Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה אוקטביה רמת גימור אמבישן 2019.

אין לי מושג אם בדגם אצלי הHU מתפקד כמגבר של הרמקולים או שיש איפשהו בדרך מגבר מקורי נוסף.

הHU והרמקולים הקוריים מספקים אותי. אבל חושב להוסיף מגבר לסאב בלבד (או סאב אקטיבי).

למשל אם אקנה סאב אקטיבי עם high level inputs אז מאיפה אקח בשבילו כניסות? האם יהיה צורך לוותר על היציאות של הרמקולים האחוריים או שאולי יש אפשרות לפצל?

WhatsApp Image 2021-10-01 at 02.16.29 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-10-01 at 02.16.29.jpeg

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך אין מגבר נוסף, הרמקולים מופעלים מיחידת הראש שנמצאת בתא הכפפות,

מאחוריו תמצא חיבור QUADLOCK סטנדרטי לרכבי VAG,

ממנו ניתן לפצל את הערוצים הקדמיים בלבד לצורך חיבור סאב אקטיבי או מגבר לסאב בHI-LEVEL,

אין להשתמש למטרה הזו ביציאות של הרמקולים האחוריים! ברכב שלך הם מסורסים ע"י HPF ולא מספקים תדרים נמוכים.

כדאי להימנע מחיתוכים בצמות המקוריות ברכב ולהשתמש בצמות T המאפשרות חיבור מהיר ונוח תוך שמירה על המקוריות הרכב.

מוזמן להתרשם מהמגוון הגדול של צמות T באתר שלנו www.CarAudio.co.il

בהצלחה! 

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

תודה על התשובה esimpex.

1. האם אני יכול פשוט להסיר חלקית את הבידוד ולהתעלק על הכבלים של הרמקולים?

2. אם אני למשל אשתמש בכבלים של רמקול ימין קדמי בשביל high input לסאב ואתעלק עליהם, האם זה לא ייקח חלק מהעוצמה של רמקול ימין ויהיה הבדל בין ימין לשמאל?

לא מזמן היה לי נסיון טוב אתכם בהזמנת בידוד דלתות של 1.5 STP.

למה באתר שלכם הצמות מופעיות תחת מק"ט מוזר ולא מחולקות לפי דגמי רכבים? והמחירים של הצמות די יקרות.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 6 שעות, fixxxer כתב:

תודה על התשובה esimpex.

1. האם אני יכול פשוט להסיר חלקית את הבידוד ולהתעלק על הכבלים של הרמקולים?

2. אם אני למשל אשתמש בכבלים של רמקול ימין קדמי בשביל high input לסאב ואתעלק עליהם, האם זה לא ייקח חלק מהעוצמה של רמקול ימין ויהיה הבדל בין ימין לשמאל?

לא מזמן היה לי נסיון טוב אתכם בהזמנת בידוד דלתות של 1.5 STP.

למה באתר שלכם הצמות מופעיות תחת מק"ט מוזר ולא מחולקות לפי דגמי רכבים? והמחירים של הצמות די יקרות.

תודה רבה!

1. כן, אתה יכול.

2. תשתמש בשני הערוצים הקדמיים.

שמח מאוד שנהנת מהקנייה האחרונה שלך באתר שלנו!

אכן, הצמות עדיין לא מסודרות לפי סוגי רכבים, אנחנו עובדים על זה.

המחיר שלהם גבוה יחסית מכמה סיבות…

כודם כל, הצמות מיוצרות ע״י Audiotec-Fischer,

דבר שני והכי חשוב שהצמות מיוצרות מנחושת בלבד! 

כל המחברים מיוצרים במפעלים ארופיים, ובכך מבטיחים איכות מעולה, ושמירה על האיכות הקיימת ברכב ולא להפחית אותה.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פירקתי את היחידה בתא הכפפות כדי לצלם את הקונקטור.

יש כבר מגבר לסאב rockford punch 120a2.

1. מהם הצבעים של החוטים של הרמקולים הקדמיים והקוטביות שלהם (אני מנחש שזה בקונקטור החום)?

2. לאן עדיף לחבר את הרימוט? לכל חוט שאני מוצא עליו פלוס אחרי סוויץ'/ACC?

3. האם המגבר שלי יודע להידלק לבד כשהוא מרגיש אות ב high level input או שחייב חוט ריומוט?

מזכיר שזו אוקטביה 2019 אמבישן

WhatsApp Image 2021-10-14 at 10.14.15.jpeg

WhatsApp Image 2021-10-14 at 10.14.14 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-10-14 at 10.14.14.jpeg

פורסם

מעדכן, אולי זה יעניין בעלי סקודה או וואג בכלל.
הכבלים של הרמקולים אכן נמצאים בקונקטור החום. לכל שנתון הצורה של הקונקטור משתנה, אבל הצורה בה מסודרים הפינים של החוטים לרמקולים תמיד נשארת זהה.  הקדמיים זו הרבעייה הפנימית. מצרף תמונה. אני בחרתי לא לחתוך את הבידו המקורי של הכבלים של הרמקולים. השתמשתי בסופיות חוטים זכר, שהכנסתי בלחץ מאחורי הקונקטור.

רימוט, פלוס אחרי סוויץ' או ACC לא מצאתי בקונקטור של המערכת. היה פין אחד שנתן פלוס אחרי הדלקה, אבל בשלב מסויים גם נתן מינוס חלש (או אות כלשהו) ולא נתן למגבר להידלק. בסוף משכתי פלוס אחרי סוויץ ממקום אחר בבית הפיוזים.

בסוף לא השתמשתי ב high level input כי לא היה לי את הקונקטור המתאים. השתמשתי במנחת שמתרגם יציאה של רמקולים ל RCA.

שורה תחתונה הכל עובד.

השלב הבא שאני חושב עליו הוא התקנת מתג קטן במקום מוסתר, כדי שתהיה לי האפשרות לכבות את המגבר של הסאב כשלא ארצה שהוא יפעל. למשל כשבא לי לשמוע רדיו ברגוע או כשיש נוסעים במושב האחורי.

645AC1D5-DE6A-4BD9-9EE5-3FDDA1E6CFC3.jpeg.b6b0e03116f5a1b843d8620496c34b76.jpeg

• תוכן חדש...