Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור למכור רכב בימים הקרובים.
האדם שרוכש את הרכב מגיע מרחוק, הוא לא מעוניין לרשום אותו על עצמו אלה על הבן שלו. הבן לא יהיה נוכח במעמד המכירה.
הבן אדם שהולך לבצע את ההעברה הבנקאית הוא האבא שיהיה נוכח במועד העסקה.

אני יודע שהוא צריך יפוי כוח, אבל האם יש משהו שעליי לשים לב?

כמו כן, מכיוון שלא התעסקתי במכירת רכב שנים רבות. איך נהוג היום להעביר את הכסף? אני יודע שיש העברת זה"ב אבל הקונה מעוניין ללכת לבנק ולבצע העברה שם.
האם העברה כזאת בטוחה? כמובן שלא אסכים לקחת שום צ'ק, גם לא צ'ק מזומן מחשד לזיוף. 
האם יש בעיה כלשהי בנושא הזה? מדובר ברכב יחסית זול (26K).
כמו כן הבן אדם מעוניין לשלם 5K במזומן ו21K בהעברה. ממה שקראתי באינטרנט אין בעיה לשלם במזומן על רכב עד לסכום של 50K, האם יש לי משהו לבדוק כאן חוץ מכמובן כשירות הכסף.

תודה מראש.

פורסם

אפשר לעשות העברת בעלות דרך האיזור האישי ממשלתי ואז לא משנה מי מגיע אם זה האבא או הבן

בכל מקרה בשום אופן בעולם אל תיתן את הרכב לפני העברת בעלות

אתה לא יודע איזה עבירות תנועה יעשה הנהג והם ירשמו על שמך ולך תוכיח אח''כ שזה לא אתה

בכל מה שקשור לתשלומים זה לא משנה איך אתה מקבל את הכסף, אחרי שהכסף אצלך ביד או בחשבון תעשה העברת בעלות 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין בעיה ללכת לבנק שהו מתנהל חשבונו של הקונה (למעשה מי שמשלם) לבצע שם העברת זה״ב. אל תסכים להעברה רגילה, גם אם הקונה ירצה להפחית לך את העמלה (העברת זה״ב קצת יותר יקרה מהעברה רגילה).

חוץ מזה, שהאבא יצטייד בתעודת הזהות של הבן ובייפוי כוח מטעמו ויבצע את העברת הבעלות. חיבור לאתר האישי הממשלתי של הבן מצריך גם את הסיסמה שלו ואפשרות לקבל קוד ב-sms לטלפון של הבן.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולא לשכוח זכרון דברים שבו יצויין שהקונה בדק את הרכב ומצא אותו מתאם לצרכיו ושלא יהיו לו כל טענות לגבי מצבו וכן שעת ותאריך המסירה המדוייקים שמהם הוא אחראי לכל חוב או דוח בגין הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואם אין זכרון דברים בכלל, אז מה?

הקונה יבוא בעתיד ויגיד שיש תקלה ושאני כמוכר אחראי. וזה על סמך?

אולי מסמך עם שעה כאשר מסירת הרכב לא נעשית בעת העברת הבעלות בדואר/באינטרנט.

אם עושים מסמך כדי לציין שהקונה יודע ומודע שהרכב נמסר ללא כל ביטוח תקף על שמו.

פורסם
לפני 22 שעות, Alkash כתב:

אני יודע שיש העברת זה"ב אבל הקונה מעוניין ללכת לבנק ולבצע העברה שם

אך ורק העברת זה"ב. העברה רגילה ניתן לבטל.

לאחר ביצוע העברה תוודא שהכסף אצלך בחשבון ולאחר מכן ניתן לעשות העברת בעלות דרך האתר הממשלתי.

פורסם

על טופס העברת הבעלות בדואר מוטבעת חותמת הקופה הכוללת תאריך ושעה. לא מכיר את הטופס הנשלח בהעברה באתר הממשלתי, אבל סביר שיש לו משהו מקביל, למשל שעת שליחת מייל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...