Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 19.12.2024 בשעה 15:47, Roycohen1979 כתב:

היתה לי דעה די מוצקה לגבי הגיר הרובוטי של קבוצת פולקסווגן, בגדול מדובר בגיר הכי נמכר בעולם בימים אלו והוא עבר מספיק גלגולים כדי להחשב גיר בשל ואמין.

אולם בחודשים האחרונים נתקלתי בלא מעט רכבים שכן חוו תקלה במכטרוניק ברכבים בשנתונים וקילומטראז שהייתי בטוח שהם כבר חפים מהבעיה.

קודיאק 2020 עם 73000 ק"מ, פאביה עם 65000 ק"מ מודל 2021, אוקטביה עם70000 ק"מ מודל 2021 ועוד כמה שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים עליהם.

הדוגמאות הנ"ל קצת שינו את תפיסתי בנוגע לגירים האלו, נכון שהבעיות שהיו למספר גדול מאוד של רכבים בתחילת הדרך כבר אינן, והשינוי במיקון המכטרוניק בשנת 2019 כפתרה חלק גדול מאוד מהבעיות, אבל יש לי הרגשה שהן לא נפתרו לגמרי.

אם זה קשור לצורת נהיגה, להתנהלות עם הגיר, לאופי הנהג והנסיעות אני לא יודע להגיד. אבל קשה לי להגיד שהגירים האלו חפים לגמרי מבעיות אמינות.

הבעיה עם גיר כפול מצמד זה שצריך להתייחס אליו כמו גיר ידני ולסגל צורת נהיגה שונה

כבעלים של אוקטביה 2018 יוצאת ליסינג עם כמעט 150,000 ק"מ יש רגעים לפעמים שהגיר קצת רועד ביציאה מהירה מהמקום

מה שכן ברכבים עם מומנט גבוה (קודיאק,טיגואן ,דיזלים וכל דגמי הRs וGTI) מקבלים גיר אחר עם מצמדים רטובים שנחשב לקצת יותר עמיד 

פורסם

זה לגבי מצמדים, אבל מה אתה עושה עם מכטרוניק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...