Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

שלשום קניתי ראפיד 1.2 שנת 2017 בשביל אשתי.

לצערי עקב המצב בשוק וגם הלחץ מצד אשתי לקנות לה רכב (היא עובדת הרבה בשטח ובאמת חייבת רכב) התפשרתי וקניתי רכב בלי תיעוד בכתב של היסטורית הטיפולים. הרכב היה ליסינג בשנותיו הראשונות אצל כולמוביל, ואז עבר (בערך עם 65 אלף ק"מ) לבחור שממנו קניתי את הרכב. עכשיו הרכב עם 91500 ק"מ ועבר לדבריו טיפול ב90 אלף

הבחור שקניתי ממנו את הרכב אמר שטיפל במוסך באיזור מגוריו (הוא אמר לי את לי השם) ועשה שתי טיפולים שגרתיים (שמן ופילטרים) אבל הבעל מוסך לא מסכים בכלל לדבר על הטיפולים ולפרט כי הכל היה בלי חשבונית והוא מפחד ממס הכנסה וכו'. אני מאמין למוכר שטיפל ברכב במוסך שם (לפחות פעם אחת, יש את הסטיקר של המוסך על הלוחית רישוי)

כמה שאלות:

1. אם אפנה לכולמוביל הם אמורים לפרט אילו טיפולים בוצעו ברכב? 
  2. חסר קצת שמן ברכב ואני מניח שעם הטורבו שאוכל קצת שמן אצטרך למלא בקרוב עוד שמן, אבל אני יודע רק שהשמן ששמו הוא 5w30, בלי הפירמה או הדגם. מה לעשות? איך אמלא שמן? מפחד מערבוב של שמן וחס וחלילה אפשרות לתגובה כימית ביניהם שתפגע במנוע כמו שקראתי בפורום (מצד שני אולי חבל להחליף שמן ופילטר שרק עכשיו הוחלפו)
  3. איפה אני יכול למצוא את לוח הטיפולים של סקודה ראפיד? (מה צריך להחליף בכל טיפול)
  4. מה אתם אומרים על "ישור קו"? האם כדאי לעשות? מה לדעתכם צריך לעשות? והמלצה למוסך לא יקר באיזור חיפה והסביבה לביצוע ישור קו

תודה רבה לכולם :)

• תוכן חדש...