Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2008 עם 300 אלף ק״מ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות (במחיר מאוד זול מחבר) רכב מטופל - פולסווגן פולו שנת 2008, הבעיה שהרכב עשה 300 אלף ק"מ
אני לא באמת יודע אם זו בעיה, כל עוד אני מכיר את ההיסטוריה של האוטו וסומך על אותו חבר שהכל באמת בסדר

והמחיר הוא מצחיק ביחס למחירון. 

השאלה היא - מה קובע, הטיפולים שבאמת נעשו בזמן ותמיד במוסכים מורשים או הקילומטראז' שהרכב כבר עשה - שזה המון אני חושב.

מה דעתכם?
אני צריך לנסוע עם הרכב הזה גג עוד שלוש שנים, שזה לא יותר מ-30 אלף ק"מ בערך.
יחזיק מעמד?

פורסם

טיפולים זה חשוב, אך יש כבר בלאי גדול בגלל הק״מ, בנוסף הרכב ישן. כך שתקלות יכולות להיות.

מה המחירון ומה המחיר שבו הרכב מוצע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם במהלך ה-300 אלף הללו הגיר עבר שיפוץ כלשהו? כי אם לא, זאת יכולה להיות בעיה. 

מלבד זה, אם הרכב מטופל כמו שצריך לפי הספר, אני חושב שהוא יחזיק מעמד, במחיר שבו אתה תקנה אותו זה לא כזה הימור. 

למעו הסר ספק, לא ציינת בכמה אתה הולך לקנות, אבל המחיר המקסימלי שאפשר לדרוש לרכב כזה זה 5000 שקל.

פורסם (נערך)

הרכב עבר הרבה. לא הייתי דואד מתאונות, זה רכב שעבד.

אם טופל נכן ובזמן, בחלפים איכותיים, היא תחזיק עוד 50K או אולי יותר תלוי באופי הנהיגה שלך וברמת התחזוקה. 

קוריוז:
החזקתי (בשביל הבת הסטודנטית) פולו 1.6 ידנית מודל 98 ! יוצאת מכרז משטרה (יד ראשונה משוטר 🤣) נקנתה עם 280K על השעון נמכרה עם 370K קילומטר על השעון. המשיכה עוד כ שנה אצל סטודנט שקנה לנסיעות לבאר שבע ( מראש העין) עד שנמכרה (לא יודע למי ולמה, אי שם בנגב) הייתה בבעלותנו 4 שנים !  לא סבלה יותר מידי - משאבת מיים פעם אחת ומצמד פעם נוספת. 

מה שכן קוסמטית, הוחלף ריפוד גג שצנח, ומושב נהג קרוע הוחלף באחד מפירוק. 

באופן מפתיע , הפלסטיקה שרדה במצב סביר.

IMG00083-20110605-1311.jpg    

IMG00055-20110506-1839.jpg

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...