Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Polo 2007

Dudalele
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי POLO 2007 ויש לי מספר שאלות על דברים שלא הצליחו לתקן לי באוטו :

1. לאט לאט מתרוקן לי המיכל עיבוי ( נוזל קירור ) והייתי כבר ב2 מוסכים פירקו הרכיבו החליפו צינורות עדיין נוזל לא מצליח לפתור את זה

2. בעת נסיעה שאני עולה על במפרים או כל נסיעה בכביש לא ישר אני שומע רעש נקישות של ברזל איפה שהוא מתחת לכיסא נהג \ אזור קדמי של האוטו גם את זה לא מצאו מאיפה הרעש

מישהו מכיר את הבעיות הללו או יכול להמליץ על מוסך טוב שיכול לפתור את זה באיזור הקריות + עלות בערך לטיפול

וכמה עולה להחליף זוג מראות קדמיות באוטו?

פורסם

אם מעולם לא החלפת את פקק מיכל העודפים של נוזל הקירור, כנראה שהגיע הזמן

תן עליו הצצה ותראה אם אתה רואה אטם שעשה כבר את שלו,

אצלי אחרי 12 שנים האטם התקשה והפך שטוח, איבדתי קצת מים לאורך זמן, החלפה פתרה את הבעיה

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 4 שעות, yairw כתב:

אם מעולם לא החלפת את פקק מיכל העודפים של נוזל הקירור, כנראה שהגיע הזמן

תן עליו הצצה ותראה אם אתה רואה אטם שעשה כבר את שלו,

אצלי אחרי 12 שנים האטם התקשה והפך שטוח, איבדתי קצת מים לאורך זמן, החלפה פתרה את הבעיה

אני מאבד נוזלים באופן שזה מתרוקן כל חודש חודשיים

אחרי נסיעה יש טפטוף מתחת לאוטו 

ומה לגבי, הבעיה השניה או מוסך מומלץ

פורסם

אם יש טיפטוף גלוי, תתאמץ קצת ותראה מאיפה הוא מגיע, ייתכן ומדובר רק בצינור סדוק שהחלפתו פשוטה, ייתכנו גם צרות גדולות יותר, נקווה לטוב.

לגבי הבעיה השנייה, יש הבדל עצום בין רעש מתחת לכיסא נהג לבין רעש מאיזור הגלגל הקידמי וגם כאן יש לא מעט אפשרויות.

על איזה מוסך מדובר?

אם הרעשים הם מכיוון הבולם, צירייה, מייסב, בלמים, מוטות קישור למינהם, רוב המוסכים אמורים לזהות ולפתור את הבעיה.

הרעש של הנקישות מגיע רק על במפרים, או גם בסיבובים, בעיקר חדים?

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...