Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה פריוס פלוס

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה

משיטוט קצר ביד 2 נראה שבתקציב הזה ניתן לדוג פריוס+ שחוטות עם 170-250 אק"מ, עבר ליסינג/השכרה/חברה

קשה לי להאמין שיגלה אמינות מופלגת (גם אם מבחינת תקלות הן בסדר, טויוטה וכו', עדיין - הבלאי גבוה)

רעיונות נוספים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין לך אלטרנטיבה לכל הדרישות. אלה זמנים מטורפים לרכישת רכב משומש.

עדיף כבר להגדיל את התקציב לפריוס פלוס עם נתונים טובים. ורכב כזה 170 אלף קילומטרים יכול להיות עדיין במצב מעולה.

אם תוריד דרישה לחסכוני ותחפש אאוטלנדר. אבל יהיה עוד יותר ישן לתקציב.

סיטרואן לא מפחיד אותך? С4 ספייס טורר דיזל עוד אפשרות.  בנזין 1.6 גם, אבל לא חסכוני.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 דקות, vladclar כתב:

סיטרואן לא מפחיד אותך? С4 ספייס טורר דיזל עוד אפשרות.  בנזין 1.6 גם, אבל לא חסכוני

יש לי 2 סיטרואן, אז לא, לא מפחיד אותי

אבל הרכב עבור אחי והוא מסרב לשמוע על זה לצערי

אאולטלנדר בתקציב הזה גועל נפש של רכב, אם הוא ימתח קצת יקבל את המתיחת פנים שאיכשהו עוד הפכה אותו לסביר. אבל כאמור ממש לא חסכוני.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עוד נתון שלא התייחסת אליו הוא מי הנוסעים

מנסיון אישי אם מדובר במשפחה עם מתבגרים בני 12+

רכב כמו אוטלאנדר או טיוטה פריוס הם ממש לא נוחים בשורה השלישית

וניתן רק להושיב ילדים קטנים

פורסם

הגדולה שלו בת 10, הקטן בשא"ש (בבטן של אמא שלו), 4 ילדים סה"כ 

אמור להיות בסדר מהבחינה הזאת לשנים הקרובות

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

וגילאים האלה פריוס פלוס / אאוטלנדר מספיקים.

אם אי אפשר למצוא פריוס פלוס נורמלית, אין אפשרות להגדיל את התקציב, אז כן צריך להתפשר על צריכת דלק.

ואז אולי טויוטה ורסו שנמכרה כאן עד 2018 יכולה לתת מענה.

אני יכול להזמין אותך אלי,   שתראה איך יכולה להיות טויוטה ורסו עם 220 אלף קילומטרים....

פורסם

קארנס נמכרה גם עם מנוע דיזל, והיא יותר חסכונית.

אבל הגיר בגרסת הדיזל הוא רובוטי כפול מצמדים.

• תוכן חדש...