Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
אני מחפש לקנות רכב דיזל (לא חדש מחברה אלא מיד ראשונה) אוטומטי זול וטוב משנת 21-22 ואילך.
חשבתי לכיוון סיטרואן C4 או C5 פיג'ו 2008 או 3008 וגם על רנו מגאן.
הרכבים הללו טובים ועמידים ללא בעיות ותקלות למיניהם? על מה אתם ממליצים? ואם תוכלו להמליץ על חברות ודגמים שונים אני יותר מאשמח ופתוח לשמוע על רכבים נוספים.
תודה!

פורסם

אם אתה מחפש דיזל בשביל לחסוך דלק האופציה ההברידית תתאים. באופציות שציינת יכולות להיות תקלות יקרות מאד לתיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, zvit כתב:

אם אתה מחפש דיזל בשביל לחסוך דלק האופציה ההברידית תתאים. באופציות שציינת יכולות להיות תקלות יקרות מאד לתיקון.

אני מחפש דיזל בלבד ולא מעוניין ברכב היברידי או חשמלי.
אילו תקלות יקרות עלולות לקרות ברכבים מהסוג הזה? זה נפוץ אצל הדגמים שציינתי או בכלל?

עריכה אחרונה על ידי ירין9
פורסם

יכול להעיד מניסיון של כ 5 שנים עם גראנד קופה (מגאן) דיזל.

קניתי אותו עם כ70K קמ ומכרתי לאחר כ5 שנים עם כמעט 200K.

למעט טיפולים שוטפים, בזמן ועם חומרים איכותיים לא נתקלתי בבעיות. לא מדגם מייצג אבל אני הייתי מאוד מרוצה מהרכב.

נוח מאוד, זריז יחסית וחסכוני בדלק - 1 ל 16 קמ לליטר צריכה אמיתית לפי אפליקציה. ואני עם רגל מאוד כבדה וגר במקום עם עליות לא קלות.

אגב הרכב הזה החליף פלואנס עם אותו מנוע שגם איתו הייתי מספר שנים, ללא תקלות מיוחדות.

תשקיע זמן ותמצא רכב עם יחסית מעט קמ, ואני חושב שלא תתחרט

פורסם
לפני 3 שעות, oferg22 כתב:

למעט טיפולים שוטפים, בזמן ועם חומרים איכותיים לא נתקלתי בבעיות. לא מדגם מייצג אבל אני הייתי מאוד מרוצה מהרכב.

נוח מאוד, זריז יחסית וחסכוני בדלק - 1 ל 16 קמ לליטר צריכה אמיתית לפי אפליקציה. ואני עם רגל מאוד כבדה וגר במקום עם עליות לא קלות.

אגב הרכב הזה החליף פלואנס עם אותו מנוע שגם איתו הייתי מספר שנים, ללא תקלות מיוחדות.

איך הוא לעומת הפלואנס?

פורסם
בתאריך 8.5.2025 בשעה 20:58, oferg22 כתב:

תודה על התשובה.
אגב יש לך ידע לגבי שאר הדגמים שכתבתי עליהם או דגמים אחרים שהם דיזל? אשמח למידע נוסף אם יש לך במקרה.

פורסם (נערך)

תנסה למצוא רכב בלי אוריאה 

היה לי ניסיון מר עם פג'ו 208 שביטלו לה את האוריאה

עריכה אחרונה על ידי fishmanl
פורסם
לפני 25 דקות, fishmanl כתב:

תנסה למצוא רכב בלי אוריאה 

היה לי ניסיון מר עם פג'ו 208 שביטלו לה את האוריאה

מה הכוונה שביטלו לה את האוריאה? מה קרה שם? ויש בכלל דבר כזה רכב דיזל ללא אוריאה? זה לא משהו שקיים בכל רכב דיזל?

פורסם

יש רכבי דיזל שמגיעים ללא אוריאה,

לעומת רכבים שיש להם מערכת אוריאה שדורשת תחזוקה, בעלי רכבים שמעדיפים לקצר תהליכים לעיתים הולכים למוסכי עלומים שמבטלים את המערכת ובכך נגרם נזק לרכב.

לפני כמה חודשים חיפשתי לקנות רכב דיזל ונפלתי על נבלה כזאת.

אגב אותו רכב בדיוק בשנתונים מסוימים יכול להיות עם אוריאה, ובשנתונים אחרים בלעדיה 

למשל הגרנד קופה המדוברת.

פורסם
לפני 3 שעות, ירין9 כתב:

זה לא משהו שקיים בכל רכב דיזל?

בשנים שאתה מחפש קיים בכולם, בישנים יותר עד איזור 2015-2019 לחלקם אין. 

לפני 2014-2015 אין לאף אחד במכוניות פרטיות. 

פורסם

בגרנד קופה אם אני לא טועה התווספה האוריאה במהלך שנת 2019 שהייתה שנת מתיחת פנים לדגם. בשנים 2018 עד 2023 היו לי גרנד קופה דיזל ללא בעיות אוריאה ו קג'אר דיזל ללא בעיות אוריאה. הם היו חדשות וחזרו לליסינג עם 50K. לא יודע לגבי התפתחותבעיה באוריאה לאחר מכן בנסועה גבוהה. בהצלחה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...