Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט בלתי אפשרי למצוא בקבוקי בירה בסופר שאין בהם כמויות גדולות של משקע בתחתית הבקבוק. שמתי לב שזה נראה שזה מופיע רק בבקבוקים שנמכרים בצורה בודדת, לא ראיתי את זה במארזים של שישיות או בתחנות הדלק.

האם זה תקין ובטוח לשתיה?

האם זה מראה על בירה ישנה/ מקולקלת/ שאוחסנה בתנאים לא נאותים/ מזוהמת/ פחות טעימה ?

IMG_20250611_081315.thumb.jpg.8db00c591ed59268ab5aad95b4ca51b1.jpg

IMG_20250611_081033.thumb.jpg.cc83ff3b3775e4b14ff2d77e76d04c8d.jpg

IMG_20250611_080956.thumb.jpg.15b7105725ec7c5bfdd5a3ace5522131.jpg

פורסם

או שאלה מצוינת שהתשובה שלה תלויה בבירה.

TLDR בשתי הבירות שהסתכלת עליהן -  נורמאלי לגמרי ואין מה לדאוג.

הבירות האלו לא מסוננות לגמרי ומפולטרות (בעיקר החיטה) ולרוב עובדות על המשך תסיסה בבקבוק.

אלו בירות בוטיק. ובהתאם אגב התאריך תפוגה שלהן קצר יותר. מה שאתה רואה זה שמרים למטה או שאריות סינון מהחיטה במקרה של הבירה השניה.

אם אתה רואה את זה בהיינקן או גולדסטאר לעומת זאת - שהן כן מפולטרות ומפוסטרות - אז הם אכן כנראה לא טריות.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אילו היית מסובב את הבירה ומעיין התווית מאחור היית מגלה מה היצרן כותב על סינון חלקי ועל משקעי שמרים בבירות מהסוג הזה. כמעט כל היצרנים מציינים את התופעה בכמה מילים.

לגולדסטר אגב יש גרסה לא מסוננת, שם כתוב על הבקבוק פמפלט שלם על המשקעים ואיך זה צריך להיראות ולמה זה נורמלי וכו :-)

לפני 2 דקות, bobi כתב:

תודה. זה מסביר למה רואים את זה רק בבירות שנמכרות בבודדות ולא במארזים.

קיים גם בבירות בלגיות מסוימות שכן נמכרות במארזים. שוב, לרוב יהיה כתוב בבירור "לא מסונן" או משהו בסגנון. בתכלס תמיד יש סינון, הוא פשוט משתנה במידת האגרסיביות שלו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 דקות, GTאי כתב:

זה בגלל שלומה זה מגעיל ולכן לכן עומד על המדף :)

מותר לך, אני ממש אוהב.

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, לב טוב כתב:

מותר לך, אני ממש אוהב.

חח.

האמת סחתיין עליהם, לקחו בירה "פשוטה" והפכו אותה לכזו עם טעמים מורכבים שבדרך כלל מוצאים בבירות יקרות יותר, אז לחובבי הפירותיות זה אחלה של דבר - קלילות של פילס וטעמים של בלונד.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

טעמתי פעם את לונה בחורף וכמעט ירקתי אותה החוצה.

לפני כמה ימים ניסיתי שוב, באיזה גל חום - והפלא ופלא, אהבתי. התאימה בול.

בקיצור, המסקנה שלי - בירות צריך להתאים לעונה. כמו שבירות בלגיות חומות וכבדות בקיץ שקולות להתאבדות.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, GTאי כתב:

זה בגלל שלומה זה מגעיל

יתכן ובבקבוקים הקרובים אכן יהיה טעם שונה... 

https://www.facebook.com/ashqelonet/posts/דוברות-כבאות-והצלה-לישראל-תחנה-אזורית-אשקלוןאשקלון-אירוע-חומרים-מסוכנים-במפעל-קר/1168295775318387/

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

בגדול הבעייה קיימת גם בבקבוקי יין. 

חובבי התחום יודעים שיש צורך לסובב את הבקבוקים אחת לתקופה כדי להיפטר מהמשקעים הללו (על קצה המזלג).

נורמלי לחלוטין, אין מה לדאוג, רק אל תנער את הבקבוק לפני השתייה כדי להיפטר מהמשקע כמו שעושים לשוקו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...