Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרת אוויר בצמיגים - איביזה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Sparrow420,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה 2017 נדלקה נורה של לחץ אוויר, בעיקרון אמורים לעשות איפוס דרך מסך המולטימדיה שבא עם הרכב, אממה אני החלפתי את המסך המקורי במסך אחר (לא הכי מרוצה אבל זה לפעם אחרת) ותכלס אין לי איך לאפס וזה משגע אותי הנורה שדולקת.

*אין כפתור איפוס ליד ידית ההילוכים

יש לכם הצעות?

פורסם

במצב הקיים, ובהנחה שהלחץ אוויר שלך תקין בכל הגלגלים, זה מצריך חיבור למחשב במוסך המורשה ולאפס את נורה. או לנסות לאפס לבד, בעזרת OBD .

פורסם
לפני 3 שעות, yossiaviel כתב:

במצב הקיים, ובהנחה שהלחץ אוויר שלך תקין בכל הגלגלים, זה מצריך חיבור למחשב במוסך המורשה ולאפס את נורה. או לנסות לאפס לבד, בעזרת OBD .

דבר ראשון תודה על המענה.

1. כמה מוסך יכול לקחת על כזה דבר?

2. מה זה OBD?

• פיתרון
פורסם

1. אם אתה מטפל במוסך קבוע יש מצב שיעשה לך בחינם, נראה לי 200-300 במקרה הכי "גרוע"

2. שקע אבחון אוניברסלי שקיים (כמעט) בכל רכב, מתחברים לרכב עם מחשב ואפשר לראות כל מיני נתונים ולבצע פעולות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.5.2023 בשעה 14:57, Sparrow420 כתב:

1. אם אתה מטפל במוסך קבוע יש מצב שיעשה לך בחינם, נראה לי 200-300 במקרה הכי "גרוע"

2. שקע אבחון אוניברסלי שקיים (כמעט) בכל רכב, מתחברים לרכב עם מחשב ואפשר לראות כל מיני נתונים ולבצע פעולות

אנסה את אופציה 2
תודה רבה

פורסם

אוריס ואיביזה שתי מערכות שונות והפתרון שלו לא יעזור לך.

בסיאט מערכת לניטור לחץ אויר עקיפה, בטויוטה ישירה.

בטויוטה כשלחץ האויר בכל ארבעת הגלגלים (בחלק מהדגמים בעלי גלגל רזרבי בגודל מלא- בכל חמשת הגלגלים) מכוון ללחץ הנכון הנורה תעלם באופן אוטומטי, אם לחץ האויר בכל הגלגלים תקין והנורה עדיין דולקת כנראה שיש לך בעיה באחד (או יותר) מהחיישנים.

פורסם (נערך)

תודה רבה, בכל זאת מסוקרן לשמוע על פיתרון שכן מועיל לדבר הזה.

ומה אפשר לעשות עוד לפני שמחליפים חיישן?

עריכה אחרונה על ידי אוריס 2015
פורסם

רשמתי לך במדויק מה הפתרון;

לבדוק לחצים בכל הגלגלים כולל הרזרבי

אם הכל תקין ונורת התראה עדיין דולקת, לגשת לפנצריה/מוסך שיבדקו את החיישנים, יכול להיות שאחד(או יותר) מהחיישנים לא משדר ולכן הנורה דולקת, למרות שהלחץ תקין. במקרה כזה תצטרך להחליף את התקול.

פורסם (נערך)

בדקתי את כל הגלגלים ולא עזר, ואגב איך הרזרבי קשור לכולם, הוא לא נפרד ?

אתה יודע כמה עולה להחליף חיישן תקול?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי אוריס 2015
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.5.2023 בשעה 14:57, Sparrow420 כתב:

לגבי הobd, אם אתה יודע איך להשתמש בזה אשמח לעזרה

• תוכן חדש...