Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי ניתן לרשום בעלים נוספים על הרכב בעת רכישה של רכב חדש.

מספר שאלות על כך:

1.אני מתעניין לעשות את זה לטובת עבר ביטוחי. נאמר לי ע"י סוכן ביטוח שניתן לקבל עבר ביטוחי מהבעלים הנוספים במידה ולבעלים הראשי אין עבר ביטוחי (לטובת הקטנת הפרמייה). מישהו מכיר אופציה כזו מניסיון?

2. האם רישום בעלים נוספים משפיע על מספר ה"ידיים" של הרכב?

להבנתי הורדת בעלים נוספים לא מוסיפה יד.

3. במידה ולא, האם זה המקרה גם עבור רכב משומש?

ניסיתי לחפש מידע רשמי מדוייק באתר משרד התחבורה, אך לא מצאתי.

פורסם

מנסיוני לפני כ-14 שנה:

1) אפשר להוסיף בעלים נוסף. על המכונית - הוספתי את אחותי כבעלים נוסף כדי לזכות בהטבת מבצע ״חבר״ בזמנו.

2) רישום בעלים נוסף לא מוסיף ״יד״ ואפשר להסיר את הבעלים הנוסף בכל רגע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עשיתי זאת בדיוק לצורך עבר ביטוחי כשקניתי רכב משומש ב-2018.

בסוף לא השתמשתי לצורך העבר הביטוחי...

אכן לא מוסיף יד ואפשר להסיר בכל עת. את ההסרה אפשר היה לעשות בעבר רק במשרד הרישוי ובאופן משעשע זה משנה את תאריך הבעלות

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 11 דקות, motior כתב:

עשיתי זאת בדיוק לצורך עבר ביטוחי כשקניתי רכב משומש ב-2018.

בסוף לא השתמשתי לצורך העבר הביטוחי...

אכן לא מוסיף יד ואפשר להסיר בכל עת. את ההסרה אפשר היה לעשות בעבר רק במשרד הרישוי ובאופן משעשע זה משנה את תאריך הבעלות

כלומר כוונתך שבהעברת בעלות על רכב משומש היה ניתן לרשום על 2 בעלים ללא "תשלום" ביד נוספת?

באתר משרד התחבורה מוזכר שהוספת בעלים משנה את היד, אבל אולי מדובר רק בהוספה מאוחרת יותר ממעמד הקנייה/העברת בעלות?

פורסם

נכון. אם רושמים שני בעלים במעמד העברת הבעלות על רכב משומש, לא נרשמת יד נוספת. אם מוסיפים בעלים בשלב מאוחר יותר נרשמת יד נוספת.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...