Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב, אני רוצה לקבל את חוות דעתכם בבקשה. החלפתי בלמים קדמיים (רפידות וצלחות) במוסך ובחיוב על הצלחות חייבו אותי כמות 2 של צלחות וכמות 1 על רפידות… וזה עוד שבצלחות רשום בתיאור הפריט ״סט״. אני מצרף את התמונה מהסיכום חיוב. מה אתם חושבים על זה? האם הכמות בצלחות אמור להיות גם 1?

שואל כי באותו זמן זה ההי נראה לי גבוהה מאוד המחיר אבל לא ייחסתי חשיבות לכמות… (הכמות שמופיעה היא 2.00, 1.00)

IMG_3432.jpeg

עריכה אחרונה על ידי בר2482
פורסם

לפני כחצי שנה קניתי דיסקי בלום מקוריים לברלינגו מק"ט 4249J6 והם מגיעים באריזה של 1. אז צריך 2 אריזות, רפידות מגיעות באריזה של 4 אז צריך אריזה אחת.

נראה שהחיוב תקין רק יש טעות בתאור הפריט, לא אמורים לקרוא לדיסק אחד "סט". 

IMG_20251109_092850.thumb.jpg.83688f301a4a12da7e4041f9b408318f.jpg

פורסם
Just now, Buki כתב:

לפני כחצי שנה קניתי דיסקי בלום מקוריים לברלינגו מק"ט 4249J6 והם מגיעים באריזה של 1. אז צריך 2 אריזות, רפידות מגיעות באריזה של 4 אז צריך אריזה אחת.

תודה בוקי. מה שגרם לי לחשוד אותי זה שהסתכלתי על האתר הזה ורשום סט ובסוגריים זוג - https://www.mkmotors.co.il/חנות/0986479r83?srsltid=AfmBOooqdZHy-fbLIySguaO7vezhGc1QrLHrMcMoJYhulyAoF5yNGw9s

וזה הדהים אותי שהמחיר הוא חצי ממה ששילמתי, ומדובר במוסך צרפתיות מאוד מוכר ומהולל (לא מורשה)

פורסם

ספציפית חלק מקורי בתמונה ששמתי מגיע באריזה של אחד, צירפתי תמונה בה רשום כמות 1. 

יש בהחלט גם צלחות שמגיעות באריזה של 2. 

לכן אין לי תשובה מדוייקת לשאלה הזו...

פורסם

לפי הנתונים בחשבונית והאתר הזה, כנראה שנכון לומר שכל דיסק של בוש אכן מגיע בנפרד.

בעמוד הנ"ל תפתח את ה Show specifications במוצר השני, הסט המלא, ותראה שמדובר בשתי יחידות של המוצר הראשון בדף, הלא הוא הדיסק, ורק יחידה אחת של הרפידות, שכוללות 4 מהן. 

לגבי התמחור של הדיסק במוסך, 🤷‍♂️

פורסם
לפני 5 שעות, Buki כתב:

"סט" יכול לציין גם שמגיעים עזרים כלשהם להתקנה (מספיק שיהיה שם מפתח אלן יחיד או משהו) יחד עם הצלחת, או משהו בסגנון- קרי, לא "רק הצלחת עצמה" באריזה. 

כך שאי אפשר לומר חד-משמעית שיש טעות בתיאור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה חברים לכל מי שהגיב. הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המחיר? החלפת בלמים קדמיים בלבד לפיגו 3008 ב1920 (כולל הכל, עבודה וחלפים). זה לא קצת יקר למוסך שהוא לא מורשה יבואן?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

זה חלקים מקוריים

כתוב סט צלחות bosch, זה לא סט מקורי. 

לפני שעתיים, בר2482 כתב:

החלפת בלמים קדמיים בלבד לפיגו 3008 ב1920 (כולל הכל, עבודה וחלפים). זה לא קצת יקר למוסך שהוא לא מורשה יבואן?

זה בהחלט יקר

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

כתוב סט צלחות bosch, זה לא סט מקורי. 

אני מתייחס למק"ט, לא למלל.

מה עשה המוסך - אני לא יודע, אולי השתמש במק"ט המקורי ושם חלק חלופי (בוש) או ששם חלק מקורי אבל רשם במלל משהו אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

יש מנהג מגונה בכל האתרים/חנויות, בארץ ובחו"ל, לתת את המחיר עבור צלחת בודדת. בפועל חייבים לרכוש (וגם להרכיב כמובן) תמיד זוג. 

זאת בלי שום קשר איך המוצר מגיע, בקרטון אחד או שניים. על פי רוב, צלחות מאווררות מגיעות 1 בקרטון וצלחות לא מאווררות מגיעות 2 בקרטון, בגלל המשקל.

רפידות לעולם יגיעו סט של 4 בקופסה והמחיר כולל את כולן.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 שעות, amosbmw כתב:

יש מנהג מגונה בכל האתרים/חנויות, בארץ ובחו"ל, לתת את המחיר עבור צלחת בודדת. בפועל חייבים לרכוש (וגם להרכיב כמובן) תמיד זוג. 

זאת בלי שום קשר איך המוצר מגיע, בקרטון אחד או שניים. על פי רוב, צלחות מאווררות מגיעות 1 בקרטון וצלחות לא מאווררות מגיעות 2 בקרטון, בגלל המשקל.

רפידות לעולם יגיעו סט של 4 בקופסה והמחיר כולל את כולן.

המנהג הזה הפך לנפוץ ככל הצלחות הפכו לכבדות, בגלל גודלן (קוטר שעולה ועולה עם השנים).

בתקופה שעוד מכרו צלחות בלימה של 266ממ (כולל מאווררות) הן היו מגיעות זוג באריזה, תמיד.

אבל ברגע שהגיעו ל 283 ו 302ממ, שזה כבר מגש פיצה קטן, הפרידו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא משהו אחיד, לדוגמא לאוטו שלי (283 מ"מ) יצא לי לקנות גם אריזות של זוג דיסקים (ברמבו) וגם אריזות של דיסק אחד (מקוריים של PSA).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...