Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד לציין ידני/אוטומטי אני לא רואה במקומות שמפרטים על האם הגיר פלנטרי/רובוטי/רציף וכו'. כנ"ל לגבי האם המנוע טורבו/אטמוספירי.

גילוי נאות עד לפני שבועיים לא ידעתי את ההבדלים ובקושי שמעתי את המושגים.🙄

יש איזה אתר שמרכז מידע כזה עבור כל דגם/רמת גימור?  דרך אחרת לדעת שאני מפספס?

פורסם

האפשרות הכי פשוטה: 

אתה רושם פה את הדגמים שמעניינים אותך ותוך כמה דקות מקבל את המידע הזה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אתר ישראלי  טוב בשביל לראות את הדגמים שנמכרים/נמכרו בארץ.

אישית אני משתמש  באוטוקטלוג, חוברת מודפסת, על מנת שכל הנתונים יהיו פרושים לפני, מכל השווקים. יש לי מ34 שנות הייצור האחרונות.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 43 דקות, Buki כתב:

האפשרות הכי פשוטה: 

אתה רושם פה את הדגמים שמעניינים אותך ותוך כמה דקות מקבל את המידע הזה. 

מרגיש יותר בנוח להריץ עשרה חיפושים באתר כלשהו מאשר לשאול על עשרה סוגי רכבים, לא נעים.

לפני 14 דקות, amosbmw כתב:

אתר ישראלי  טוב בשביל לראות את הדגמים שנמכרים/נמכרו בארץ.

אישית אני משתמש  באוטוקטלוג, חוברת מודפסת, על מנת שכל הנתונים יהיו פרושים לפני, מכל השווקים. יש לי מ34 שנות הייצור האחרונות.

תודה רבה, האתר בול עונה על מה שחיפשתי! האמת שהגעתי אליו כשחיפשתי את הנתונים האלה אבל ממבט חטוף הנחתי שזה אתר שמוכר רכבים

פורסם

דרך פשוטה שאני מכיר זה פשוט לחפש בויקיפדיה באנגלית, יש שם המון פירוט על דגמים עם איזה מנוע ותיבה הם מיוצרים.

ומשם לרוב יש קישור למנוע/ תיבה ופירוט יותר מעמיק.

פורסם
לפני 26 דקות, trademark כתב:

דרך פשוטה שאני מכיר זה פשוט לחפש בויקיפדיה באנגלית, יש שם המון פירוט על דגמים עם איזה מנוע ותיבה הם מיוצרים.

ומשם לרוב יש קישור למנוע/ תיבה ופירוט יותר מעמיק.

לפעמים אתה קורא משהו אחד בוויקפדיה, ואז מגלה שאותו רכב משווק בארץ בכלל עם מנוע/גיר שונים ממה שקראת

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...