Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה בקרוב יוולדו לי תאומים בנוסף לילדה בת שנתיים וחצי. זה אומר שאין מנוס מלהחליף את הפולו לרכב שיש במושב האחורי שלו מקום ל 3 כיסאות בטיחות.

ממה שקצאת קראתי אני מבין שזה קריטי ושאין הרבה אופציות טובות ולכן אני זקוק לייעוץ.

התלבטות ראשונה - האם ללכת על רכב עם 5 או 7 מושבים.

התלבטות שניה - מה בכלל האופציות ומתוך האופציות מה הכי טוב בהנחה שבשלב כלשהו יהיה צריך גם למכור. החשש שלי שלכל המיניואנים אין באמת שוק.

כרגע קורץ לי סיטרואן C5 אירקרוס שנת 2019 שנמצא קצת מעל התקציב אבל בטווח. במיוחד בגלל שהמושבים מאחור נפרדים והוא נראה מרווח.

ספציפית לגביו אשמח לדעת:

1. כמה מנסיונכם ניתן להוציא אותו "מתחת למחירון". הבנתי שדגמי סיטרואין נפגעים בהיבט הזה ביד שניה והייתי שמח לדעת למה לצפות.

2. הרבה אנשים אומרים לי תתרחק מצרפתיות. חייב להודות שאני בהחלט חושש אחרי ניסיון עגום עם פולקסווגן שהוא רכב מהנה מאד לנהיגה אבל מבלה הרבה במוסך והתיקונים יקרים.

כמובן שאם יש עוד דעות מלומדות של אנשים עם ניסיון ותובנות ממש ממש אשמח לשמוע!!

פורסם

ה C5 aircross אכן אופציה לא רעה אבל אם נפלת על צרפתית קנה כבר 7 מקומות משומש בשביל כל העגלות והציוד הבלתי נגמר שהאישה לוקחת, כולל חברים מנוזלים מהגן . נכון כנראה יהיה פחות מאובזר אבל יכנס בתקציב. אמינות סבירה. קצת יותר טוב מגרמניה.
תחליט אתה איזה צרפתיה בא לך.

פורסם

לי יש c4 פיקאסו 2016 (בשנתונים האחרונים נקרא ספייסטורר) , הוא מסיע 3 ילדים עם 3 כסאות בטיחות ותא המטען שלו גדול מספיק לעגלה ודברים נוספים.
האמינות שלו עד עכשיו היתה סבירה: הייתה לי תקלה אחת (הרכב אצלי למעלה משנה). לאיירקרוס אותו מנוע, רק בגרסה עדכניות יותר. תא המטען שלו גדול ויש לו מושבים מאוד נוחים.

תקח בחשבון שלאיירקרוס יש איזופיקס רק בשני מושבים (אין באמצעי), לספייסטורר יש איזופיקס בשלושתם.

אפשרות נוספת לדעתי היא סובארו פורסטר, יש לו מושב אחורי מרווח שיכול להכיל שלושה מושבי בטיחות. יש לו בונוס בדמות יכולת שטח של ממש ואני מניח שהוא יראה אמינות ושמירת ערך טובה.

בכל מקרה כדאי לנסות ולמקם את כסאות הבטיחות ברכב שאתה הולך לקנות ולראות שהכל נכנס כמו שצריך

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

ממליץ לברר על טויוטה ורסו עד 2018, יכולה גם להיפתח ל 7 מקומות או לקפל ויהיה תא מטען. יפנית אמינה ומרווחת ויישאר עודף.

משתדל לעזור

פורסם

מזל טוב! חתיכת אתגר קיבלת.

לרוב הרכבים עם 7 מושבים יש שוק מעולה ותמיד קיימת דרישה לרכבים כאלה. ממה שיצא לי להתרשם, ככל שהמחיר יורד הביקוש רק גובר. יש דגמים חזקים יותר כמו טויוטה וורסו ומיצובישי אאוטלנדר אבל באופן כללי רוב הרכבים האלה זוכים לביקוש גבוה.

אם אתה פתוח לצרפתיות אז פיג'ו 5008 מהדור הנוכחי או סיטרואן ספייסטורר 7 מושבים יהיו בחירה מעולה. אמנם אינך זקוק כרגע ל-7 מושבים אבל הרכבים האלה יציעו לך בהמשך אפשרות לפצל קצת בין הזאטוטים להפסקות אש קצרות וכשהשורה השלישית לא בשימוש יש להם תא מטען ענקי שמאפשר לאחסון עגלות, צעצועים ואת שאר הציוד שצריך ליציאה עם ילדים.

• תוכן חדש...