Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, aviaviavi כתב:

לא.

המסמך שחברת הביטוח מחפשת הוא עבר של עד 3 שנים שבו יש לך ביטוח(מקיף/ג'). מה שקרה לפני כן לא מעניין(ממה שאני יודע)

בכל אופן כאשר תובעים מקיף מתי ניתן לתקן את הנזק ישר? או עד לסיום טיפול התביעה?

פורסם

אתה תובע את המקיף ואז נותנים לך רשימת מוסכים+שמאים מטעמם 

כמובן שאתה יכול גם מישהו שלא ברשימה 

תצטרך לתת צ׳ק דחוי  ל90 יום למוסך ולשמאי(יכול להיות שהשמאי כן ידרוש תשלום)

וזהו מרגע קבלת האישור העקרוני מהחברות ביטוח אתה יכול לתקן 

פורסם

לגבי עליית הפרמיה - זה תלוי בפוליסה שלך. יש מועדוני לקוחות עם תנאים משופרים. לכן עליך לבדוק מול סוכן הביטוח שלך.

בכלל, השאלה שלך כללית מאוד. ההחלטה האםמלתבוע את הביטוח או לתקן עצמאית תלויה בהרבה גורמים, מהיקף הנזק, דרך העלויות ועד ההיסטוריה הביטוחית שלך. כדי לייעץ צריך יותר מידע, ובסופו של דבר הכתובת היך חברת או סוכן הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

לגבי עליית הפרמיה - זה תלוי בפוליסה שלך. יש מועדוני לקוחות עם תנאים משופרים. לכן עליך לבדוק מול סוכן הביטוח שלך.

בכלל, השאלה שלך כללית מאוד. ההחלטה האםמלתבוע את הביטוח או לתקן עצמאית תלויה בהרבה גורמים, מהיקף הנזק, דרך העלויות ועד ההיסטוריה הביטוחית שלך. כדי לייעץ צריך יותר מידע, ובסופו של דבר הכתובת היך חברת או סוכן הביטוח.

עלות יקרה מאוד לתיקון לכן מתקן דרך הביטוח וכנראה גם קונה רכב חדש יד שנייה לכן אם ימכור ככה את הרכב המחיר שלו ירד וכבר יש ביטוח מקיף עדיף לתבוע.

פורסם

אם צריך תובעים את הביטוח - בגלל זה רכשת פוליסה בכסף טוב. פשוט, בגלל שיקולים של השתתפות עצמית, עלית פרמיה ואפשרות של קושי לרכוש ביטוח במקרה של 2 תביעות ב-2-3 שנים לעתים יש מצבים בהם עדיף לתקן לבד.

מכל מקום, ההיסטוריה הביטוחית שלך לא עוזבת אותך, היא עוברת אתך לרכב הבא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איזה רכב? שנה? 

יכול להיות עלות נזק 40 אלף ברכב ששווה 60 הביטוח יתן לך מחירון וסלמאת 

לעומת זאת אם עלות התיקון 5000 וההשתתפות עצמית 2500 יכול להיות ששווה לשקול לטפל בעצמך עם עליית פרמיה ל3 שנים ופרצופים מצד חברות הביטוח

עריכה אחרונה על ידי _-?
פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אם צריך תובעים את הביטוח - בגלל זה רכשת פוליסה בכסף טוב. פשוט, בגלל שיקולים של השתתפות עצמית, עלית פרמיה ואפשרות של קושי לרכוש ביטוח במקרה של 2 תביעות ב-2-3 שנים לעתים יש מצבים בהם עדיף לתקן לבד.

מכל מקום, ההיסטוריה הביטוחית שלך לא עוזבת אותך, היא עוברת אתך לרכב הבא.

היה תביעה מלפני יותר מ 3 שנים ועכשיו עבר ביטוחי נקי.

רק הנזק הזה מעל 1000 שקלים, יש לי עוד תיקונים קטנים לעשות שאני אעשה על חשבוני.

פורסם (נערך)

1000 ₪? זו לא שגיאת הקלדה? בקנה מידה של תיקוני פחחות ותביעות ביטוח  זה סכום זעיר, מתחת או קרוב מאוד להשתתפות עצמית רגילה - סכום שאינו מצדיק תביעת ביטוח.

כלל האצבע שלי הוא שלא תובעים פחות מ-5000 ₪, אבל זה כלל אצבע וצריך התאמה לפוליסה שלך ולמצבך הכלכלי.

לפני 3 דקות, sperial כתב:

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

1000 ₪? זו לא שגיאת הקלדה? בקנה מידה של תיקוני פחחות ותביעות ביטוח  זה סכום זעיר, מתחת או קרוב מאוד להשתתפות עצמית רגילה - סכום שאינו מצדיק תביעת ביטוח.

כלל האצבע שלי הוא שלא תובעים פחות מ-5000 ₪, אבל זה כלל אצבע וצריך התאמה לפוליסה שלך ולמצבך הכלכלי.

בעייתי אם זה שני תביעות ומעלה אכן יכול לעשות בעיות. השאלה אם ניתן לבטל תביעה ולשלם על הנזק ?

@ישה

פורסם

1000 ש"ח תודיע לחברת הביטוח שאתה מטפל לבד ולא נרשמת לך תביעה

10,000 ש"ח כבר סיפור אחר 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 30.10.2022 בשעה 15:22, ישה כתב:

1000 ש"ח תודיע לחברת הביטוח שאתה מטפל לבד ולא נרשמת לך תביעה

10,000 ש"ח כבר סיפור אחר 

אם אני מחדש ביטוח רק לצד ג' עדיין הפרמייה תעלה? כי התביעה היא של המקיף.

• תוכן חדש...