Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ימנית שטח מת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג חדש

מה עושים במצב שכשאני בנתיב השמאלי ואני רוצה לפנות ימינה אני לא רואה במראה הימנית עם יש רכב בצד ימין...

ברוב המקרים אני כן רואה במראה אבל יש מקומות בודדים שלא רואים... אני יכול להוזיז את המראה ימינה עוד אבל בחנייה אני לא ידע מה המרחק בין הרכב שלי למדרכה...  הבנתי שיש את המראה העגולה הקטנה אבל לא ממליצים עליה מה דעתכם?

פורסם (נערך)

1. צריך ללמוד לכוון את המראה, המצב הרצוי הוא מצב בו אתה רואה את ה"פינה" של הרכב בפינה הפנימית של המראה, ואז פותח עוד טיפה.

2. מעיף מבט מעבר לכתף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סרטון לכיוון מראות (כפי שהציע sperial)

צריך להתרגל לבדוק גם את המראה הפנימית וגם את החיצונית לפני מעבר נתיב, אבל זה מונע נקודות מתות כך שאפילו אופנוע לא יעלם לך משדה הראיה.

• אהבתי 1
פורסם

פתח את המראה הימנית כמה שיותר, עד שאתה מגיע למינימום חפיפה בינה לבין המראה המרכזית.

ז"א שבקצה ימין של המראה המרכזית ובקצה שמאל של המראה הימנית תראה את אותו התחום.

רוב הנסיעות שאתה עושה הן קדימה, לכן אין צורך לדאוג "מה יקרה בחנייה". כשאתה חונה, תזיז את הראש/ גוף, תשנה את כיוון המראה. 

שוב , כיוון ש99.9 אחוז מהנסיעה היא קדימה, כוון את המראה בצורה שלא תראה את האוטו במראה, ושתכסה כמה שיותר טווח מצד ימין.

כיוון מראות נכון מונע שטח מת.

אני לא מדריך נהיגה, נוהג כ23 שנה.

בהצלחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לגבי חניה ותמרונים במקומות צפופים - במרבית המכוניות יש כיוונון מראות חשמלי, השתמשבו לצורך התמרון, ובסיומו החזר למצב המתאים לנהיגת שגרה.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...