Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מחפש רכב ראשון לקנייה. לא עובד כרגע אז לא נוסע יותר מדי למעט יציאות בעתיד עם חברים לנסיעות בין עירוניות ובעיר. אוטומטי, עיצוב חשוב לי והדגמים שאהבתי הם VW POLO/GOLF, הונדה סיוויק/סיאט איביזה. שנתונים כמובן בהתאם למחיר, אחרי זה חשוב לי הבטיחות ואז הצריכת דלק (אגב האיביזה יצאה לי פה כתוצאה בשאלון האוטומטי). ארצה לשמוע הצעות למה שיכול להתאים, תודה!

עריכה אחרונה על ידי אברהם אבינו
פורסם

פתוח לעוד הצעות?

הפולו בעלת איכות חומרים עדיפה מהאיביזה, ולדעתי המושבים עדיפים אך תהיה יקרה יותר לשנתון.

לשניהם יחידת הנעה דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 דקות, yulianx כתב:

פתוח לעוד הצעות?

הפולו בעלת איכות חומרים עדיפה מהאיביזה, ולדעתי המושבים עדיפים אך תהיה יקרה יותר לשנתון.

לשניהם יחידת הנעה דומה.

ואיך הצריכת דלק בהשוואה ביניהם והאם בגלל ארץ הייצור יהיה יותר יקר לתחזק את הVW מאשר הסיטא? ופתוח כן אבל חייב לציין שהעיצוב חשוב לי.

פורסם

פוולסוגן רכשה בעבר את סיאט/אודי/סקוקה לכן אלו אותם חלקים ואותם מוסכים.

צריכת דלק באיביזה בנהיגה לא חסכונית הייתה כ 1/16 בבין עירוני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

פוולסוגן רכשה בעבר את סיאט/אודי/סקוקה לכן אלו אותם חלקים ואותם מוסכים.

צריכת דלק באיביזה בנהיגה לא חסכונית הייתה כ 1/16 בבין עירוני.

אבל אמרת שהאיכות חלקים עדיפה בפולו...יש שנתון מומלץ?

פורסם

אכן, הפולו איכותית יותר.

בלחפש רכב בהתאם לתקציב.

מה שכן, הגיר לא נחשב לשיא האמינות, בעיקר יכולות להיות שני בעיות:

מצמדים כ 4 אלף או מכטרוניק גם מחיר דומה לשיפוץ.

פורסם (נערך)

הכוונה לאיכות תא הנוסעים. המנוע והגיר יוצאים מאותם מפעלים. 

לא הייתי מקשר בין אמינות לארץ הייצור יש יוצאי דופן לכאן ולכאן. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...