Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

giphy.gif

קודם שואלים אחר כך פועלים...

תתמקד בחיפוש רכב עם עלויות אחזקה נמוכות: טיפולים, תיקונים וביטוח.

את הכסף שכביכול חסכת תצטרך להוציא על ישור קו.

תשכח מכוח, זריזות או מרחבים.

בעליות תקלל את ה GPT שהביא לך את הרעיון המטופש הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 5 שעות, GTI33 כתב:

מכיוון שהנסועה שלכם נמוכה ואין ממש חשיבות לצריכת הדלק, הייתי הולך בכיוון של מיצובישי ASX.
מנוע 2.0 ליטר פשוט מכאנית, ללא טורבו (אטמוספרי), גיר רציף, מרווח, גבוהה מעט.

מצטרף להמלצה על ה ASX
אמינות, ביטוח זול, מזגן טוב, גודל טוב, מנוע מספיק חזק לעליות של חיפה
דלק 1:10 (אצל מרבית הנהגים)
הטיפולים במורשה לא זולים, אבל אפשר להוזיל מאוד בטיפולים בומסכים רגילים
החלפת שמן גיר כל 80 אלף ק"מ או ארבע שנים חשובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני דווקא לא ממליץ על גיר רציף לנסיעות בחיפה. אומנם מנוע גדול אבל לא נעים להיות כל הזמן על טורים גבוהים ולהרגיש שאתה לא זז. 

הייתה לי לאנסר עם גיר כזה, ורק מעבר לטיפטרוניק היה גורם להרגיש שלרכב יש כוח בעליות, אבל אני לא בטוח שלasx יש את זה (אם אני זוכר נכון יש D S L כמו ברכבים הישנים, אבל הרבה זמן לא נהגתי באחת אז אני ממש לא בטוח). 

כל רכב עם גיר רציף קח לנסיעת מבחן בעליות לפני שאתה סוגר. 

מצטרף להמלצה על קרוסאובר 2017+ מנוע 1.4 טורבו, מגיע עם גיר פלנטרי למיטב זכרוני. 

אין לי מושג לגבי אמינות או עלויות ביטוח. 

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 07:49, davemustaine87 כתב:

משום רכב שהוא לא היברידי או חשמלי לא תקבל צריכת דלק של 1 ל-14-15 בנסיעות עירוניות ועוד בעיר כמו חיפה

לא מדויק.  פיג'ו 208 דיזל.  חיפאית.  נסיעות קצרות בעיר בעיקר.  1:18.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, iEminem כתב:

אני דווקא לא ממליץ על גיר רציף לנסיעות בחיפה. אומנם מנוע גדול אבל לא נעים להיות כל הזמן על טורים גבוהים ולהרגיש שאתה לא זז. 

הייתה לי לאנסר עם גיר כזה, ורק מעבר לטיפטרוניק היה גורם להרגיש שלרכב יש כוח בעליות, אבל אני לא בטוח שלasx יש את זה (אם אני זוכר נכון יש D S L כמו ברכבים הישנים, אבל הרבה זמן לא נהגתי באחת אז אני ממש לא בטוח). 

יש גם רציפים שמדמים יחסי העברה ובשיחוב מנוע טורבו הביצועים טובים לצד שקט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 18:30, iEminem כתב:

יש אנשים שאחרי מספר נסיעות מבינים שהחוסר בשינויי מומנט (הרגשת האוטו לא זז) לא ממש חשוב ומפסיקים ללחוץ עד שהמנוע צורח והטורים מטפסים ביחד עם המהירות לגבהים. 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 18:30, iEminem כתב:

אמינות - נחשבת מצויינת גיר פלמנטרי רגיל ומנוע מצויין,

ביטוח תלוי למי אבל זה בצד הפחות יקר של המערכת,

צריכת דלק, אצלי משולבת 1/15.5 אבל 80%+נסועה בין עירונית, בנסועה עירונית פקוקה או הררית הרכב לא חסכוני במיוחד.

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 09:50, Heisenberg_00 כתב:

לחסוך 2000 בשנה + להישאר עם כסף בכיס מהמכירה שלי זה גם משהו שאפשר להנות ממנו

ברור שאפשר להינות ממנו. אבל זה רק אם משיגים אותו....

החשש הוא שלא תחסוך כלום.

אבל זה כבר מאחוריך. מכרת.

אולי נירו ישנה יותר זה פתרון נוסף על החלופות שהציעו לך.

עניין נוסף הוא שאם אתה נחוש לחסוך אז אולי כדי להשאיר כסף בכיס תתפשר על גודל הרכב ותזרום עם רכבי הסופר מיני שפסלת בגלל הגודל. כדי לחסוך צריך להתפשר. אז יהיה צפוף, עדיין תגיעו ליעד. יעזור לך להגיע לחסכון שאתה מכוון אליו.

בתאריך 1.8.2025 בשעה 14:46, borsood כתב:

בעליות תקלל את ה GPT שהביא לך את הרעיון המטופש הזה.

אהבתי

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...