Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד עכשיו קניתי משקפי ראייה בחנות פרטית ששילמתי שם בין 2000-2500 שקלים, בגלל שיש לי החזר של 75%  לעדשה אחת אז יוצא שאני משלם 500+- בסופו של דבר.

הלכתי לעשות משקפיים ברשת אירוקה שעלו לי בסך הכל 800 שקלים.

למה ההבדל הקיצוני במחירים? יש הבדל באיכות של העדשות? 

בדקתי בעוד כמה חנויות פרטיות וכולם אמרו לי שזה יעלה לי באזור של 2000-2500 שקלים בגלל הקרטוקונוס שיש לי.

תודה רבה 🙏

עריכה אחרונה על ידי Krip
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך להשוות את המפרט של העדשות. וגם במחיר המסגרות שולטים חוקי הג'ונגל.מתחי הרווחים עצומים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הכוונה המפרט? 

הנתונים אותם נתונים (מספר וציל׳)יחד עם סוג העדשות (אור כחול וכו׳) 

באירוקה לקחתי מסגרת של רייבן ושילמתי שם 800 שקלים בזמן שאצל אופטמיטריס פרטי על אותו מפרט ומסגרת רצה 2000-2500 שקלים.

כן אני חייב לציין שהבדיקה בפרטי הייתה לי הרבה יותר מקיפה והוא הצליח להגיע לתוצאה יותר טובה מאשר הבדיקה ששלחו אותי לעשות בסופר פארם.

פורסם

זה נכון אבל לא הייתי משווה את זה לדבר הזה כי לקופת חולים אני משלם כל חודש בניגוד לרשת כמו אירוקה או קרולינה.

השאלה שלי בסופו של דבר, האם יש הבדל באיכות של העדשה שיכול להשפיע על איכות הראייה שמקבלים?

פורסם (נערך)

זה יכול להיות כל דבר - מהמפרט הטכני של העדשות ועד המיתוג עצמו. זה סוד שכנראה אינו גלוי לך. יתכן שתיאור העדשות דומה, אבל החומרים או תהליך הייצור שונה.. ועל חלק אחד ענית בעצמך - איכות הבדיקה על ידי האופטומטריסט.

דרך אגב, עד כמה שאני זוכר, סיפור בץהכחול זה בלוף שיווקי שעולה הרבה כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אינדקס זה בלוף גדול. לחבר יש מספר של איזה מינוס 8, וקנה עדשות עם האינדקס הכי קטן שאפשרי, וואלה לא ראיתי שום הבדל לעומת העדשות הקודמות שהיו לו. 

בלי קשר תחום המשקפי ראייה בארץ זה עושק גדול שבאחוזים שלו כנראה עוקף אפילו את תחום החלפים לרכב. 

הזמנתי מחו"ל משקפי ראיה: 

129521-eyeglasses-angle-view.jpg?output-quality=90&resize=200px:*

מינוס 3, צילינדרים ב-2 העיניים, תנחש מה המחיר ? 84 שקל כולל משלוח. ולא, לא טעיתי בסכום. 84 שקל. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נראה שבתחום מתחי הרווחים, במיוחד של מסגרות, הצמיגאים הם ילדים תמימים לעומתמוכרי המשקפיים.

פורסם
לפני 9 דקות, davemustaine87 כתב:

אינדקס זה בלוף גדול. לחבר יש מספר של איזה מינוס 8, וקנה עדשות עם האינדקס הכי קטן שאפשרי, וואלה לא ראיתי שום הבדל לעומת העדשות הקודמות שהיו לו. 

איך זה בלוף אם ההבדל בעיקר בעובי? החל מ-6 קל לראות את ההבדל.

יש הבדל באופטיקה בציפויים ועוד הרבה פרמרטים, מחיר זה לא הכל.

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, davemustaine87 כתב:

ומאין לך איזה אינדקס היה לו בעדשות הקודמות?

לי יש מינוס 8 עם צילנדר מינוס 2.

אני רוכש אינדקס 1.67 ואפילו מול 1.6 יש הבדל ניכר.

ממש לא בלוף.

דרך נוספת שלא יבחינו ויראה כמו תחתית של בקבוק ערק, זה לרכוש משקפיים בעלי קוטר קטן (אם אפשרי במבנה פנים). בגלל שהעדשה בנויה כך שבפנים היא דקה וככל שיוצאים החוצה העובי גדל.

עריכה...

ולגבי מחיר... תברר מחירים של עדשה -8 

חה גדול ל 84 ₪

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

השנקל שלי.

כבעל משקפיים של סביב מינוס 10 וגם צילנדר.

שנים הייתי קונה אצל אופטומטריסט פרטי.

הסכום היה אלפים...

עד שגליתי שברשתות האופטיקה מקבלים את אותו מחיר בחצי מחיר והתחלתי לעשות שם 

ואז גילתי שבאותן רשתות בריכוזים חרדים, משלמים אפילו פחות...

לא רואה צורך ללכת לאופטימטריסט פרטי, במיוחד אם ככל הנראה המספרים נשארו אותו דבר ומה שצריך זה רק משקפיים (ולוודא שרואים היטב עם המשקפיים הקודמות, פשוט הן התבלו)

• אהבתי 1

.

פורסם

צילינדר לא אמור להוסיף כסף לעדשה, ועדשות רגילות עם או בלי צילינדר מספר עד -4 אינדקס 1.61 עם מסגרת סיניות עולות בסביבות 100 שקלים מזני אופטיקה לדוגמא.

קניתי מולטיפוקל עם צילינדר מזני בערך 110 דולר עם אינדקס 1.67, בארץ זה בסביבות 2000 שקל ומעלה, עדשות צייס בכלל אפילו עוד.

האינדקס הגבוה מעלה את המחיר שם ב 50 דולר בערך.

למי שרואה טוב עם העדשות הסיניות הפשוטות או מחנויות האופטיקה הגדולות, לא נראה לי זה משנה אם יקח זול או יקר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 25 דקות, Ron Poh כתב:

ומאין לך איזה אינדקס היה לו בעדשות הקודמות?

לא יודע מה היה לו לפני, אבל היה לו עבה יותר. על זה היה כול הסיפור לקנות משהו דק יותר ולשלם על זה הרבה יותר. מה שכן היו לו משקפיים בקוטר קטן, אולי בגלל זה זה היה פחות בולט. 

לפני 26 דקות, Ron Poh כתב:

עריכה...

ולגבי מחיר... תברר מחירים של עדשה -8 

חה גדול ל 84 ₪

image.thumb.png.0db950a887f2efe4490b83bb1b5be7ed.png

וזה עוד עם אינדקס 1.67 כן? 

מה שהולך בארץ זה RIP OFF מוחלט. 

פורסם

נסית לשים מינוס 8 עם 1.67

יהיה לך תחתיות ערק.

מעניין אותי באמת אם המחיר שם זול יותר מבני ברק.

תבדוק לי בבקשה מינוס 10 עם צילנדר 1

+ מסגרת

+ ציפוי נגד שריטות.

עדשה 1.74

שילמתי על התענוג הזה סביב 700 שח כולל משלוח לסניף הלפרין שקרוב לבית שלי.

אה ויש גם אחריות שבר על העדשות (שכן כבר יצא לי לממש לפחות פעם אחת) ל3 שנים.

וזה באופטיקה הלפרין.

יש להם שם גם חנויות זולות יותר.

לדוג' משקפיקס (כמעט ממש על ציר ז'בוטינסקי)

.

• תוכן חדש...