונה אז בדוק גם את זה. 

ֿיכול לתת דיס המלצה לכפר נופש בלוודיר שאני מניח שיש מי שיגיד שהוא נחמד, בריכה ומגלשות וכזה, אבל פסיליטי ברמה נמוכה. מציע לוותר. 

פורסם

לא ענית על השאלה המרכזית - מה תוכנית הטיול.

טיילתי באיזור בקיץ 2004 עם 3 ילדים שהיו בני 8,12,14. לנו במלון שצמוד למחלף שבין האוטוסטראדות A4 ו-A22 בפאתי וורונה. כמובן שאין משמעות לחוות הדעת על המלון - אבל יש משמעות למיקום: היה קרוב לנמה״ת של וורונה (שם היו הטיסות), לכבישים המהירים, והתאים לטיולים לכל הכיוונים - איזור גגם גארדה (יום טיול ויומיים בפארקים השונים), יום בוונציה, יום לכיוון דרום (מנטובה ופארק באיזור) ביקור בוורונה וכנראה עוד מקומות שאיני זוכר. הנקודה שלי היא בחירה במיקום מרכזי אם בוחרים בטיול כוכב.

ההערה של אורי נכונה - אמנם המרחקים לא גדולים אבל אם מתוכננת הגעה לפנות ערב או בערב, או המראה בבוקר, כדאי לעשות את הלילה הראשון/אחרון יותר קרוב לנמה״ת.

עוד ניסיון מר שהיה לי - מזג האוויר יכול להתהפך עליך בלי התראה. זה קרה לי בכניסה לפארק גארדה, למזלי לפני שהוצאתי 150 אירו על כרטיסים. אז לבנות plan B למקרה גשם, ולוודא כל יום כי התוכנית מתאימה למזג האוויר.

לפני 15 דקות, Johnathan כתב:

האזור קרוב מאוד לשדה של ורונה אז בדוק גם את זה. 

ֿיכול לתת דיס המלצה לכפר נופש בלוודיר שאני מניח שיש מי שיגיד שהוא נחמד, בריכה ומגלשות וכזה, אבל פסיליטי ברמה נמוכה. מציע לוותר. 

השדות הקרובים שאליהם יש טיסות ישירות מישראל הם מילאנו-מלפנסה וונציה. כבר הרבה זמן שאין טיסות ישירות לוורונה, וגם רייאנאייר, שהיתה טסה לשדות קרובים (טרוויזו, בולוניה, מילאנו-ברגמו) יצאה משראל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הכוונה להיות באגם טנו ,גרדלנד, ביקור בעיירות ריבה ולימונה ואשמח לעוד דברים מעניינים לעשות כלומר טיול כוכב וביום לפאני אחרון להגיע למילנו ולהסתובב בה יומיים עד הטיסה חזרה.

פורסם (נערך)

כבר הכרתי את הטיול שלי. אז ארחיב שיום אחד הוקדש לנסיעה (מדהימה!) לאורך צידו המזרחי של אגם גארדה - התחלנו בסירמיונה שבדרום ונסענו לאורך האגם עד ריבה ולימונה. זכורה במיוחד העליה ברכבלים של מלצ׳זינה. היום הזה היה ארוך ולכן חזרנו לוורונה על אותו כביש ולא על הצד המערבי של האגם.

עד כמה שאני זוכר הקדשנו יומיים לפארקים - יום אחד לפארק גארדה ויום אחד לפארק המים ופארק הקולנוע. זה היה לפני למעלה מ-22 שנה, אז תתעדכן ברדת.

יום אחד הקדשנו לוונציה - נסיעה של כשעה וחצי מוורונה. 15 שנה אחר כך חזרנו אליה ל-3 ימים (ועוד יום בפאדובה). כיום הייתי שוקל לבצע את הנסיעה ברכבת.

יום אחד שהתחיל בכוונה לנסוע לפארק גארדה התחרבש בגלל גשם זלעפות - חזרנו למלון, החלפנו בגדים ונסענו למנטובה שאהבנו מאוד. עיר נוספת שאהבנו מאוד היא פדובה, ושמעתי המלצות חמות על ויצ׳נזה. אבל אני לא בטוח האם כל הערים האלה יתאימו לבנות, זה תלוי הבהן והתחומי העניין שלהן.

אגב מילאנו - כמה שמספרים שהיא משעממת ביליתי בה 3-4 ימים גדושים. המלצה חמה - סעו לבית הקברות. אין דברים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...