Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

בערב ראש השנה יצאתי מאזור כפר סבא ועברתי במחלף אלישמע באור אדום.

אני לא מהאזור והגעתי שם לבית החולים, ובצומת היה אור ירוק שמאלה והתבלבלתי ונסעתי ישר באדום.

קיבלתי זימון לבית משפט על מעבר באור אדום חמש שניות או יותר וכרגע אין תאריך..

יש לי רישיון 16 שנה וזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי.. פעם אחת לפני שבע שנים נתפסתי על מהירות של 120 בכביש של 90..

יש סיכוי לצאת על פסילה על תנאי? או להתכונן להיפרד מהרישיון לתקופה מסויימת? 

יש מה לקחת עורך דין או שזה עוד כסף שישפך לפח כי הסיכויים לרעתי בכל אופן?

פורסם
לפני 35 דקות, ranbarr כתב:

אהלן, 

בערב ראש השנה יצאתי מאזור כפר סבא ועברתי במחלף אלישמע באור אדום.

אני לא מהאזור והגעתי שם לבית החולים, ובצומת היה אור ירוק שמאלה והתבלבלתי ונסעתי ישר באדום.

קיבלתי זימון לבית משפט על מעבר באור אדום חמש שניות או יותר וכרגע אין תאריך..

יש לי רישיון 16 שנה וזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי.. פעם אחת לפני שבע שנים נתפסתי על מהירות של 120 בכביש של 90..

יש סיכוי לצאת על פסילה על תנאי? או להתכונן להיפרד מהרישיון לתקופה מסויימת? 

יש מה לקחת עורך דין או שזה עוד כסף שישפך לפח כי הסיכויים לרעתי בכל אופן?

אני גם בטוח שהמשפט לרעתי כי זה קרה במחלף בין עירוני ואני מבין גם כמה מסוכן מה שקרה - חמש שניות לאחר שהרמזור התחלף נכנסתי למחלף בין עירוני.

יש סיכוי שאם אני אקבל את הטעות, אגיד שזה קרה מהסח דעת וחוסר היכרות עם המחלף כי אני לא מהאזור, ואבקש פסילה על תנאי וגם קנס כספי, השופט יקשיב?  או שהעבירה כל כך חמורה שאין לי סיכוי

פורסם
לפני 14 שעות, ranbarr כתב:

אגיד שזה קרה מהסח דעת ו

רק מחמיר את מצבך

באיזו שעה זה קרה שלא הייתה תנועה בצומת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 3 שעות, ישה כתב:

רק מחמיר את מצבך

באיזו שעה זה קרה שלא הייתה תנועה בצומת

זה קרה בערב חג אז הכביש היה די ריק אבל בשעה 21:20

אני אגיד שאני לא בקיא בצומת והתבלבלתי בגלל הירוק שהיה בשמאל..

סל הכל אני יודע להתבטא, זה לא היסח דעת כמו שאני לא נסעתי שם בחיים והתבלבלתי עם הרמזור הירוק שמאלה..

השאלה העיקרית שלי אם לשים כסף על עורך דין או לייצג את עצמי? אני סהכ די רהוט ועם עבר נקי, יש מצב אני אצליח להוציא פסילה על תנאי?

לפני 5 שעות, chezik כתב:

כל זמן שהרשיון חשוב לך יותר מהכסף - עו"ד טוב תמיד יוכל לשחרר אותך בעונש מופחת בהרבה מאשר אם תלך לבד.

זהו אבל השאלה אם אני בתור אדם עם עבר תעבורתי נקי יחסית, מורה, ללא עבר פלילי שתלוי באכב לעבודה שלו, שיבוא לייצג את עצמו, האם יש סיכוי לצאת עם שלילה על תנאי? או שהמצב חמור כל כך שלי אין סיכוי וחד משמעית לשים 5000 שקל על עורך דין תעבורתי?

פורסם

אינני עורך דין ולא בן של עורך דין אז אל תסתמך על המילה שלי אבל ממה שאני רואה ושומע הענישה בבתי המשפט לתעבורה בעבירות "רגילות" מאוד מקלה, ורק רוצים לסגור תיקים בלי לנהל אותם.

• אהבתי 1
פורסם

לא הגעת לביה"ח בגלל משהו דחוף, נכון? אם כן (ויש לך ראיות תומכות) הסיפור שונה.

נסה לשכנע את השופט שהעבירה בוצעה בתום לב. אין לך מה להפסיד. הסיכוי שיחמיר לך את הענישה - מזערי.

פורסם

הלכתי לאשפז את הכלבה שלי בבית חולים הוטרינרי שם. באמת נעשה מתום לב.

אני חושב שאלך בעצמי ואציג שזה באמת נעשה מתום לב וטעות אנוש, שאני מבין שזה יכל להיגמר בצורה אחרת וביחד עם העבר הנקי שלי אני רוצה להאמין שאקבל שלילה על תנאי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...