Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.8.2022 בשעה 21:07, PriceDevil כתב:

2 כריות אוויר בלבד

אפשר בכלל לשווק רכב נוסעים בישראל עם 2 כריות אוויר כיום? זו רמת בטיחות שאפילו בהודו כבר מרימים גבה היום. 

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 00:16, ch2856 כתב:

אפשר בכלל לשווק רכב נוסעים בישראל עם 2 כריות אוויר כיום? זו רמת בטיחות שאפילו בהודו כבר מרימים גבה היום. 

זה גם כנראה הסיבה שאין מערכות בטיחות מקוריות.

גם ככה ציון הבטיחות יוצג כ-0 (פחות מ-6 כריות) אז כבר מעדיפים לדחוף מובילאיי במקום.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עד היום יש דגמים שעוד משווקים עם מערכת בהתקנה מקומית - אלטימה, מקסימה.

• מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באלטימה בדגם הבסיסי זה השלמה. יש בלימה אוטונומית, חסר ניטור סטייה מנתיב הנסיעה ולכן נוספה מערכת בהתקנה מקומית. אני לא זוכר אם המצב במקסימה זהה. יכול להיות שבדגם הזה זאת התצורה שהיצרן מופיע, לא תמיד אפשר להתאים את המפרט במאה אחוז לטעם והדרישות בכל שוק, בטח לא בכמויות של האלטימה שנמכרות בישראל. 

למיטב זכרוני בדגם המאובזר של האלטימה קיימת מערכת מקורית לניטור סטייה מנתיב הנסיעה והוא מגיע בלי מערכת התרעה בהתקנה מקומית. 

פורסם

מזכירה לי משום מה גור של דוב פנדה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עיצוב דיי עצוב לרכב כזה קטן ואם אכן קיימת אופציה לאבזור בטיחות והרכב יגיע ללא אני מקווה שיתיייבש באולם התצוגה ובמגרשים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

60 רכבי LEAPMOTOR T03 כבר הגיעו לארץ ולמרות הטווח הדי צנוע של 280 ק"מ סוללה, זה סוג של חציית רף פסיכולוגי לרכב חשמלי בשוק הרכב הישראלי.

במחיר הזה, ובהנחה שהיצרן יוכל לספק כמויות מהותיות, הרכב יכול גם לתת מענה לפרדוכס הכלכלי-חברתי המוכר של פלח הרכב החשמלי: דווקא בעלי ההכנסות הנמוכות לא יכולים להרשות לעצמם לרכוש רכב שיכול לחסוך להם משמעותית בהוצאות השוטפות.

הגיע הזמן למכוניות חשמליות במחיר נורמלי וזמין לציבור רחב בהרבה, וכאן החשיבות של המהלך.

בקרוב בכבישי ישראל: מיני חשמלית סינית בפחות מ-100 אלף שקל - וזו רק תחילת ההשתלטות

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

נשמע שאנחנו מתקרבים לרגע שבו ידקרו מישהו בגלל ריב על עמדת טעינה.

לצערי האלימות בארץ יכולה להופיע כמעט בכל תרחיש, אבל זה כבר נושא אחר.

מהניסיון האישי שלי, כמות העמדות הציבוריות מספיקה כרגע לכמות הקטנה יחסית של רכבים חשמליים. כמובן שיצטרכו להוסיף בקרוב עוד עמדות, אבל אני די אופטימי. יש כיום הרבה עמדות מהירות בתחנות דלק, והכניסה של פז לשוק של עמדות הטעינה שיפרה מאוד את המצב - יש להם פריסה מעולה של תחנות דלק ברחבי הארץ וכל עמדה שלהם בנויה עם שני שקעי טעינה.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

אי אפשר, נכון להיום, לברוח מהבעיה המרכזית של עמדות הטעינה הציבוריות, משך הזמן הנדרש. בעוד למלא טנק בדלק לוקח במקרה הרע חמש דקות, טעינה היא סיפור של חצי שעה לרכב. תור של שתי מכוניות למשאבת בנזין או סולר, לא עושה כלום לנהג השלישית, תור זהה לצ'ארג'ר הוא מתכון בטוח לחיפוש אחרי קיר קרוב לדפוק בו את הראש של נהג האחרונה בתור זהה מספרית.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 19:17, itsik170 כתב:

עד היום יש דגמים שעוד משווקים עם מערכת בהתקנה מקומית - אלטימה, מקסימה.

נהגתי לפני כמה חודשים על מקסימה V6,בארהב וגם לה לא היו מערכות בטיחות מתקדמות. 

מפתיע מאוד

ככה שלפחות בניסן בדגמים האלו הן פשוט לא ציודו בהם בכל העולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...