Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מנצל את חוכמת וניסיון החיים של הפורום. פעם ראשונה שאני צריך להגיש תביעה לביטוח צד ג׳ כאשר הפוגע לא ממש מודה באשמה.

אשמח לחוות דעתכם האם מובן וברור או שצריך לשנות / להוסיף משהו.

תודה

ציטוט

20.06.2023

לכבוד ליברה חברה לביטוח

הנושא: תביעת ביטוח כנגד רכב מס׳ -------------- השייך ל------------ המבוטח בחברתכם

א.ג.נ,

בתאריך 14.03.2023 בשעה 09:40 לערך נסעתי ברכבי, יונדאי טוסון שמספרו ----------- ברחוב זאב ז׳בוטינסקי בפתח תקווה ממזרח למערב בין צומת הרחובות ז׳בוטינסקי/קפלן לבין ז׳בוטינסקי/יצחק רבין. רכבי נסע במסלול השני מימין (הימני ביותר נת״צ) ואילו רכבו של מר -------- נסע במסלול השלישי והאחרון מימין. המסלול השלישי בו נסע מר --------- היה איטי מאוד בשל טור המכוניות באותו נתיב הנכנס לפניה שמאלה לכיוון יצחק רבין בצומת הבאה. בסמוך לזאב ז׳בוטינסקי 74 מול מסוף האוטובוסים לערך, סטה רכבו של מר --------- בפתאומיות מהנתיב השלישי מימין בו נסע אל תוך הנתיב השני מימין בו נסעתי. מר ---------- פגע עם פינת רכבו הקדמית בצד הנוסע בדלת הקדמית והאחורית בצד הנהג ברכבי. נגרמו מעיכות ושפשופים לאורך הדלתות עד לעצירתו של רכבי עת הרגשתי את הפגיעה ועד בלימתו של רכבי.

בשל סטייתו של מר --------- לנתיב הלא פנוי ופגיעתו בצדו של רכבי, נגרם לרכבי נזק בסכומים המפורטים בהערכת שמאי המצורפת.

אני מצרף בזאת:

1.    תיאור המקרה לעיל

2.    תמונות מוקדי הפגיעה ברכבים לאחר שנעצרו והוזזו מעט מהדרך.

3.    דו״ח שמאי

4.    חשבונית שכר טרחה של השמאי

5.    אישור ניהול חשבון

6.    צילום רישיון נהיגה ורישיון רכב של רכבי

אודה לטיפולכם בתביעת צד ג׳ זו במהרה, והעברת סכום הנזק בתוספת שכר טרחת השמאי לחשבוני בהקדם.

בברכה,

image.thumb.png.e5012725c7ac75b88e2ded3e28ef4934.pngimage.thumb.png.6a15ae107438a17954462d91ade7e584.pngimage.thumb.png.f2685d7c4ff92e842ac2c58e07016f26.pngimage.thumb.png.9e0baa80f4b825011e76d02148b70e06.png

פורסם

לפני 58 דקות, Nemesis כתב:

בפתאומיות מהנתיב השלישי מימין בו נסע אל תוך הנתיב השני מימין בו נסעתי

כבר תארת בהתחלה מי נסע באיזה נתיב, תוריד את זה מהקטע הזה, סתם מסרבל, תשאיר רק את התיאור שהוא סטה מהנתיב שלו לשלך.

לפני כשעה, Nemesis כתב:

1.    תיאור המקרה לעיל

מיותר. אתה מפרט מה מצורף לתיאור.

אולי גם לצרף צילום של המקום בשעה דומה, שידגים את העומס בנתיב השמאלי

לגבי הודאה, יתכן שאפשר להשיג הודאה חלקית. לפעמים ניתן בשיחת טלפון למשוך את הצד השני להודות בנסיבות גם אם לא באשמה, ובמקרים מסויימים זה מספיק. אפילו לגרום לו להודות היכן היה הארוע עוזר כי בשילוב תמונות מחזק את הסיפור שלך. למשל אם הוא יודה שנסע בנתיב השמאלי באותו קטע דרך, יחד עם תמונות מהמקום שמוכיחות שהנתיב הזה מעצר בשל עומס...

פורסם

לפי התמונות, יהיה מאוד קשה לקבל את כל סכום התביעה. השופטים בד"כ נוהגים לחלק חצי חצי, קרי כל אחד משלם את נזקו הוא. האם יש סרטון, עדים?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

תודה על הפידבק וההצעות. אפשט את זה ואלך לצלם בימים הקרובים את העומס. 

הפוגע אדם מבוגר שמעבר לשיחה במקום בה טען שהייתי צריך לשים לב שהוא רוצה לצאת והחלפת פרטים ביקש שאדבר עם הבן שלו. 

הבן שלו שלח לי את פרטי הפוליסה וכתב שהם מעודכנים על התאונה, לכן הסקתי שהבינו היכן רובצת האשמה ולא תהיה בעיה. קשה לי להאמין שניתן יהיה להוציא ממנו משהו נוסף בעניין. 

יש לי סרטון של הפוגע לאחר התאונה בו למיטב זכרוני מודה במיקומו. לא כ"כ נעים לי להעלות את הסרטון, מדובר באדם מבוגר שמעט מתקשה להתבטא. 

בכל מקרה חברת הביטוח ביקשה שאגיש את המסמכים והם יבקשו את תגובתו של המבוטח. 

לפני 7 דקות, fatboy1340 כתב:

לפי התמונות, יהיה מאוד קשה לקבל את כל סכום התביעה. השופטים בד"כ נוהגים לחלק חצי חצי, קרי כל אחד משלם את נזקו הוא. האם יש סרטון, עדים?

לצערי אין סרטון או עדים. מדוע לדעתך ישלם כל אחד את נזקו? אם סטה ממסלולו לתוך מרכז הרכב שלי כאשר רכבי לפני רכבו כבר אורך רכב? 

Screenshot_20230619_084452_WhatsApp~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
לפני 8 דקות, Nemesis כתב:

שמעבר לשיחה במקום בה טען שהייתי צריך לשים לב שהוא רוצה לצאת והחלפת פרטים ביקש שאדבר עם הבן שלו.

אם תצליח לגרום לו לחזור על הדברים האלה, עשית את רוב העבודה. זה משפט שמודה בעובדות, זה שהוא מטיל את האמשה עליך לא רלוונטי.

ולהבא, אחרי תאונה תמיד לשלוף את הטלפון ולהפעיל מצלמת וידאו (בהצנעה, לא לדחוף לנהג השני בפנים).

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי. לצערי נכבה כמה פעמים ואין רצף טוב של וידאו. אני עוד מקווה שבמידה והמכתב שלי מספיק ברור והוא יודה בפני חברת הביטוח בעובדות ישכנעו אותו להתקפל וזהו. גם לא ברור לי מה הסיפור, אם הפעיל את המקיף ולא נראה כי יש רצון לתביעת שיבוב, מה אכפת לו בכלל להורות להם לשלם? 

פורסם

הפגיעות בצידי הרכבים בלבד, לכן לא באמת ניתן לקבוע מי סטה, אתה או הוא. אבל אם יש סרטון בו הוא מודה שהוא סטה, יש לך יתרון.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברת הביטוח של הפוגע הציעה פשרה, 20% פחות מהדוח הגלובלי בתוספת ירידת ערך (בכפוף לדוח תביעות של 2022) ועלות שמאי.

נראה לי שאקח את ההצעה וזהו.

• תוכן חדש...