Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בפוליסה איזו עז הקשורה לתוספת עלויות במידה ולא אלך למוסך הסדר. אני מודע לכך, וחי עם זה בשלום. 

ראיתי לפני כמה חודשים אאל"ט כתבות בנושא הנ"ל. לינק לאחת מהן.

עבור חברות הביטוח, יש פה היגיון כלכלי משמעותי- הן "לקוח גדול" ומחיר החלפים עבורן נמוך משמעותית ממחיר ללקוח קצה.

כרגיל, מי שנדפק זה בדיוק אותם אנשים שמשלמים את כל החשבון, כל הזמן, לאורך שנים, עד שהם צריכים להשתמש בשירות.

אני רק מחכה ליום שבו יקום שופט ויחליט שעל חברת הביטוח שלא מוכנה לשפות- להחזיר את כל הסכומים שהלקוח שילם לה עד לאותו היום בתואנה של מניעת שירות ואי מימוש חובה חוזית. לכל הפחות, זה.

כל כך נשבר לי ממדיניות הקומבינה המחורBנת שפושה בארץ. שום דבר אינו הוגן, ותמיד הלקוח הקטן נדפק הכי עמוק- ולאו דווקא כי הנקניק הכי ארוך. או משהו.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 09:03, Nakamichi כתב:

היו לי 2 אירועים כאלו לאחרונה:

1. רכב נסע רוורס. מצולם. פגע ברכב שלי. לא מודה. נשלח הוידאו. לא מזיז לו. לא מודה. 

בגלל שהנזק לרכב היה משמעותי והיה צריך לתקן. תיקנתי. הפעלתי פוליסה שלי. כולל כל מה שמשתמע מזה - עליית פרמייה. השתתפות עצמית. כבר שנה ומשהו מחכים למשפט. 

2. רכב פגע מאחור. נזק קל מאוד. ביקשתי דו"ח גלובלי. אמרתי שהפעם אני לא מתכוון לתקן ואז לרדוף אחריו. יש שמאות. שישלמו ואז אתקן. 

מצב דומה לחלוטין, כמעט

תאונת שרשרת בה אני הרכב הראשון, והרבה גאונים שלא שמרו מרחק מאחור. הרכב היה טוטאלוס

למרות הפגיעה הברורה מאחורה, לא הודו באשמה, וכעת זה מתנהל במשפט כלשהו שאני לא יודע איך לעקוב אחריו, כבר למעלה משנה

ספגתי כמובן עליית פרמייה וכו'

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נתקלתי בזה היום. לפי מה שאבנטי הממונה על הביטוח הכשיר את התשלום הנמוך.  למי שלא מתקן במוסך הסדר.

אם משהוא יכול לפתוח את זה בבקשה לחברי הפורום.

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2023-09-19/ty-article/.premium/0000018a-ad20-dd4c-a3cb-ff27f9b60000#!/backToSection

חברות הביטוח יידרשו להודיע לנהגים: אם תתקנו במוסך ללא הסדר, תשלמו יותר

רשות שוק ההון הכשירה את המדיניות החדשה של חברות הביטוח, שלפיה ישלמו המבטחות על חלקי חילוף לרכב רק לפי המחירון המופחת שלהן ■ המבוטחים ייאלצו לשלם ביוקר על ההשתתפות העצמית - ויקבלו פיצוי מופחת מחברות הביטוח, כמו במוסך הסדר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...