Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה זמן העברתי את האוטו שלי טסט,

במסלול המקביל נבדקה מרצדס כלשהי, הבוחן ביקש מהנהג לעלות עם הגלגלים הקידמיים על המשטחים האלו שרואים בתמונה בצד הקרוב והפעיל את המתקן.

המשטחים החלו לנוע במהירות שמאלה/ימינה כפי שסימנתי בחצים וזה בזמן שגלגלי הרכב מופנים ישר. 

האוטו שלי שכאמור עמד ליד לא נדרש לבצע בדיקה כזאת. 

שאלות:

מה בודקים בבדיקה זו?

האם מיועדת רק למכוניות מסויימות כגון עם מתלה קידמי לא מסוג מקפרסון או מכוניות הנעה אחורית?

תודה. 

התמונה מהאינטרנט אבל זה נראה דומה. 

682972.jpg.6885b6f19dfb7f784e29cc5a8abfe0e1.jpg

פורסם (נערך)

לפני כשעה, Buki כתב:

מה בודקים בבדיקה זו?

האם מיועדת רק למכוניות מסויימות כגון עם מתלה קידמי לא מסוג מקפרסון או מכוניות הנעה אחורית?

אני מניח שיותר נוח לבוחנים פשוט לבקש להזיז את ההגה לצדדים, כנראה שבמקרה והנהג לא מסוגל לבצע את הפעולה כנדרש מפעילים את "המרעד". 

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • מעניין 2
פורסם
לפני 17 דקות, innvision כתב:

אני מניח שיותר נוח לבוחנים פשוט לבקש להזיז את ההגה לצדדים

בבדיקה שאני ראיתי הגלגלים ישר (החלק הראשון של הסרטון) ובמצב הזה תפוחי הגה לא זזים. 

לא שמתי לב אם בהמשך ביקשו מהנהג לשחק בהגה. 

פורסם

אני לא יודע, אף פעם לא נתקלתי בשימוש של המכשיר הזה. אני יכול לנחש שמצב שאתה מתאר (תנועה צדדית) בודק אולי חופש בזרוע המתלה בצורה טובה יותר. כלומר, אולי רצו להעמיס בצורה שונה את המתלים כדי לוודא חופש בחלק שרגיש יותר לצורת ההעמסה הנ"ל. מדגיש שוב, ניחוש בלבד.

פורסם

המכשיר הזה בשימוש כ4 שנים לפחות, נדמה לי שראיתי אותו בכל המכוני טסטים בכל המסלולים.

הרכב שלי הנעה אחורית, עם תיבת הגה. המכשיר מרים את הסרן הקדמי באופן מאוד מורגש מתוך הרכב, ובזמן פעולתו הבוחן מסתכל טוב טוב על מערכת ההיגוי.

מה שמוזר, נפסלתי על זרוע הגה מרכזית (יש 3 זרועות הגה ברכב). החלפתי אותה, ואחרי כ3 שנים נפסלתי שוב על זרוע הגה מרכזית. אני שומע גם מהרבה חברים עם דגם רכב זהה שהזרוע המרכזית נפסלת.

עכשיו שאתה אומר, אני פתאום לא בטוח שהמכשיר היה בשימוש כשעשיתי טסט לרכב שלי עם הנעה קדמית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 29 דקות, amosbmw כתב:

אני פתאום לא בטוח שהמכשיר היה בשימוש כשעשיתי טסט לרכב שלי עם הנעה קדמית.

שום רכב שלי (הנעה קידמית) מעולם לא נבדק במכשיר כזה. 

אם זה באמת רק לרכבי הנעה אחורית, מעניין למה?

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שזה קשור להנעה האחורית דווקא.

יכול להיות שזה לרכב עם תיבת הגה וללא מסרק.
יש לי גם רכב הנעה אחורית עם מסרק. אשים לב בטסט הבא שלו, אבל יש עוד זמן..

איפה @kompy שיסביר לנו?

האם אתה זוכר איזה דגם של מרצדס ראית?

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 2 דקות, amosbmw כתב:

האם אתה זוכר איזה דגם של מרצדס ראית?

C class W204 מוקדמת איזור שנת 2008-2009 אם אני זוכר נכון. 

פורסם

למרצדס יש מסרק.

מצאתי הסבר כזה על מכשיר דומה:

https://www.johnbean.com/en-gb/mot-emissions/play-detectors

בקיצור עוזר להם למצוא בעיות במערכת ההיגוי והמתלים.

מעניין אם משרד התחבורה מחייב את השימוש בזה.

עמוס

פורסם (נערך)

לי בדקו ככה במאזדה 3. כי יש לי מגן פלסטיק גדול. אי אפשר להרים את הרכב עם המכשיר שלהם.

לפעמים גם לא בודקים כלום אומרים לי סע.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...