Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"לעצור ולברר איתם את העניינים.."

לא ניראה לי שלשם כך הם ירצו בעצירתך [סיכוי קלוש] , ברוב הפעמים במידה ותגיע למצב של מרדף -תיהיה בטוח שהנהג ברכב הרודף לא ירצה לשאול לשלומך בקטע המילולי יותר מהקטע המעשי...

ומה אז? מה תעשה ? לא תגיב? [במסגרת של הגנה עצמית ולא חס וחלילה לזמבר אותו טוטאלוס..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"לעצור ולברר איתם את העניינים.."

לא ניראה לי שלשם כך הם ירצו בעצירתך [סיכוי קלוש] , ברוב הפעמים במידה ותגיע למצב של מרדף -תיהיה בטוח שהנהג ברכב הרודף לא ירצה לשאול לשלומך בקטע המילולי יותר מהקטע המעשי...

ומה אז? מה תעשה ? לא תגיב? [במסגרת של הגנה עצמית ולא חס וחלילה לזמבר אותו טוטאלוס..]

לא דיברתי על מה אני אעשה אחר כך...

אם זה יגיע לאלימות כמובן שאני לא אעמוד בשקט ואבקש שיפסיקו... גם הם יקבלו ממני את כל מה שיש לי...

אבל שוב, אני לא אתחיל ישר לדפוק להם את הראש באספלט אם הם לא יתחילו עם זה... רק במקרה שלא תהייה לי ברירה אחרת...

פורסם

זה הטרנד החדש..

זה לא רק בארץ - זה בכל העולם..

אבא שלי חזר היום ממקסיקו, והוא סיפר שלקחו אותו ועוד 2 מנהלים מאירופה בלימו מהשדה תעופה למשרדים של החברה -

כאשר ליוו אותם 2 אופנועים עם מאבטחים חמושים (2 אנשים על כל אופנוע, אחד נוהג אחד שומר - שניהם עם נשק) ומסוק שטס מעליהם..

מסתבר שככה נהוג לנסוע במקסיקו כשעוברים באיזורים העניים.. :roll:

אולי צריך להתחיל להסתובב ככה גם בארץ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עונש מוות לא עוזר בשום דבר, תראה את ארה"ב. מה נותן להם עונש מוות ?
עונש מוות יתן לפחות דילול האוכלוסיה הזו....

למרות שאני חושב שזו הגזמה, אבל קיצוץ ידיים מהמרפק כלפי מעלה, וקעקוע על המצח "אני רוצח" הוא אחלה פיתרון, כך הם לא יוכלו לדקור/להרביץ יותר, וכמו כן הם לא יתקבלו לשום מקום עבודה, החברה תוקיע אותם ממנה, ובתיקווה האיש ישים סוף לחייו... אמן!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למרות שאני חושב שזו הגזמה, אבל קיצוץ ידיים מהמרפק כלפי מעלה, וקעקוע על המצח "אני רוצח" הוא אחלה פיתרון, כך הם לא יוכלו לדקור/להרביץ יותר, וכמו כן הם לא יתקבלו לשום מקום עבודה, החברה תוקיע אותם ממנה, ובתיקווה האיש ישים סוף לחייו... אמן!

גילי

חחח, תומך ברעיון שלך!

פורסם

גילי

אני לא תומך בכלל ברעיון שלך, אלה רעיונות ודרכים של משטרים חשוכים שבתקווה יעברו מן העולם.

לא כל אחד שמבצע דבר כזה הוא פושע, יש אנשים שלפעמים פשוט לא יכולו להשתלט על עצמם, וזה קורה לכולם. תחשוב שיום אחד פיטרו רותך מהעבודה(חס וחלילה) הגעת הביתה לגלות את אשתך בוגדת עם החבר הטוב ביותר שלך(חלילה וחס) ומישהו חתך אותך בכביש ואפילו לא ביקש סליחה, יש סיכוי ענקי שתקלל, תתעצבן ואפילו תרביץ, אז מה צריכים לחתוך לך את הידיים? ואל תגידו לי זה לא קורה, כולנו מאבדים שליטה לפעמים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תסלח לי, אבל עצבים אינם תירוצים למכות. אדם שלא מצליח להשתלט על עצמו צפוי לעונש כזה או אחר.

