Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבקש המלצה למערכת מולטימדיה תואמת מקור ללנסר 2016.

ברווז
שימו לב! השרשור הזה בן 788 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נשבר לי סופית מהדרעק של גיל-קאר. מתכנן לרכוש משהו חדש במהלך הימים הקרובים.

אודה מאד להמלצה למערכת חדשה, בייבוא התקציב הוא 600-800 ש"ח ומהארץ כ-1200 ש"ח (שניהם לפני התקנה). 

אני ממש לא מבין הרבה (קרי: כלום דבר) בתחום. ממה ששאלתי פה בעבר, נאמר לי לשים דגש על זיכרון 4 (לפחות), כל הזולים הם של 2 (חצי מחיר בערך בעלי, עודף מ-400 ש"ח). מחפש משהו קצת יותר טוב, בלי לשבור את הכיס.

המון תודה לעוזרים. 

נ.ב. אם זה חשוב, אני מחיפה.

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון מה שהתקנתי לאחותי עם 2Gb ram+16G storage מספק חוויה טובה וחלקה, הGPS עובד מעולה ומדוייק, שליטה מההגה עובדת מעולה ובאמת שאין תלונות, כמובן שהזמנתי באליאקספרס. כמובן ש4Gb ראם יהיה יותר טוב לממשק ולרוב הדגמים האלו באים עם מגבר פנימי קצת יותר טוב.

בוא תגדיר את הפרמטרים שחשובים לך  - אנדרואיד אוטו/קאר פלי? חשוב שיהיה אלחוטי? ניווט בוויז? שליטה מההגה? מסך סופר איכותי? וכו'.. אחרי זה נוכל לעזור לך יותר. דרך אגב גם מסך בלי אנדרואיד אוטו/קאר פלי אפשר להפוך לאחד עם דונגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 788 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...