Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב החדש מהיבואן (בכוונה לא מציין שם כרגע).

יש לי חשש שדחפו לי רכב מתצוגה, בלי לעדכן אותי.

האם ניתן עפ"י מספר שילדה לבדוק מתי הרכב הגיע לארץ?

אם יובא לאחרונה אז הכל תקין, אם יובא לפני מספר חודשים אז הוא מתצוגה כי לא היה רכב כזה במלאי מספר חודשים.

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול לבקש מהיבואן לספק לך רשומון ייבוא של הרכב.

אפשר גם לבדוק במאגר של משרד התחבורה מתי עלו לכביש מכוניות מאותו דגם עם מס' שלדה קרוב לזה של הרכב שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה להאמין שיתנו לך רכב תצוגה בלי להגיד לך.. בכל מקרה רכב תצוגה זה לא רע, הרכב יושב באולם תצוגה ממוזג ולא בשמש בחוץ ומתייבש 

בכל יש לך אפשרות לבדוק ויש גם אתר בחול שאפשר לפי מספר שלדה לבדוק מתי הרכב יוצר ניראה AUTODNA אם אני לא טועה 

פורסם

תאריך לא ייתן לך מידע האם עמד בתצוגה.

רכב יכול לעמוד שנה במגרש בשמש עד שיימכר (בתקופה זו של חסר בהיצע לא מאמין שזה מה שקרה).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הזמנת הרכב נעשתה בספטמבר. באמצע התקופה הציעו לי רכב מתצוגה וסירבתי.

לאחר עוד חודש יצרו קשר מהחברה ואמרו שיש רכב על האניה הקרובה אבל מדגם מפואר יותר, והסכמתי.

קיבלתי את הרכב סמוך למועד המובטח ע"י היבואן, אולם הרכב הגיע ללא ניילונים, תחושה שדלת הנוסע הקדמית לא נסגרת חלק, רעשים בהפעלת המנוע של הפתיחה החשמלית של דלת תא המטען וכו'.

אין לי הוכחה, רק תחושה.

פורסם

בדוק מידע על פי לוחית רישוי , אני קיבלתי את הרכב ב 28.10 , הרכב קיבל רישוי על פי אתר משרד התחבורה ב 4.10

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הדגם מהתצוגה שהציעו לך הוא גם המפואר יותר? אחרת לא נשמע שיש לך מה לדאוג. 

גם אני קיבלתי עכשיו רכב חדש בלי ניילונים, הנחתי שככה זה בימים אלו 🤔

• תוכן חדש...