Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון - העניין נדחה בשבוע שבועיים, אז יש יותר זמן לחפש. 

בתאריך 6.7.2024 בשעה 20:04, קורן בן אשר כתב:

יש לי בדיוק מה שאתה מחפש - כלומר, כבל מיקי מאוס שוקו *ישר*, אורך 2.5 מטרים בערך. אם זה ממש דחוף לך, ואתה באזור המרכז, אוכל להשאיל לך.

תודה רבה! אבל אני מעדיף לא להשאיל שום דבר מאף אחד : ) איפה קנית אותו?

לפני 23 שעות, Buki כתב:

יכול להכין לך כזה מחר. 

יהיה באמצע חיבור בהלחמה + בידוד מתכווץ. 

תוכל לקבל אותו לרשותך לשימוש קבוע וללא תשלום. 

איזור ראשון או פתח תקווה. 

איזה מלך, כבל בעבודת-יד! תודה רבה!

אבל נראה לי שאקנה כבל חדש, זה מחשב בן שבועיים :)

לפני 10 שעות, sperial כתב:

אגב, פות"ש, למה חשוב לך חיבור ישר וחא זוויתי?

מגבלת מקום בנקודת החשמל ביעד, אפשר לחבר שם רק כבל ישר כמו בתמונה שצרפתי, אין מקום לקיפולים של כבל זויתי.

חוץ מזה, שאני אישית מעדיף כבלים ישרים, לא אוהב את הזויות האלה.

@קורן בן אשר ו @Buki ממש מודה לכם על הנדיבות והרצון לעזור פיזית, זה לא מובן מאליו כלל.

פורסם
לפני 17 דקות, Coresh כתב:

תודה רבה! אבל אני מעדיף לא להשאיל שום דבר מאף אחד : ) איפה קנית אותו?

לא זוכר היכן, אבל סביר להניח שלא בארץ; זה כבל שמשמש אותי לנסיעות עבודה וזרוק אצלי קבוע בטרולי.

שים לב:
1. לרוב כבלי שוקו (סוג F) תואמים גם לשקעים מסוג E.
2. בשקע מסוג F אפשר להכניס את התקע "ישר" ו"הפוך", קרי התקע סימטרי!

חזיר דיזל

פורסם

רק תבהיר למי שלא מכיר ששקע ותקע מסוג F הם הגרמניים (שוקו), ואילו סוג E הוא הצרפתי הדומה מאוד אולם במקום מגעי הארקה בהיקף יש לו פין הארקה בשקע שמתחבר לחור התקע.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...