Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

שמתי לב שאני נוסע במהירות למשל 40 קמ"ש המנוע עושה רעש כאילו הוא מתאמץ להחליף הילוך (רכב אוטומטי) כמובן בעליה שאני נותן גז

מתי שבדקתי אותו שקניתי הרכב דווקא תקין

אבל אני לא מרגיש בנוח עם הרעש אז כאילו אני מעדיף להוסיף מהירות שיחליף הילוך או משהו (שמתי לב שהטורים גם כאילו עומדים גבוה שיש את הרעש)

זה בסדר אם אני נשאר במהירות 40 קמ"ש למרות שהטורים לא מתאפסים והוא מרגיש מתאמץ?

או שעדיף לנסוע יותר מהר שיחליף הילוך מהר?

תודה לכל העונים!

עריכה אחרונה על ידי moshe1990
פורסם
לפני 1 דקה, ד ו ד כתב:

תקליט את הרעשים ויוכלו אולי להבין במה מדובר

נראה פשוט בעליה שהמנוע מתאמץ והטורים עולים

יכול להיות השאלה עד כמה הטורים עולים כדי שזה יהיה מוזר

פורסם

הדעה, שנרא על פניו שיש לך המון חוסר בידע כללי, במה שנוגע לתפעול והבנה בסיסית של הרכב.

אני מציע שאם יש לך משהוא שיכול לעזור לך בנושא, ולספק כמה הסברים בנוגע לתפעול הרכב זה יעזור. בגלל זה שאלתי מאיפה אתה?

וגם קורס נהיגה, מגרש החלקה יעזור מאוד להבנת תפקוד הרכב שלך.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 1.4.2022 בשעה 16:09, לירון .ה. כתב:

הדעה, שנרא על פניו שיש לך המון חוסר בידע כללי, במה שנוגע לתפעול והבנה בסיסית של הרכב.

אני מציע שאם יש לך משהוא שיכול לעזור לך בנושא, ולספק כמה הסברים בנוגע לתפעול הרכב זה יעזור. בגלל זה שאלתי מאיפה אתה?

וגם קורס נהיגה, מגרש החלקה יעזור מאוד להבנת תפקוד הרכב שלך.

יש חוסר  ידע בגלל זה אני שואל (ואמשיך לשאול)

זה שאני לא משתף איפה אני גר כי זה לא קשור לשאלה אז זה מיותר

אחלה שבוע

פורסם

עדיף מראה עיניים מהסברים על הצג.

בגלל זה שאלתי אם יש משהוא שיכול לעבור איתך על דברים. ובלי קשר לעשות קורס נהיגה מתקדם.

שאלתי מהיכן אתה, כי אולי במקרה אתה נמצא באזור שלי. ואז אוכל אולי לעזור לך בחלק ממה שאתה שואל.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

ברור שבעליה המנוע מתאמץ, באותה מידה שאתה מתאמץ בעליה.

האוטו לא מעביר הילוך כי אם יעביר הילוך, יהיה פחות מומנט לעבוד איתו (הילוך נמוך  - יותר כח, אבל מנוע מסתובב יותר ועושה יותר רעש).

בקיצור נשמע תקין.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...