הבעיה במקרים כאלה, של זעם בכבישים (תרגום מאנגלית...), היא שאפילו אם יש לך אקדח ואתה פוצע את התוקף אתה יכול בקלות להגיע למעצר. בכל מקרה, חיי יקרים לי ולכן אי צורך להתעצבן, חתכו אותי? ביג דיל...

פורסם
אני לא תומך בכלל ברעיון שלך, אלה רעיונות ודרכים של משטרים חשוכים שבתקווה יעברו מן העולם.

לא כל אחד שמבצע דבר כזה הוא פושע, יש אנשים שלפעמים פשוט לא יכולו להשתלט על עצמם, וזה קורה לכולם. תחשוב שיום אחד פיטרו רותך מהעבודה(חס וחלילה) הגעת הביתה לגלות את אשתך בוגדת עם החבר הטוב ביותר שלך(חלילה וחס) ומישהו חתך אותך בכביש ואפילו לא ביקש סליחה, יש סיכוי ענקי שתקלל, תתעצבן ואפילו תרביץ, אז מה צריכים לחתוך לך את הידיים? ואל תגידו לי זה לא קורה, כולנו מאבדים שליטה לפעמים.

מה זה ניקרא לפעמים? פעם בחיים? פעם בשנה? פעם בחודש???

אני לא מדבר על מיקרה חד פעמי, מיקרה שהוא יוצא דופן או איזו "רוח שטות של נעורים", אלא על דרך חיים, בן אדם אלים יתקוף שוב ושוב!

יש אנשים שחושבים שהם מעל לחוק, ואני לא מדבר על אזרחים שמידי פעם עשו משהו רע, צעקו או קיללו, או דחפו מישהו בתור בגלל שהיה להם יום "חרא" שמו שתארת את זה... אני מדבר על דרך חייים...

חוץ מזה, מי שלוקח איתו בבוקר סכין, שם אותו בכיס ויצא מהבית, הוא לא שם אותו שם ליופי. הוא שם אותו שם בכוונה תחילה, על מנת שאם מישהו יעצבן אותו הוא יוכל "לסיים עיניינים" מהר...

עכשיו, בוא נשים אותך בסיטואציה, אתה הולך עם הילדה שלך לסופר לקנות חלב, חלם וכו'...

עומד בתור לשלם, פתאום מגיע איזה קוף אדם ונידחף בתור ודוחף את הזקנה שמלפניך וניכנס ראשון, כאינסטינקט, סביר להניח שתעיר לו על זה... הגיוני...

דבר שיוביל את הקופיף לשלוף את הסכין שהוא הכין מבעוד מועד ולדקור אותך מול הילדה שלך... אתה מדמם ומת, הילדה שלך נישארת ללא אבא, אשתך נישארת ללא מפרנס, ההורים שלך נישארים ללא ילד, וכל זאת בגלל שאיזה חתיכת חלאה, שמקומו לא עם אנשים, החליט להוציא את הסכין ששם בכיס בבוקר ולהישתמש בה...

OK? עכשיו, תחשוב על זה, תחשוב על זה טוב-טוב...

אני מאמין שאם מישהו שעושה כזה דבר בצורה "סידרתית" וזה נהפך לדפוס מקומו לא בחברה, ולא אני לא מיתכוון לבית כלא, אני ממש לא מוכן לממן את השהות שלו שם, את האוכל שלו, ואת הצרכים שלו...

ואחרי כמה שנים, הם מישתחררים, והמישפחה שלך נישארת עם הכאב!

