Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי פג׳ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אז אני מחפש רכב, בערך עד 150k. מאוד רציתי את הפולו אבל לפי מה שאמרו לי בצ׳מפיון, תקופה ארוכה אין ואין שום צפי מתי יהיה. 

אז כרגע ה-2 רכבים שאני מתלבט ביניהם זה מאזדה 3 סדאן ספיריט שעולה 151, וה-208 gt line שעולה 144. 

ברור לי שאחד סדאן ואחד סופר מיני. בהתחלה הייתי נעול על המאזדה בגלל שמאוד אהבתי את הסלון שלה אבל עשיתי נסיעת מבחן על ה-208 והוא מאוד הרשים אותי. חזק, דינמי, נראה טוב ברמת ה-gt והסלון נראה מעולה. מבחינת גודל הוא כמובן קטן יותר אבל אני לא באמת צריך גודל או תא מטען. 

מבחינת אמינות ידוע לי שמאזדה הוא מאוד אמין, וקצת שלזלתי בצרפתיות אבל הבנתי שהן מאוד השתפרו והמנוע 1.2 ב-208 מאוד אמין (ויש גם 5 שנות אחריות). במאזדה קצת מפריע לי שאין חיישנים קדמיים ובכללי הרבה פחות אבזור. וכמובן ההבדל במחיר, לא ענק אבל קיים. וצריכת דלק כמובן. 

אשמח להמלצות בנוגע לאמינות ועוד דברים שלא חשבתי עליהם. תודה רבה

פורסם

רצועת הטיימינג הבעייתי כניראה עדיין איתנו, יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף, וטיימינג גול 4 שנים או 60 אלף ק"מ על מנת להקטין סיכוי להתפוררות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנועי ה1.2 האלו זה ה dsg החדש של שנות 2020
תתרחק. תעדיף רכב עם שרשרת טיימינג.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הגזמה פרועה. עם טיפול נכון לא יקרה שום נזק.

יש אלפי רכבים כאלה על הכבישים.

אגב יש עכשיו ריקול לרצועת תזמון לחלק מהרכבים (כולל הסי3 שלי שלצערי ביצעתי טיימינג יזום שנה שעברה אז לא מאמין שיחזירו לי משהו)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...