Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני קניית רכב ראשון

NBB

פוסטים מומלצים

שלום לכל המומחים המכובדים! אשמח להיעזר בניסיונכם. עד היום היה לי רכב חברה (כיום וניו) אבל החלטתי להתפטר ולכן הגיעה העת לקנות רכב בפעם הראשונה בחיי.

אני מחפש רכב בתקציב של 70 אש"ח+-.  אני צופה שרוב הנסיעה תהיה בינעירונית (טרם מצאתי עבודה אחרת, אבל מתכנן לגור באזור כפרי).

מה אני מחפש:

רכב גבוה, בטיחותי, צריכת דלק טובה ככל האפשר, אמין, מהנה, טיפולים וביטוחים לא בשמיים. אין ילדים ולא יהיו בשנתיים הקרובות ואולי אף יותר.

המחקר שלי הוביל אותי ל-3 רכבים: סיאט ארונה (2018-2020~), קיה נירו היברידית (2018~) ופורד פומה (2021) שמצאתי במחיר וקילומטרז' סבירים (59 אש"ח, 71,000) שדי ירד לי ממנו אחרי מה שקראתי כאן בפורום, אבל אולי אני טועה...

בעבר הייתה לי דרך העבודה איביזה  ועפתי על הרכב הזה, לכן הלב נוטה יותר לכיוון הארונה.

כמובן שייתכן וישנם דגמים נוספים שרלוונטיים עבורי כמו סוזוקי קרוסאובר, אבל אני באמת לא בקיא וכאן אתם נכנסים לתמונה.

אשמח לתובנות והמלצות. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, `Infinity כתב:

מאזדה CX3 גם יכולה להיות אופציה מעולה

היה לי ניסיון מר עם מאזדה 2, מאוד לא התחברתי לרכב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה הארונה מתאימה לך בול, אחלה תמורה למחיר

כן הcx3 זה תכלס מזדה 2 מוגבהת, מה היה לך עם המזדה 2 שלא התחברת אליה? (מתכנן לרכוש אחת בקרוב)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלבד העובדה שזה רכב שהיה לי איתו הרבה נאחס (וסיים את חייו בתאונה שלא קשורה אליי).

עברתי אליו מהאיביזה אהובתי בעל כורחי, היה חסר לי הטורבו והתאוצה, הנדסת האנוש לא הייתה לטעמי, צפוף (אני בחור גדול), שדה ראייה נחות מהאיביזה. היתרון היחיד שלו ע"פ האיביזה היה מצלמת רוורס. זהו.

לא משהו בעייתי מבחינת מוסך וכיוצ"ב...

עריכה אחרונה על ידי NBB
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...