Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא נראה לי שהפוך. כדי להגדיל את החיבור של הדירה שלך אתה צריך שתשתית חברת החשמל תאפשר זאת כולל התשתית של הבניין.

אם הם מאשרים לך אז אין לך מה לדאוג לגבי ההגדלה. אתה משלם בשביל זה ותקבל כל אמפר שהובטח לך 😎.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הבניין מקבל X וכולכם חולקים את ה X לא לפי הקצאה לכל אחד" - זה מה שהוא רשם.

ולצורך העניין אושרה לי הגדלה של החיבור.

פורסם
Just now, GTאי כתב:

"הבניין מקבל X וכולכם חולקים את ה X לא לפי הקצאה לכל אחד" - זה מה שהוא רשם.

ולצורך העניין אושרה לי הגדלה של החיבור.

אם אושרה לך אין לך מה לדאוג, חברת החשמל זה לא חנות מכולת.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, GTאי כתב:

כובעיקר לא לחלוק את העומס על התשתית עם אחרים.

תרצה או לא, אתה חולק את העומס עם אחרים. התשתית המשותפת של הבניין לא תעמוד בצריכה הכללית אם אתה ועוד כמה תצרכו את הצריכה המקסימלית שלכם. טעינה מנוהלת היא בלתי נמנעת בשלב מסויים.
נשמע לי מאוד לא יעיל להוביל קו להספק גבוה מקומה 13 לחניון.

הייתי דואג לתעלה רחבה אבל מעביר בה את המינימום הנדרש על ידי העמדה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 1 דקה, Gopher כתב:

אם אושרה לך אין לך מה לדאוג, חברת החשמל זה לא חנות מכולת.

זה יותר גרוע.

אני יודע את זה מניסיון מר כאן כשהקימו עוד מפעלים שהתחברו לעמוד והיו לא מעט קריסות. אחרי שנתיים של מאבק הגדילו את החבור בעמוד.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, MorH כתב:

לכבל ירוק יש תמיכה בזרם גבוה יותר, הוא מבודד ל 90 מעלות להבנתי

אתה מתכוון לכבל XLPE?

בכל מקרה אם מושכים כבל מקומה 13 בפיר, צריך כבל כזה, הוא מיועד לתנאי חוץ. שלא ימשוך איזה כבל פנדל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

זה יותר גרוע.

אני יודע את זה מניסיון מר כאן כשהקימו עוד מפעלים שהתחברו לעמוד והיו לא מעט קריסות. אחרי שנתיים של מאבק הגדילו את החבור בעמוד.

אצלנו בבניין אני ועוד מספר דיירים הגדלנו ל-40x3 בלי בעיה. מכיר גם מישהו שאישרו לו הגדלה 63x3.

לא בא להגן על חברת חשמל, יש להם מספיק בעיות, אבל הגדלה של חשמל ל-40x3 זה משהו שעושים המון אנשים.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אין בעיה להגדיל לכל זירה אבל הם לא הגדילו באותה הצריכה גם את החיבור הראשי לבנין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה מזכיר לי שפעם כולם התחילו לשים פנלים סולרים על גגות, חברת חשמל אישרה, אבל התשתיות לא שודרגו, ושנאים התפוצצו.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אין בעיה להגדיל לכל זירה אבל הם לא הגדילו באותה הצריכה גם את החיבור הראשי לבנין.

זה משהו שחברת החשמל אמורה לבדוק ולהגדיל אם צריך. אצלינו בבניין זה עבר חלק וכל מי שביקש את החיבור המוגדל גם מקבל אותו.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

אתה מתכוון לכבל XLPE?

אכן.
די ברור שזה מה שימשכו, רק ציינתי שהטבלה שקישרו אליה מציגה ערכים נמוכים מהמותר ב XLPE (תלוי גם בשיטת ההתקנה)

פורסם

אתה תרצה להוריד מהדירה ככה'נ לפחות 25 אמפר תלת פאזי (אם הגדלת חיבור ל 40 אמפר בדירה). עבור זה צריך כבל xlpe בחתך 6 ממ'ר כל גיד שזה עובי איזה 3 ס''מ רק הכבל, ובטח תעביר גם תקשורת. 

אני הייתי מבקש קוברה קוטר 75 מהארון חשמל עד מיקום העמדה ומושחל בתוכה כבל xlpe 6 קוודרט (או יותר אם יש לך מספיק חשמל בדירה) וכבל רשת .

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 6 דקות, elibaba כתב:

אתה תרצה להוריד מהדירה ככה'נ לפחות 25 אמפר תלת פאזי (אם הגדלת חיבור ל 40 אמפר בדירה). עבור זה צריך כבל xlpe בחתך 6 ממ'ר כל גיד שזה עובי איזה 3 ס''מ רק הכבל, ובטח תעביר גם תקשורת. 

אני הייתי מבקש קוברה קוטר 75 מהארון חשמל עד מיקום העמדה ומושחל בתוכה כבל xlpe 6 קוודרט (או יותר אם יש לך מספיק חשמל בדירה) וכבל רשת .

יהיה לי חיבור של 3*80 (דירה גדולה מאוד, יח' מיזוג גדולות גדולות מאוד וכו')

מהנדס החשמל אמר להעביר 2 תעלות במקביל (חשמל ותקשורת) בשביל למנוע סיכוך.

פורסם
לפני 28 דקות, GTאי כתב:

יהיה לי חיבור של 3*80 (דירה גדולה מאוד, יח' מיזוג גדולות גדולות מאוד וכו')

מהנדס החשמל אמר להעביר 2 תעלות במקביל (חשמל ותקשורת) בשביל למנוע סיכוך.

חשבתי שהגדלת ל-40x3 😀.

חיבור חשמל של 80x3 יאפשר לך לטעון שלושה רכבים בלי בעיה.

מעניין, תוך כמה זמן מרגע הבקשה חברת חשמל אישרה לך את  ההגדלה?

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...