Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרת נזקים כרגע אני מתקשה להאמין 

שאני אצליח לשים את ידי על קיה ריו טורבו 2019 

שהיא עם גיר דו מצמדי 

מה תועלת החיים של הגיר לפי קמ ? (שובק ב100 אלף 150 אלף ?) 

כמה עולה להחליף אותו והאם שווה לתקן (סדרי גודל) 

לגבי ה208 הפגו 

כמה עולה החלפת מנוע כולל עבודה 

כמה עולה שיפוץ מנוע ? 

החלפת רצועה עם עבודה זה סדר גודל 2.5k 

מה המחלות של סקודה פאביה האצבק ? תודה 

פורסם

ריו טורבו נדירות

לא חסרות סטוניק אאל"ט 2018 ומעלה טורבו
כמה עולה גיר קומפלט? או רק החלפת מצמדים?
יש לסטוניק קבוצה גדולה בפייסבוק... תשאל שם
לא זכור לי מקרה של החלפת גיר מלאה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע כמה עולה בריו (DCT7), אבל בסיד (DCT6) ראיתי לפני כמה שנים חשבונית שלי, במזל עם אחריות - קיט מצמדים וגלגל תנופה במוסך מורשה סכום שגירד מלמעלה את ה10.

די בטוח שמנוע חדש עולה יותר.

פורסם

בפיגו החלפת מנוע כ 10 אלף.

טיימינג כ 2.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגירים הרובוטיים, חד ודו-מצמדים לא הולכים, מה שנדפק אלו המצמדים ולעיתים מנגנון ההפעלה של הרובוט-המכטרוניקס שבו יש כרטיס אלקטרוני ששולט על הבוכנה להעברת ההילוכים.

מרבית התקלות בכרטיס נובעות מחום גבוה וחדירת שמן למכלול ולכשל האלקטרוניקה.  הכרטיס ניתן להחלפה במידה ולא משכו את הטיפול מעבר לרגע בו התגלתה הבעיה לראשונה. ככל שמתמשך הזמן הכרטיס ״ניצלה״ יותר ולא בר תיקון .

מוסך שמחליף גיר שלם, עושה לעצמו חיים קלים על חשבון המשלם ושם ״חתול בשק״ ברכב בהנחה שמה שנאמר לך לגבי תקינות הגיר ועברו לא תוכל לבדוק.

כרטיס שלא נשרף במלואו ניתן לשאוב ממנו גם את התכנה ולהעתיק לכרטיס תקין. 

כניסת השמן למכלול היא מחלה של לא מעט מהיצרנים עקב השימוש בחומרים ״ידידותיים״ לאטימה בין מכסה המכלול והגיר. האטמים רגישים לשמנים מסויימים ולתנאי חום. ולכן נגרמים הכשלים. 

המחירים במורשה יבואן, זה כבר סיפור שנטחן אין ספור פעמים כאן. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 32 דקות, yulianx כתב:

בפיגו החלפת מנוע כ 10 אלף.

טיימינג כ 2.5.

תודה אלוף 

לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

ריו טורבו נדירות

לא חסרות סטוניק אאל"ט 2018 ומעלה טורבו
כמה עולה גיר קומפלט? או רק החלפת מצמדים?
יש לסטוניק קבוצה גדולה בפייסבוק... תשאל שם
לא זכור לי מקרה של החלפת גיר מלאה

מבאס שהן נדירות יהיה לי קשה למצוא אפילו מחברות ליסינג ….אבל בטוח שהסחירות שלהם מעולה כי זה אוטו מרווח 

פורסם

לא בטוח שהריו כול כך סחירה, זה רכב שלא הצליח במכירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...