Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי 1992 החזרה למצב נסיעה

פוסטים מומלצים

האם יש למישהו כאן מושג איפה ניתן להשיג קיט שיפוץ לקרבורטור וחלון קדמי 

ופלוס מינוס עליות 

כמובן שאת הטיפולים בפועל משאיר לעצמי להתמקצע על האוטו 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

התחלתי לעבוד על האוטו דבר ראשון החלפתי משאבת דלק שנתפסה וזה הסיבה שהפסקתי להניע את הרכב כל תקופה כמובן החלפה של הדלק וניקוי בסיסי בהמשך צריך לעשות יותר יסודי

IMG-20240108-WA0058.jpeg

ניסתי להניע אבל כמו שחשבתי הקרבורטור היה סתום לגמרי פלוס שהמצוף היה תפוס פרקתי בסיסי ניקתי רק את הדיזות והלכלוך הרציני סגרתי על האטם שהתפורר רק כדי לשמוע את המנוע פועל 

כרגע מחפש קיט שיפוץ לקרבוטור אם יש למישהו מידע איפה אני יכול להשיג אני אשמח

מספר שילדה JF1BJHCLOCB017528 סובארו לגאסי 1992 סטיישן מנוע 1.6

20240915_171904.jpg

עריכה אחרונה על ידי יהודה יהודה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני בסובארו לגאסי מורכב מאייד מסובך ומורכב יחסית.אם אתה לא בעל ניסיון רב ויודע היטב מה אתה עושה הייתי ממליץ לתת לבעל מקצוע לטפל בו החל מהפירוק מהרכב,שיפוץ ייסודי,ההרכבה ועד הכיוונים העדינים במנוע, בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן ואתה צודק אבל זה הרכב אספנות שיש לי להתלמד עליו מלבד זה שיש לי גיבוי אם הסתבכתי המכונאי שטיפל באוטו מאז שיצא מהחברה אמר לי להשיג את החלקים ובמידה ואני צריך הוא ילמד אותי מה לעשות מיותר לציין שאת הקרבורטורים האלו הוא מכיר בעל פה 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכל החברים 

פרקתי את מיכל הדלק של האוטו לצורך ניקוי מה שראיתי בפנים הי קטסטרופלי לאחר ניקוי אם גרניק כמה שהצלחתי ירד כמות נכבדת של הלכלוך עדיין לא מספיק 

לפי מה שבררתי להמשיך לניקוי יסודי יותר צריך להכניס ברגים-אומים עם חומר ניקוי לנער חזק ולחזור על הפעולה כמה פעמים

הבעיה שאני לא מצליח להגיע למסקנה איזה חומר צריך להכניס אם מישהו ידע להגיד לי זה יכול מאד לעזור לי מצרף תמונות של המיכל לפני ובאמצע

20240919_183851.jpg

20240922_184126.jpg

20240922_184208.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...