עכשיו, תגיש לי, מה לא מפותח? המדינה שאתה חי בה או "רעיונות ודרכים של משטרים חשוכים שבתקווה יעברו מן העולם"?!

המדינה שלא מספקת לאזרחים שגרים בה ומשלמים מיסים ומשרתים אותה, היא זו שלא מחזירה הגנה מספיקה מול התופעה הזו!!!

לפני כמה שנים רצחו נערים נהג מונית, לא בפזיזות, בכוונה תחילה!!!

אחרי כמה שנים, רצחו ילד ליד הבית שלו, למה? ככה, משעמם...

עוד כמה שנים נהיה כמו ניויורק של שנות ה70-80-90... ואז יהיה מאוחר מידי...

תחשוב על זה, על המדינה הלא מפותחת שתהיה לך עוד כמה שנים אם לא נעצור את התופעה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמו שרשמתי למעלה..

תופעה האלימות הגואה אינה רק במדינת ישראל, אלה בכל העולם..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088330,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ולמה האלימות רק מתעצמת?

כין כמו שניכתב כבר, אין עונשים מספקים, אין הרתעה מספקת ואין חינוך מספק.

כמו המקרה שני יורק, שהוריד את הפשיעה בעשרות אחוזים בגלל כוח הרתעה, ככה צריך לעשות גם פה.

שבן אדם יחשוב פעמיים לפני שילך להכות או לדקור מישהו, שידע שהוא לא ייקבל חודשיים בכלא ונו נו נו מהשופט, אלא שידע שהוא הולך לקבל מאסר ממושך או אף עונש מוות.

צריך להביא לשוטרים יותר זכויות,כמו בארה"ב.

כי לפעמים אני רואה ברחובות שאנשים מזלזלים בשוטרים,פוגעים בשוטרים ויורדים על שוטרים כאילו הם האוייב ולשוטרים אין זכות לעשות כלום!

זה חייב להשתנות! חובה שאנשים יכבדו/יפחדו מהשוטרים.

שהשוטרים יקבלו את כל הכבוד המגיע אלהם, וזה מתחיל מכל אחד מאיתנו.

אפילו פה בפורום לפעמים רואים הודעות שבהם פוגעים בשוטרים ודנים עד כמה שהם לא שווים כלום- בושה וחרפה!

ומזל שהמנהלים בודקים את זה ורואים את ההודעות הנ"ל ואלה נמחקות ברוב המקרים.

לדעתי צריך להיות כמו בארה"ב, שאנשים יפחדו להגיד מילה רעה לשוטר או אף לעשות לו תנועה מגונה, כי ידעו שזה יעלה להם בבריאות.

צריך גם להשריש את זה טוב טוב בחינוך, שהשוטרים הם איתנו ובשבילנו, הם לא האוייב! הם מסכנים את התחת שלהם יום יום בשבילנו ואנשים מתנהגים אלהם כמו לחיות-בושה!

השינוי צריך להתחיל מכל אחד מאיתנו, אז במקום לדון על אנשים אחרים,קופיפים למנהם, צריך שבהתחלה כל אחד יסתכל טוב טוב על עצמו ויראה מה הוא יכול לשנות בעצמו ובסביבה הקרובה אליו.

טוב,אני את שלי הוצאתי,חלק מהאנשים יסכימו איתי וחלק לא. זאת דעתי בלבד.

שבת שלום.

פורסם

אסור להחזיק שום נשק באוטו, בלי רישיון.

המשטרה עושה חיפושים תמיד באזור של פאבים ומועדונים ואם יש לך סכין ברכב אתה נלקח למעצר.

אני מכיר מישהו שהיה לו סכין ברכב ותאמת סתם במקרה כי כמה שעות לפני זה הוא חיבר רמקולים, הוא נלקח לתחנה וןעבר לילה לא נעים.

אז שום סכינים ושום אלות.

