Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

יש לי רכב מסחרי ניסאן לארגו מנוע 2300 שנת 99

לפני כמה חודשים נוצרה נזילה ממשאבת סולר לאחמ”כ הוחלפה משאבה מפירוק פעמיים ולא ישב טוב כרגע המוסך לא רוצה להתעסק עם זה.

האוטו מניע רק בעזרת ספריי חלודה לתוך הסעפת יניקה והאוטו מוציא עשן בכמויות גדולות, ומיד שמתניעים המנוע מטפס לטורים גבוהים בלי לחיצה על הגז, אין מד טורים באוטו לכן אני לא יכול להגיד לכמה טורים הוא מטפס.

ניתקתי את הכבל גז ממשאבת סולר ועדיין מטפס.

אשמח לקבל עזרה או כיוונים בעניין.

תודה רבה!!

פורסם

בשביל לעזור לך לחשוב על כיוון צריך שתתן יותר אינפורמציה: 

1. משאבה מכנית או אלקטרונית? 

2.הזרקה מפוצלת או מסילה משותפת? 

3.המנוע היה צורך שמן לפני זה? 

4.האוטו היה מעשן לפני שהחלפת משאבה בפעם הראשונה. 

תבין שקשה גם ככה לתת דיאגנוזה בהתכתבות בלי להכיר את הדגם הספציפי והמחלות שלו אלא רק ניחושים בלתי נגמרים( שעולים כסף). 

פורסם
לפני 6 שעות, tamir3000 כתב:

בשביל לעזור לך לחשוב על כיוון צריך שתתן יותר אינפורמציה: 

1. משאבה מכנית או אלקטרונית? 

2.הזרקה מפוצלת או מסילה משותפת? 

3.המנוע היה צורך שמן לפני זה? 

4.האוטו היה מעשן לפני שהחלפת משאבה בפעם הראשונה. 

תבין שקשה גם ככה לתת דיאגנוזה בהתכתבות בלי להכיר את הדגם הספציפי והמחלות שלו אלא רק ניחושים בלתי נגמרים( שעולים כסף). 

1.משאבה מכנית מופעלת על ידי רצועת טיימינג

2.יש ארבעה צינורות שיוצאים מהמשאבה לכל אינדז'קטור בנפרד ויש צינור עודפים שמחזיר סולר מיותר כנראה (אני מפרט כי אני לא שמעתי על מסילה משותפת).

3.לא

4.האוטו לא היה מעשן לפני שהחליפו את המשאבה.

פורסם

לפי התיאור שלך נראה לי שיש יותר מבעיה אחת. 

לגבי ההתנעה הקשה והעשן, זה נשמע שהמשאבה לא מסונכרנת נכון. צריך לבדוק את את הטיימינג שלה. 

לגבי העליה בטורים זה אולי קשור לבעיה הראשונה ואולי לא, אך בשלב זה הייתי בודק ברצינות את עניין הטיימינג ולא הייתי מוציא עוד כסף סתם. 

תתחיל מהקל לכבד.... 

פורסם

תודה על התגובה

איך שהבנתי יש כמה מקומות במשאבה שצריך לכוון. טיימינג, מתיחה נכונה ובורג במשאבה מאחורה.

מה בידיוק צריך לכוון? והאם אפשר לעשות את זה לבד?

פורסם (נערך)

נכון אתה בכיוון, אך אני לא מכיר את המשאבה שלך ספציפית. 

בגדול אפשר לחלק את הכיוון ל3 שלבים: 

הכיוון הראשון הוא הכיוון הגס, כלומר השן הנכונה על רצועת הטיימינג. 

הכיוון השני הוא העדין, שבעצם זה סיבוב ימינה או שמאלה של בית המשאבה סביב הציר. 

קיים כלי יעודי בצורת שעון שאיתו עושים זאת ואמור לתת את המיקום העדין המדויק ביותר, אך בשלב זה אין צורך. 

הכיוון השלישי הוא של העשרת התערובת כנראה מהבורג שהזכרת, אך הוא לא קיים בכל משאבה. אם הוא פתוח מידי התערובת תהיה עשירה והאוטו יעשן עשן שחור( לא כחול) בתאוצה. 

ממה שאני זוכר: אם הרכב מניע אך המנוע ממש מרעיש מצלצולים חזקים, ההצתה או הטיימינג מוקדמים מידי. 

אם הסטרטר ארוך והמנוע מעשן עשן כחלחל בהתנעה, הטיימינג מאוחר מידי. 

זהו בגדול, תתחיל ותחזור עם תוצאות.... 

עריכה אחרונה על ידי tamir3000
מידע נוסף....
  • תוכן חדש...