Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גלגל תנופה ושיפוץ סטרטר במיצובישי ספייס סטאר 2013

עמית1345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב חברים,

קיבלתי הצעת מחיר של 1800 להחלפת גלגל תנופה (מפירוק) ושיפוץ סטרטר.

מה דעתכם על המחיר?

הרכב עושה רעשים לא נעימים בעת התנעה ולפעמים גם לא מתניע ויש רעש נוראי של חריקה. 

מצרף תמונות שהמכונאי רכב שלח לי. 

רציתי לשמוע מה דעתכם, אני גם מעוניין למכור את הרכב.

מצד אחד אם ככה או ככה מחליפים בעתיד והרכב מניע אז אפשר להמשיך לנסוע ככה? 

אולי במכירה לקזז את מחיר התיקון?

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

1.jpeg

2.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, ba323f כתב:

בהחלט הצעה הוגנת.

גלגל התנופה ניזוק כתוצאה מסטרטר מחליק, התעלמת מהרעש זמן מה עד שנגרם הנזק.

נכון, השאלה מה לעשות מכאן... אם אני ממשיך לנסוע ככה יכול לקרות נזק לעוד רכיבים ? המחיר שקיבלתי הוא מחיר טוב? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניתי לך הצעת המחיר טובה!

במידה ותמשיך ככה השיניים של הגלגל תנופה ישחקו לגמרי ולא תוכל להתניע, זה ילך ויחמיר.

ברגע שתצטרך את הרכב לסידור הכי חשוב שלך לא תוכל להתניע, אם בא לך להסתכן לך על זה, תדחה עוד קצת עד שלא תוכל להתניע- עדיף כבר עכשיו לתקן.

צריך להחליף גלגל תנופה + סטרטר.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, ba323f כתב:

עניתי לך הצעת המחיר טובה!

במידה ותמשיך ככה השיניים של הגלגל תנופה ישחקו לגמרי ולא תוכל להתניע, זה ילך ויחמיר.

ברגע שתצטרך את הרכב לסידור הכי חשוב שלך לא תוכל להתניע, אם בא לך להסתכן לך על זה, תדחה עוד קצת עד שלא תוכל להתניע- עדיף כבר עכשיו לתקן.

צריך להחליף גלגל תנופה + סטרטר.

מתנצל לא שמתי לב, תודה רבה אטפל בהקדם! 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...