Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתעשע עם הרעיון להחליף את הסיוויק שלי בסיוויק קצת יותר חדשה (לא בטוח עדיין).

אני חושב גם לקנות רכב קצת יותר קטן ופרקטי, לכן חשבתי על סיוויק 5D דור קודם מודל 2016 בערך. או אפילו 2015, כדי שיהיה נטול מובילאיי.

השאלה שלי - האם מדובר בדגם מוצלח מבחינה מכנית. זה מנוע 1.8 אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי (פחות בא לי ידני, גר במרכז), אז על פניו לא אמורות להיות בעיות. 

השאלה - האם מדובר במקרר יפני למהדרין, או שיש בעיות ידועות עם הדגם? או שעדיף לחפש קורולה/אוריס בנזין וזהו?

אני שמעתי מכל מיני אנשים שהסיוויק שלי (2002) יותר מוצלחת מהדגמים החדשים יותר, השאלה אם זה באמת נכון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי נסיון גם עם הדגם שלך וגם עם הדגם האצבק היותר חדש. 

תלוי מה אתה קורא מוצלח? אמין? כן. זה גיר 5 הילוכים אוטומט ומנוע 1.8 אטמוספרי. ענייני אמינות אין שם. 

מבחינה ביצועית? לא אהבתי. עשו שם הרבה מודיפיקציות תוכנתיות על מנת למזער פליטת מזהמים והרכב מרגיש עגלה. יותר עגלה מהדגם הקודם עם אותו מנוע.

אם מעניין אותך בטיחות והמראה שלו, ואולי נמאס לך מבעיות קטנות שהרכב הישן שלך עושה, אז אולי כדאי. 

אבל אם  הנ"ל לא קריטי לך, ולא כזה קריטי לך ההבדל בארוך של 10 ס"מ, אני לא חושב שזה יהווה שדרוג משמעותי

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שני רכבים שונים לחלוטין- השווואה בין סיוויק 2002 מנוע 1600  גיר 4 הילוכים עם 110 כ"ס לעומת מנוע 1.8 עם גיר אוטומטי 5 הילוכים ו 142 כ"ס היא לא ממש במקום.

אני אישית,לא מבין את אלו שקונים את ההאצבק כאשר הסדאן נראית לי לפחות יותר פרקטית ועם אופצייה לרכוש דגם,שיש לו גם גג נפתח אבל אני משוחד כי יש לי אחת כזו (2013) כבר כמעט 3.5 שנים- בעיות אמינות מיוחדות אין,הרכב לא הכי חסכוני בדלק,הפעלת מזגן די מסרסת את הרכב שדווקא די זריז,חלפים וטיפולים לא זולים במורשה היבואן (במיוחד הגדולים: 60,75,90,120 - אצלי הרכב עבר מ 75 והלאה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב אמין מאוד.

דגם מוצלח. ההאצ'בק בשנים אלו עדיף על הסדאן.

ההאצ'בק מיוצרת בבריטניה והיא הסיוויק האירופאית. מכונית נעימה לטעמי מהמאזדה והטויוטה המקבילות.

פרקטית זו מכונית נהדרת יש שם את מושבי המג'יק הגאונים של הונדה עם אפשרויות הקיפול המעניינות.

בתחילת שיווק הדגם ב-2012 ועד בערך סוף 2013 היא הגיע עם הגה מעט רגיש ועצבני סביב המרכז מה שגרם לכך שבנסיעה מהירה הוא מרגיש קצת רגיש מידי ומעייף, במתיחת הפנים המינורית שעבר הדגם (פס שחור במקום בצבע הרכב מתחת לספוילר האחורי, ובדיפיוזר) ריככו את ההגה משמעותית וזה כבר לא מציק.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 57 דקות, Liran xsi כתב:

בתחילת שיווק הדגם ב-2012 ועד בערך סוף 2013 היא הגיע עם הגה מעט רגיש ועצבני סביב המרכז מה שגרם לכך שבנסיעה מהירה הוא מרגיש קצת רגיש מידי ומעייף, במתיחת הפנים המינורית שעבר הדגם (פס שחור במקום בצבע הרכב מתחת לספוילר האחורי, ובדיפיוזר) ריככו את ההגה משמעותית וזה כבר לא מציק.

אישית לא הרגשתי את זה אבל הוא היה מאוד כבד במהירויות נמוכות/ חניה. 

נהגתי גם באחת מ2015 לאחר מתיחת הפנים, היה נורמלי יותר. 

פורסם
לפני 37 דקות, yoav911gt2 כתב:

אישית לא הרגשתי את זה אבל הוא היה מאוד כבד במהירויות נמוכות/ חניה. 

נהגתי גם באחת מ2015 לאחר מתיחת הפנים, היה נורמלי יותר. 

במה שונה ה 2015 בהשוואה ל 2013- מדובר באותו מנוע ובאותו גיר ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 18 שעות, colauti 9 כתב:

שני רכבים שונים לחלוטין- השווואה בין סיוויק 2002 מנוע 1600  גיר 4 הילוכים עם 110 כ"ס לעומת מנוע 1.8 עם גיר אוטומטי 5 הילוכים ו 142 כ"ס היא לא ממש במקום.

ועוד איך במקום - אני חושב אם להתחיל בכיוון של לשדרג את הראשון בשני, או שלא מדובר בשדרוג משמעותי. תחשוב כאילו המספרים האלה לא אומרים לי שום דבר (והם באמת לא אומרים הרבה, כי יש עוד המון פרמטרים מסביב).

לפני 18 שעות, colauti 9 כתב:

אני אישית,לא מבין את אלו שקונים את ההאצבק כאשר הסדאן נראית לי לפחות יותר פרקטית ועם אופצייה לרכוש דגם,שיש לו גם גג נפתח

לי דווקא ההאצ׳בק ניראית יותר פרקטית. אפשר להכניס מכונת כביסה לתוכה, פלוס היא קצרה יותר מהסדאן (יש לי מצוקת חניה באיזור). גג נפתח לא מעניין אותי, נחמד ולא יותר.

לפני 17 שעות, Liran xsi כתב:

הגה רגיש ומתלים קשיחים ברכב שביצועים זה ממנו והלאה, זה באמת מעצבן. היה לי את זה במיצובישי לנסר, רק מעייף.

אני חושב על דגם אחרי מתיחת פנים. צריך רק למצוא כזה בלי מובילאיי ובלי קודנית/חיישנים/מולטימדיה בהתקנה מקומית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אינני טועה, הרכב כבר עם הזרקה ישירה, אף אחד לא מוטרד מהצטברות קרבון על השסתומים בשנתונים הללו?

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 20 שעות, colauti 9 כתב:

אני אישית,לא מבין את אלו שקונים את ההאצבק כאשר הסדאן נראית לי לפחות יותר פרקטית

במה סדאן יותר פרקטית?

מילא היית אומר את זה על הסטיישן, הייתי מבין. סטיישן יותר פרקטית מסדאן ומהצ'באק, הן מבחינת נפח והן מבחינת הגובה והיכולת להוביל פריטים גבוהים ו\או גדולים יותר.

אבל סדאן? אתה בדרך כלל מרוויח בסביבות 100 ליטרים לתא המטען (לעומת גרסת ההצ'באק) אבל פחות פרקטית, כי להבדיל מהצ'באק או סטיישן, יש יותר מגבלה על נושא של גובה המטען. בהצ'באק או סטיישן אתה יכול להוריד את המדף שמסתיר את תא המטען ולקבל נפח אחסון עדיף לגובה, משהו שאין לך בסדאן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...