Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שהרפורט שלך הפף לאזהרה כי ערערת עליו והתובע החליט לפנים משורת הדין להמירו לאזהרה וזה אומר שאתה לא צריך לשלם.

בפעם הבאה שתקבל רפורט חנייה יהיה לך יותר קשה לערער עליו ויתכן שגם לא יאפשרו לך בכלל.

נ.ב אני לא עורך דין ולא מומחה לעניין אבל זה מה שאני הייתי מבין אם הייתי מקבל כזה מכתב.

בהצלחה.

פורסם

אני חושב שזה מה שנקרא "על תנאי".

אם לא ציינו את זה אז כנראה שלא אבל כמו שכתבתי לא תוכל ככל הנראה לערער שוב.

בא נראה מה משתמשי הפורום שמבינים יותר ממני יגידו.

פורסם
לפני 25 דקות, אוריס 2015 כתב:

בפעם הבאה {שלא תקרה} הדוח יוכפל גם על הפעם ?

לא. אבל ככה"נ לא ימירו לאזהרה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כיוון שמדובר בדו"ח עירוני קיבלת פטור מתשלום הקנס. שמור את המכתב למקרה שהביטול לא נקלט במחשבי העיריה. מציע לך להכנס לאתר העיריה ולבדוק את סטטוס הדו"ח  לוודא שאינו לתשלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם, באמת בדקתי באתר העירייה וכתוב שם הומר לאזהרה.

אבל עדיין לא ברור לי למה זה נקרא אזהרה ? בגלל שבפעם הבאה לא ימירו שוב ?

פורסם
לפני 52 דקות, אוריס 2015 כתב:

זה מה שכתבתי לך פעמיים.

פורסם

זה נקרא אזהרה שיעני מתחשבים בך ואל תשלם אבל זה נרשם שביטלו לך דוח לפני משורת הדין.

פעם הבאה כבר לא ימירו באזהרה שוב אלא אם תיהיה לך סיבה באמת צודקת ולא סתם בקשה להתחשבות.

הקנס לא יוכפל פעם הבאה.

במילים אחרות, תשמח הדוח בוטל..

זה לפחות להבנתי

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
בתאריך 31.5.2023 בשעה 19:54, אוריס 2015 כתב:

לגבי הפעם הבאה זה עניין של מדיניות. במשטרה היה נהוג שלא ממירים דוח באזהרה אם המירו לך דוח בשנתיים הקודמות לדוח החדש.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
Just now, ליבמן כתב:

במשטרה היה נהוג שלא ממירים דוח באזהרה אם המירו לך דוח בשנתיים הקודמות לדוח החדש

זו מדיניות שיכולה להשתנות מהיום למחר, כי מדובר בנוהל פנימי. גם במשטרה זה עבר שינויים והיו תקופות של 5 שנים, תקופות של שנתיים וכו'.

פורסם
לפני כשעה, ליבמן כתב:

לגבי הפעם הבאה זה עניין של מדיניות. במשטרה היה נהוג שלא ממירים דוח באזהרה אם המירו לך דוח בשנתיים הקודמות לדוח החדש.

מידע לא נכון. נכון להיום נדרש וותק נקי של 5 שנים לפחות, יש עבירות שנדרש 10 שנים ויש עבירות שלא ניתן לתת בגינן אזהרה כלל, ללא תלות במשך עבר נקי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...