כמו שאמרו עשית משהו ועיצבנת מישהו, גם באשמתך וגם אם לא, תרים יד ותגיד סליחה.

זה שווה להרגיש דביל לכמה שניות ולא להרגיש סכין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא תמיד אם תגיד סליחה זה יעבור, יש אנשים שמחפשים את זה ולמרות שביקשת סליחה הם יתקפו אותך.

חוץ מזה אפשר לשמור צלב ברכב או משהו כזה, תאמין לי שזה טוב כמו כל מוט או סכין ואם מישהו יפגע ממנו הוא לא יקום כל כך מהר כדי לתקוף אותך שוב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תגידו, אתם מאופסים על התגובות של חלק מכם? אני מתפלא כי לא היה פה מישהו עם מא"ג באוטו שלו.

בחיים יותר לא מספר לך כלום... :-)

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
ולמה האלימות רק מתעצמת?

כין כמו שניכתב כבר, אין עונשים מספקים, אין הרתעה מספקת ואין חינוך מספק.

כמו המקרה שני יורק, שהוריד את הפשיעה בעשרות אחוזים בגלל כוח הרתעה, ככה צריך לעשות גם פה.

שבן אדם יחשוב פעמיים לפני שילך להכות או לדקור מישהו, שידע שהוא לא ייקבל חודשיים בכלא ונו נו נו מהשופט, אלא שידע שהוא הולך לקבל מאסר ממושך או אף עונש מוות.

צריך להביא לשוטרים יותר זכויות,כמו בארה"ב.

כי לפעמים אני רואה ברחובות שאנשים מזלזלים בשוטרים,פוגעים בשוטרים ויורדים על שוטרים כאילו הם האוייב ולשוטרים אין זכות לעשות כלום!

זה חייב להשתנות! חובה שאנשים יכבדו/יפחדו מהשוטרים.

שהשוטרים יקבלו את כל הכבוד המגיע אלהם, וזה מתחיל מכל אחד מאיתנו.

אפילו פה בפורום לפעמים רואים הודעות שבהם פוגעים בשוטרים ודנים עד כמה שהם לא שווים כלום- בושה וחרפה!

ומזל שהמנהלים בודקים את זה ורואים את ההודעות הנ"ל ואלה נמחקות ברוב המקרים.

לדעתי צריך להיות כמו בארה"ב, שאנשים יפחדו להגיד מילה רעה לשוטר או אף לעשות לו תנועה מגונה, כי ידעו שזה יעלה להם בבריאות.

צריך גם להשריש את זה טוב טוב בחינוך, שהשוטרים הם איתנו ובשבילנו, הם לא האוייב! הם מסכנים את התחת שלהם יום יום בשבילנו ואנשים מתנהגים אלהם כמו לחיות-בושה!

השינוי צריך להתחיל מכל אחד מאיתנו, אז במקום לדון על אנשים אחרים,קופיפים למנהם, צריך שבהתחלה כל אחד יסתכל טוב טוב על עצמו ויראה מה הוא יכול לשנות בעצמו ובסביבה הקרובה אליו.

טוב,אני את שלי הוצאתי,חלק מהאנשים יסכימו איתי וחלק לא. זאת דעתי בלבד.

שבת שלום.

הקטע הוא שבארה"ב יש להם אקדמיה לשוטרים,ולא כל אחד שלא מצא עבודה יכול ללכת לשם.

חוץ מזה שאם אנשים נוסעים עם "אביזרים" להגנה עצמית באוטו זה מראה על משהו,שכנראה שהמשטרה והמדינה לא עושות מספיק כדי להגן על האזרחים.

וכאן בפורום רוב "הירידות" על שוטרים מכוונות לשוטרי תנועה שבמקום לטפל בעבירות רציניות רק נותנים דוחות על מהירות ובזה לא פותרים שום דבר.

לסיכום אני תומך ברעיון של redbaron,ועד שהוא ייושם גם אני אסע עם נבוט בבגאז'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...